korkuyorum önemli ??

K

kuru

Ziyaretçi
ARKADAŞLAR BEN 16+5 GUNLUK HAMILEYIM.3 GUNDUZ KARNIMDA YANI TAM GÖBEK DELIGININ ALT KISMINDA BIR ACI VAR.ACABA BEBEK KORDON BAGINAMI DOLANDI YOKSA CEKISTIRIYORMU?DOKTORA GITMEME GEREK VARMI ACABA.KORKUYORUM ILK BEBEGIM VE 4 YIL SONRA HAMILE KALDIM.SIZLERDEDE BU SEKILDE ACI CEKEN VARMI GÖBEK DELIGININ ALTINDAN TAM.:1no2:
 
benimde arasira göbek deligim aciyor ama sebebini bilmiyorum bak bende korktum simdi
 
benimde 20. hafta civarında aynı şikayetim olmuştu. doktora sordum önemli olmadığnı normal olduğunu söylemişti canım. merak etme . ama yine de kendi doktoruna danış istersen.
 
kordon dolanmasının böyle bi belirtisi yok,sıkmayın canınızı,
ama tabi doktora sormakta fayda var.
 
kordon dolanmasi boyle hissedlmez bu bir ikincisi neden kordon dolansin ki bu kadar paronaya olmayin fazla ustune dusmeyin o gobek deliginin altindaki agri; benimde o donemlerde cok olmustu doktoruma sordugumda bu tip agrilarin gayet normal olabilicegini orda bulunan bantlarin yani kaslarin genislemesinden oldugunu soyemisti bana kormayin hic bisey olmaz ben suan tam 9 aylik hamileyim simdide sanki rahmimin icine bisey saplaniyo gibi agrilarim oluyo hamilelikte bu tur agrilar normal vucut kendini bebege gore ayarliyo sonucta.. Allah hayirli dogumlar nasip etsin hepimizede .
 
bende öle bişi olmamıştı ama o dönemlerde doktora gittiğimde
göbeğinde bi acı. göbeğinin çekildiği gibi bir his olursa merak etme sadece kordonla oynar sende öle hissedersin
demişti
 
X