Korkuyorum n'olcak???

Ekimyagmur

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Temmuz 2011
776
177
73
Ankara
Merhaba günaydınlar ;
28 yaşındayım 3 yıl önce nisanliyken ayrıldığım için mi,yoksa saçma sapan insanlarla tanıştırıldığım için mi bilmiyorum çok korkuyorum doğru dürüst insan yok gibi sanki..
Daha dün iş yerinden bi ablanin kuzeniyle tanıştık 4 5 kişiydik..çocuk benden elektrik aldığını söylemiş bende çok beğendim çocuğu ama bisey hissetmedim ki zaten biz cocukla birebir konusamadik sohbet muhabbet gitti öyle.
Neyse abla bana fikrimi sordu "elektrik alamadım "dedim.
Ama bir kere yüzyüze görüşün hiç konusmadiniz ki dedi.tmm dedim.
Çocuktan ses soluk yok dun sabah kahvaltiya gitmiştik.
Bu arada resimlerinden farklı demis bu ne demek onuda anlamış değilim.
İyice umudum tükenmeye başlıyor:(

Merhaba günaydınlar ;
28 yaşındayım 3 yıl önce nisanliyken ayrıldığım için mi,yoksa saçma sapan insanlarla tanıştırıldığım için mi bilmiyorum çok korkuyorum doğru dürüst insan yok gibi sanki..
Daha dün iş yerinden bi ablanin kuzeniyle tanıştık 4 5 kişiydik..çocuk benden elektrik aldığını söylemiş bende çok beğendim çocuğu ama bisey hissetmedim ki zaten biz cocukla birebir konusamadik sohbet muhabbet gitti öyle.
Neyse abla bana fikrimi sordu "elektrik alamadım "dedim.
Ama bir kere yüzyüze görüşün hiç konusmadiniz ki dedi.tmm dedim.
Çocuktan ses soluk yok dun sabah kahvaltiya gitmiştik.
Bu arada resimlerinden farklı demis bu ne demek onuda anlamış değilim.
İyice umudum tükenmeye başlıyor:KK43:
beğendin,bir şey hissetmedin;elektrik alamadın ama umudun tükenmek üzere....kuzum önce ne hissettiğine karar ver yani kısaca istiyormusun?.....

Resimlerinden farklı ne demek yaa? Sizi zaten görmüş grup içinde, yüzyüze görüşmüşsünüz. Sanki internette tanışmış gibi resimlerden farklı ne demek?

Kafanıza takmayın. Aramazsa kendi kaybeder.

Yok asla aramam..tmm zaten ben üstüme düşeni yaptım gerisini siz halledin dedi.. :)
o zaman iş size düşmüş ama ben olsam karşıdan beklerdim...bilemedim şimdi böyle işi gücü,karakteri,aile ortamı bunlar kendine çekecek durumlardır ama daha tanımıyorsun ve bu fırsatı onun yaratması gerekli bence....

O zaman tamam deme
Bana hiç teklif bile edilmedi mesela, öyle başkası ara buluyo diye görüşemem ben biriyle netimdir
Tmm
o zaman iş size düşmüş ama ben olsam karşıdan beklerdim...bilemedim şimdi böyle işi gücü,karakteri,aile ortamı bunlar kendine çekecek durumlardır ama daha tanımıyorsun ve bu fırsatı onun yaratması gerekli bence....
Ben zaten kesinlikle birşey yazmam da söylememde..ama yüzyüze görüşelim derse görüşürüm..benim anlamadığım çocuk demiski bir kere başbaşa bulusuruz.ee bu ne peki..

Tmm

Ben zaten kesinlikle birşey yazmam da söylememde..ama yüzyüze görüşelim derse görüşürüm..benim anlamadığım çocuk demiski bir kere başbaşa bulusuruz.ee bu ne peki..
kız daha 24 saat geçmemiş dur bir bekle..Allahtan elektrik almadın :KK70:bence sen baaayyyyaaağğııı almışsın voltu:KK20:

Back
X