Doğumlarınız gündüz müydü? Özel hastanede miydiniz? İkisine de epidural alabilmişsiniz çok iyi.Niye rezil olasın her daim pırıl pırıl olamazki illaki çıkacak tüyler,dert etme o konuyu.Sen rutin temizliğini yap artık ne zaman gelirse.
İki normal doğum yaptım,ilkinde kontrolde açılmam çıktı direk doğum işlemlerini yaptırdık :)
İkincisinde nişan geldi, duşumu aldım,ortaliği topladım,kizimi yedirip hazırladım sonra doğru hastaneye
Sancı gelince anliyorsun,normalin dışında bir düzenle geliyor.Farketmeden tv. İzlerken ya da yemek yerken doğurmayacaksin yani :)
İkisinde de epidural aldım,çok kolay oldu tavsiye ederim.
Öncelikle hayırlı doğumların olsun once suyun geliyo canım sancılar başlayana kadar bi dus zamanın oluyo ki kirli yakalansanda emin ol ne şekillerde yakalananlar var mümkün oldukça haftalık temizle yeter 4150 di benim bebeğim sezeryan oldum ama çati durumuna bağlı açılma olursa normalde yapabilirler ... sağlıklı kucağına almayı nasip etsin rabbimSelam kızlar 36 hafta 2 günlük hamileyim ve doğum korkusu sardı doğum sancılarını nasıl anlicam nasil dogurcam çok korkuyorum bide afedersiniz pis yakalanmaktan korkuyorum. sürekli temizliyorum ama ağda yapmayınca ikinci güne yine cikiyo tüyler batiyo bide düzgün çıkmayınca tam alamıyorum da. normal doğum yapanlar tecrübeleriyle yardım edebilirler mi tavsiyeleriniz neler. bide 4 kiloyu geçerse bebek sezeryana mi aliyolar 34. haftada kızım 3100 gr geldi doğuma kadar 4 kiloya yaklascak gibi. doğum çantamı falan da hazırladım arabada duruyo eşim paniklerim ben unuturum arabada dursun dedi. evet neler yapmam gerekiyo. sancimin son anına kadar hastaneye gitmeyim mi yoksa belirtiler olunca gidiyimmi hemen.
Canım sen Allah'a bırak işini.bol bol dua et.ilkinde kendi sancımla doğurdum.ve o kadar sancının içinde İnan anlıyorsun Doğum sancısını.ikinci de dediğin gibi ilçede olduğumuz için merkeze gidecektik.ve ben korkuyorum ya gece sancım tutarsa diye.çünki ilkinde gece tuttu sancım.ama Allah'ın işine bak ki bu sefer gündüz nişanım geldi ki,ilkinde bende nişan filan gelmemişti.ama gram sancım olmadı.hasteneye arabayla,önde eşimin yanında güle oynaya gittik.ve iki saat sonra bebeğimi kucağıma aldım.Hurma yiyorum da karnin aşağıya iner zaten hissedersin diyolar da ilk cocugum olcak hiç bi belirti yok gibi sancilarim oluyo zaten arada bi yalancı sanciyla gerçek sancıyı ayırt edememekten korkuyorum bide kimisinin suyu falan da gelmiyomus öyle bisey de olmazsa napcam diye. bu arada ilçede oturuyorum doğum için merkeze gidicez ve 45 dk falan suruyo yol
Doğumlarınız gündüz müydü? Özel hastanede miydiniz? İkisine de epidural alabilmişsiniz çok iyi.
Anestezi uzmanları mesai dışında gelmiyor bildiğim kadarıyla. Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsinOrta direk bir özel hastane idi.Biri öğlen ,biri aksama doğru oldu.
benim ilkindede ikincidede leke ile gittim. hele ikincide sancisiz 8 cm acildi. sanciyi beklesem yolda dogurabilirdimIlla ki anlarsınız yalanci sancilar ayirt edilebilir .Ben de ilk kez dogurcam ama mesela hangi sıklıkla geliyor sanci kac saniye sürüyor vs vs bunlarin hepsini bilgi edinebilirsiniz. 45dk dan bisey olmaz pat diye dogmuyor ya .O yolda cocuk doğdu vs diye izlediğiniz haberlerde kadınlar tum sanciyi evde çekip son anda hastaneye gidenler .Lutfen stres yapmayin .Meryem Suresi okumaya gayret edin okuyamiyorsaniz her gun dinleyin .
Dur simdi konu sahibi zaten ayirt edememekten korkuyor son 2 haftayi hastane kapisinda gecirmesinbenim ilkindede ikincidede leke ile gittim. hele ikincide sancisiz 8 cm acildi. sanciyi beklesem yolda dogurabilirdim
Oha masallah :)benim ilkindede ikincidede leke ile gittim. hele ikincide sancisiz 8 cm acildi. sanciyi beklesem yolda dogurabilirdim
Dur simdi konu sahibi zaten ayirt edememekten korkuyor son 2 haftayi hastane kapisinda gecirmesin[/QUOTE
yani sirf sanciyla olmuyor. bazilarinin direkt suyu geliyor , bazilarininda benim gibi leke. bunlari da bilsin arkadasim. ama hemen dogum yapani duymadim henuz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?