- Emoji Skoru
- 659
- Puanlar
- 18
Burayı 1 senedir falan okuyorum. Özellikle BDV kısmını. Anksiyetem var baya yoğun, o dönem hangi konuda tetiklendiysem o konudaki başlıkları okuyorum. Tek bir ortak nokta var gibi burdaki bütün konularda, erkekler. Severek evlenip 20 yıl sonra aldatan var severek evlenip beş sene sevgili olup evliliğin 5. Ayında hayvana dönüşen var, ana kuzusu çıkan var. Ama hep var yani bir problem erkek kişilerinde. Küçüklüğümden beri ben evlenmicem diye diye bu yaşıma geldim ama şu an ciddi de bir ilişkim var 1,5 yıllık. İster istemez açılıyor evlilik konusu. Bazen güzel geliyor sevdiğim adamla aile olma fikri. Ama sonra bakıyorum her türlü sonuç boşanmaya çıkacak gibi görünüyor belki bir sene sonra belki 20 sene sonra ama son durak hep aynı görünüyor. 20 senedir evliyim diyenin de bi yorumunda 'benimki de aldatmıştı burnundan getirdim' yazıyor mesela ama boşanmamış, evli hala. Sevgilime fazla yükseldiğimde romantik bi an yaşadığımızda falan kendimi tokatlıyorum hemen şş fazla kaptırma illa bir gün bu bebeksiliği bitecek diye. Beraber yaşlanma işleri bitti mi kızlar? Hepsi bozuk mu bu adamların? İt gibi korkuyorum evlilikten, niye kendi düzenimizi bozup yıkılacak bir düzene emek verelim ki? 1+1 evlerimizde kariyerlerimize sarılıp mı uyusak napsak bilemiyorum. Var mı ihanetsiz şiddetsiz hakaretsiz bari bi 10 yılı deviren?