Korkuyorum napcam nasıl anliycam :(

Ne kadar tatlı anlamışsınız
Doğurasım geldi

Dogum agrısının baslaması kendini belli eder. Hafif kan bu cok az pecetede gorebilirsiniz. Belden giren agrı belirli aralıkşarla gelir bunu takip edin. Son kontrolde dr normal yada diil der.bu belirtiler olunca dısa girin sıcak su dogum oncesi kaslarınızı gevsetir.bu arada temizliginizi yapın. Agrıyı dk tutarak takip edin. Ve evde yuruyus yapın normal sekilde. Agrışarınızın sıklasmasıyşa siddetide artar yavas yavas. O filmlerdeki gibi bir anda cıglık attıracak kadar siddetli gelmez.suyunuzda gelebilir. İdrar yapar gibi. Ama sakin olun dogum anına kadar nefesle yada gereksiz hareketlerle enerjinizi tuketmeyinn.

Ne kadar tatlı anlamışsınız
Doğurasım geldi

ilk dogumunda 4 cm aciklik vardi gittigimde. ikinci dogumumda, kolay dogum hikayeleri okuyordum hep. ayni benim gibi hastaneye gittiginde 8 cm acilma var mis, bir hamisin. yarim saat 1 saat icinde de dogurmustu. benim de oyle olmasi icin hem dua edip , hem hayal ediyordum. oldu
zaten cok pozitif bir insanim. darisi tum hamislerin basina

Çok tatlısınız
İnşallah hamile kalır
Sizin gibi kolay doğum yaparım
Tüm anne adayları da tabi

Sancılarınız yeni başlarken dayanılır halde olduğundan temizliğinizi yapabilirsiniz.
Doğum sancısını anlamamanız imkansız bel ağrısı ile de başlayabilir yada adet sancısına benzerde olabilir.
Allan sağlıkla kavuştursun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…