korkuyorum hemde çok...

Arkadasim o yuvanin hayaliyle kac geceler aglayarak uykuya daldigimi bilemezsin..hamd et Rabbimize ne mutlu sana guzel bir yuva vermis.evdeki huzur bence bu dunyadaki cennet..kiymetini bil.

O kadar acı şeyler yasamissinizki okurken kötü oldum sonuna gelince bi oh çektim.. Bu yaşadıklarınızı kim yaşasa muhakkak izleri kalır. Bence bi uzmandan yardım alın sonunda huzurlu bi yuvaniz olmuş tadını çıkarmaya bakın. Bu kaygılardan kurtulun. Siz kendinizi güvende huzurlu hissetmedikce bi kiziniz var oda etkilenecektir. Umarım anlatırsınız bu kaygilarinizida inşallah tam bi huzura kavusursunuz. Mutluluklar dilerim yeni evliliginizde de..

Kaybetme korkusunu ve buna benzer korkuların yenmenin tek yolu ''ÖLÜM GERÇEĞİNİN BİLİNCE DE OLMAKTAN GEÇİYOR'' hepimiz ölümlüyüz baki olan yalnız yaratıcıdır. Kaybetme korkusu ile hayatını kalitesini düşürmek yerine evet bir gün ölüp ; her şeyi kaybedeceğiz nasıl olsa diyip içinde bulunduğumuz ''AN'ın'' değerini bilelim.

kötüyü düşünme kötüyü çağırırsın anılarınla oyun oyna aklına geldikçe ben sizi unutuyorummmm de neşeli bir şarkı mırıldan kızınla dans et ,hep mutlu hayaller kur hayallerinle bastır kötü anılarını,hep ailecek yapılcak etkinlik planları hazırla sonsuz mutluluklar diliyorum,he birde felak nas ayatel kürsi bol bol oku nazar olmasın size

bazen herkes yaşamasada acılar ilklerden başlar ve sonunda mutlu mesut yaşarlar onun için kötüyü düşünme herşey geçmişte kaldı şükür et bugününe Rabbim mutluluğunuzu daim olsun amin canım, geçmiş ile yaşama geçmiş gitmiş işte
kapat at o yaşanmışları çok derin kuyuya ve düşünme birdaha bugünü yaşa mutlu ol sevdiklerinle ....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…