korkuyorum kızlar

Bende trde yasamiyorum ama TURK polisiyle gurur duyuyorum. Bizim TURK polisimizde gurur var vijdan var merhamet var herseyi illaki formalite gorev diye yapmiyolar. Allah onlari devletimizin basindan eksik etmesin.
Canım bizim polisimizde Alman yada Amerikan polisi gibi vurduğunu indirme yetkisi verilseydi inanki dillere destan olurdu TÜRK polisimiz!

Polisin arkasından atıp tutarlar başları azıcık derde girsin ilk arayacakları da polis olur. psikolojileri bozuk derler anlamazlar zor bir görev sürekli tehlikelerle iç içeler çoğu zaman yer ölümle burun burunalar hele ki yaşam alanları doğuysa... yapmadı etmedi derler ama onu da anlamazlar onlar emir kulu emrin en ufak dışına çıksın ekmekleri ellerinden alınacak.. her türlü hakarete aşşağılanmaya maruz kalırlar karşısında susmak zorundalar aileleri zten her sn tedirgin. Mis gibi mesleklerimizi yapıp onları bu kadar sert eleştirmeyelim anlayalım... ONLAR EMİR KULU dışlanmayı nefret edilmeyi haketmiyolar! evet bu ülkede yaşıyosan polisine sahip çıkmalısın ki o daha yürekten sana sahip çıkabilsin. hepizim onların yerinde olabilirdik. Gurur duyulası mesleklerin başlarında bence TÜRKİYE DE POLİSLİK ....

Son düzenleme:
Bu konu ne hale gelmiş böyle, lütfen polemiğe girmeyelim.

Öncelikle polis konusunda, kendilerinden yardım isteyen küçücük kıza tecavüz eden polislerle mi gurur duyuyorsunuz? Duymaya devam edin. Ben ölsem de polisi aramam. Herkesten daha tehlikeliler. :) Konu sahibesi gerçekten içim kalktı indi ya, bayılırdım herhalde korkudan. :/ Kendinize dikkat edin. :(

Öncelikle polis konusunda, kendilerinden yardım isteyen küçücük kıza tecavüz eden polislerle mi gurur duyuyorsunuz? Duymaya devam edin. Ben ölsem de polisi aramam. Herkesten daha tehlikeliler. :) Konu sahibesi gerçekten içim kalktı indi ya, bayılırdım herhalde korkudan. :/ Kendinize dikkat edin. :KK43:
Bunun polislikle ilgisi yok insanlıkla ilgisi vardır,ahlaksızlıkla ilgisi vardır..bu her meslekte olablir bir yada birkaç kişi bunu yaptı diye tüm polisleri ayni kefeye koyamazsınız ve polislik mesleğini karalayamazsınız !!!

Polise olan bu cahilce, genelleyici tavri gorunce ister istemez insan merak ediyor Hangi polismis bu ablayi bu hale getiren??
Ayni mantikla (yada mantiksizlikla) dusunecek olursak mafyalarin kacirdigi cocuklarni da organlarini doktorlar aliyor, ayrica hastasini bayiltip tecavuz eden doktor da var. E o zaman doktora da gitmeyin.

Son düzenleme:
Öncelikle polis konusunda, kendilerinden yardım isteyen küçücük kıza tecavüz eden polislerle mi gurur duyuyorsunuz? Duymaya devam edin. Ben ölsem de polisi aramam. Herkesten daha tehlikeliler. :) Konu sahibesi gerçekten içim kalktı indi ya, bayılırdım herhalde korkudan. :/ Kendinize dikkat edin. :KK43:

Öğrencisini taciz eden tecavüz eden öğretmenler de var o zaman çocuğunuzu okula da gondermeyin guven olmaz:)

Konu sahibi arkadaşım çok dikkat edin ortalık tekin değil malesef..

Öğrencisini taciz eden tecavüz eden öğretmenler de var o zaman çocuğunuzu okula da gondermeyin guven olmaz:)
Bunun polislikle ilgisi yok insanlıkla ilgisi vardır,ahlaksızlıkla ilgisi vardır..bu her meslekte olablir bir yada birkaç kişi bunu yaptı diye tüm polisleri ayni kefeye koyamazsınız ve polislik mesleğini karalayamazsınız !!!

Kusuruma bakmayın, ben o kadar polisle içli dışlıyım, o kadar akrabam var ama siz benden iyi biliyormuşsunuz. :) Birkaç kişiden bahsedilmiyor, 10da 9u böyleyse genellemeye de hakkım vardır. Her şeyi söylemeye hakkım olduğu gibi. :) Hangi karakolda gencecik çocuklara işkence edilmiyor? Hiç nezaret gördünüz mü acaba? Kaç kişi ölüyor, cesedi bile çıkmıyor ortaya. Ölmeyi bayılmak sanarak hayat geçmez maalesef, biraz etrafa bakmak lazım. Konu sahibesinin de konusunu dağıtmak istemiyorum, saygılar.

Kusuruma bakmayın, ben o kadar polisle içli dışlıyım, o kadar akrabam var ama siz benden iyi biliyormuşsunuz. :) Birkaç kişiden bahsedilmiyor, 10da 9u böyleyse genellemeye de hakkım vardır. Her şeyi söylemeye hakkım olduğu gibi. :) Hangi karakolda gencecik çocuklara işkence edilmiyor? Hiç nezaret gördünüz mü acaba? Kaç kişi ölüyor, cesedi bile çıkmıyor ortaya. Ölmeyi bayılmak sanarak hayat geçmez maalesef, biraz etrafa bakmak lazım. Konu sahibesinin de konusunu dağıtmak istemiyorum, saygılar.
Okdar akrabanız polis ve öyle bir yorum yapmissiniz,yorumlariniz çelişkili komiksiniz gercekten..söylediginiz seyin meslekle hicbir ilgisi yok her meslekte bu tarz olaylar yaşanabilir hatta mesleği olmayan insanlarda bu tarz ahlaksızlıklar yapablir..kötü örnekleri göstererek karalama yapamazsiniz..o yüzden meslek üzerinden giderek sacma yorumlar yapmayin..namusuyla düzgünce çalışan insanlar var onlarida zan altinda birakarak vebal almayin lütfen..

Hepimizin polis arabaları arkadaşlari var isinde gücünde edepli insanlar bi siz tanımışsiniz polisleri etrafa bakan da bitek sizsiniz zaten..

bütün bir meslek grubunu karalayip cani yaftasi yapıştırmak doğru bir davranış mi ?

Valla esim ve bi cok tanidigim polis hiz c sizin dediginiz gibi bisey ne duydum ne gordum sizin icinizde pplislere karsi bi kin var sanirim sizin madem bi cok tanidigiz polis onlarin ne cektigini daha iyi bilmeniz lazim.......

Çevrenizdeki insanların ahlaksızlığını bir mesleğin tüm çalışanları ile genelleyemezsiniz!
Böyle ayarsızca bir genelleme ile insanların şahsi alanlarına hakaret eden mesajlar yazıp polemik devam ettirmeye çalışmayın.
Bu ülkedeki hiçbir mesleği sevmek zorunda değilsiniz ama saygı duymak zorundasınız!

Back
X