korkuyorum kızlar

Ha bide bizim oranin ışığı söndü bi kapı açıldı bi kız çığlık attı niye bilmiyorum
O olayin ustune mu oldu bu ciglik olayi? Hangi kapi oldugunu cozebilirmisiniz? En azindan kiza sorabilirsiniz niye ciglik atti diye? Ben olsam kapi kapi sorardim herhalde..

Polise güvenmemeli ne demk ya ne saçmalık .oldu babana da güvenme :) nyse konu sahibi davul ol emi fake gibi burda sonucu merak ediyorz senn umrunda değil

Bu konu fake arkadaşlar belli oldu konu sahibi online oluyosun ama insanlar burda merak edip soru soruyorlar bi dönüpte cevap yazmiyosun..madem ilgilenmiceksin neden konu açıyosun anlamış degilim!!!

Bu konu fake arkadaşlar belli oldu konu sahibi online oluyosun ama insanlar burda merak edip soru soruyorlar bi dönüpte cevap yazmiyosun..madem ilgilenmiceksin neden konu açıyosun anlamış degilim!!!
Online oluyr öylemi amn bizde önemsiyoruz kimse takip etmesin artık da saygısızlık yani

Online oluyr öylemi amn bizde önemsiyoruz kimse takip etmesin artık da saygısızlık yani
Bakın profiline ben baktım bugun online olmuş gece ama kimseyi takıpta bir cevap yazmiyor..sözde polis kamera kayıtlarına bakıcaktı..ayıp yani madem konu açiyo insanlar fikir vermiş destek olmuş dönüpte bi takip etmesi lazım..bana göre doğru değil konu inanmıyorum artik gercek olduguna millet can sıkıntısından napıcagını şaşırmış..dogru olsaydi illaki cevap yazardi..

Kızlar kusura bakmayın dün çalışıyodum. Ama çok yoğundu. Telefona bakamadm. Okudum cevaplarinizi çok sağolun hepinizden Allah razi olsun. Şuanlik bi gelisme yok hala. Bi gelisme olunca sizinle direk paylasicam zaten. Çığlık olayının bu olayla bi alakası yokmuş. Kız kendi aralarinda şakalasiyolarmis. Karşı dairedekilerin numarasini aldm bidaha bu sekilde bi olay olursa onlari arayip kapi deliginden bakmasini istiycem.

Ayyyy cok korkarim keske okumasaydim korku senaryolari cok yazarim evin icinde hayal dunyam baya kuvvetli ok fena tirstim allah benim basima vermesin insallah aminnnnn

Arkadaşım ben sürekli evde oturan biri değilim. Yoğun Bakım hemşiresiyim. Özelde çalıştığım için sürekli hastanedeyim. Çok yoğun oluyor.o yüzden cevap veremiyorum. Müsait oldugumda her mesaj atana cevap yazmaya çalışıyorum. ALLAH razi olsun hepinizden ilgilendiniz benimle derdime ortak oldunuz. Ama şuan bi gelisme yok. Gereken yerlere söyledim.ama ev arkadaşlarım pek orali olmuyolar sanki sadece ben yaşadım olayı

Kusuruma bakmayın, ben o kadar polisle içli dışlıyım, o kadar akrabam var ama siz benden iyi biliyormuşsunuz. :) Birkaç kişiden bahsedilmiyor, 10da 9u böyleyse genellemeye de hakkım vardır. Her şeyi söylemeye hakkım olduğu gibi. :) Hangi karakolda gencecik çocuklara işkence edilmiyor? Hiç nezaret gördünüz mü acaba? Kaç kişi ölüyor, cesedi bile çıkmıyor ortaya. Ölmeyi bayılmak sanarak hayat geçmez maalesef, biraz etrafa bakmak lazım. Konu sahibesinin de konusunu dağıtmak istemiyorum, saygılar.
10'da 9 oranina nasıl ulastiniz pardon?
Ayrica polisin iskence yaptığı hususundan baska bir konuda ben de bahsettim. Beni 4 gun banlamislar. Konu Dışı mesaj guya. Halbuki gayet de birbiriyle alakali bir konuydu.
Siz niye sapasağlam karsimda duruyorsunuz :))

Arkadaşım ben sürekli evde oturan biri değilim. Yoğun Bakım hemşiresiyim. Özelde çalıştığım için sürekli hastanedeyim. Çok yoğun oluyor.o yüzden cevap veremiyorum. Müsait oldugumda her mesaj atana cevap yazmaya çalışıyorum. ALLAH razi olsun hepinizden ilgilendiniz benimle derdime ortak oldunuz. Ama şuan bi gelisme yok. Gereken yerlere söyledim.ama ev arkadaşlarım pek orali olmuyolar sanki sadece ben yaşadım olayı
Çalışıyorum diyorsunuz tamamda dün biz burda size yazarken cevap vermediniz ama sitede başka konuları okuyodunuz gözüküyo yani biz fake falan dedikten sonra yazmaya basladiniz..neyse ilgilenmiyorum artk iyi gunler..

Kızlar.. o gün aradığım gece müdürüyle konuştum.kimin yaptığı belli olmuş. Bana tam olarak isim vermedi ama lojmandan biri ve sarhoşlarmis. Lojmandan bi kac kişiye daha yapmışlar. Niye yaptıklarini daha bilmiyoruz. Ama cezalarini aldilar dedi gece Müdürümüz.
yapan kişi anestezistlermis.

Bundan sonra korkmayin dedi. Bende korkma demesi çok kolay geliyo ama korkmamak elde değil evde yalnız duramıyoruz dursak bile kapinin hepsini kilitliyoruz camlari kapali tutuyoruz ışıklar açık uyuyoruz dedim.

Mesela dün ev arkadaşım ders calismaya gitti ben evde yalniz duramayacagim için sogultay sevgilimle dışarıdaydik o gelene kadar. Artk alışkanlık oldu içeri girer girmez kapıyi kitliyoruz.

İnş bi daha başımıza böyle birşey gelmez.Allah size de göstermesin

Öncelikle polis konusunda, kendilerinden yardım isteyen küçücük kıza tecavüz eden polislerle mi gurur duyuyorsunuz? Duymaya devam edin. Ben ölsem de polisi aramam. Herkesten daha tehlikeliler. :) Konu sahibesi gerçekten içim kalktı indi ya, bayılırdım herhalde korkudan. :/ Kendinize dikkat edin. :KK43:
Bu nasıl bi genelleme yaa bi dengesizin olayını bütün herkese mal edemezsiniz siz rahat olun diye ben eşimin yüzünü göremiyorum bumudur yani bi lafla hepsini aynı yaptınız tebrikler tamam siz ölsenizde polisi aramayın
konu Sahibi özür dilerim başka yerlere gitti ama yazmadan gecemedim sizede çok geçmiş olsun

Back
X