• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

korkuyorum :(

Melisnur

Üye
Kayıtlı Üye
6 Mart 2017
221
109
23
36
Arkadaşlar ayın 26 sında ikinci sezaryanım olucak. Ama içimi çok buyuk korku sardı. resmen elim ayagim kitleniyor. ilkinde bilincsizdim buyuk bi cesaretle önce normal dogum olsun diye suni sancı verildi ama olmayinca mecburi sezaryan oldu. Ama şimdi bile bile gitmek beni korkutuyor zaten hastane fobim var ne yapıcağımi bilmiyorum. daha genelmi spinalmi ona nile karar veremedim. son gunlerim ama kafayi yemek üzereyim.Sizinle paylaşmak istedim :'(

Canım bende sezeryan oldum 6 sene olacak bazen bende düşünüyorum ama böyle kendini de bebeğinde strese sokarsin başka şeylerle mesgul et kendini Allah'ın izniyle sorunsuz bir şekilde kavuşursun inşallah bebeğine

Canım bende sezeryan oldum 6 sene olacak bazen bende düşünüyorum ama böyle kendini de bebeğinde strese sokarsin başka şeylerle mesgul et kendini Allah'ın izniyle sorunsuz bir şekilde kavuşursun inşallah bebeğine
inşallah elimde degil dogum.iznine çıktım cikolatalara varasiya kendim hazirladim herşeyi oyalanayim diye ama yok birde salak gibi sezeryan dogumu izledim nettten ya bazen salakligima cok kiziyorum :'(

inşallah elimde degil dogum.iznine çıktım cikolatalara varasiya kendim hazirladim herşeyi oyalanayim diye ama yok birde salak gibi sezeryan dogumu izledim nettten ya bazen salakligima cok kiziyorum :'(
Ay ya bende görür görmez kapatıyorum öyle videoları hiç izlemedim korkuyorsanız genel anesteziyle yap doğumunu ozaman ne gorucem neduyucan :))

ne bileyim ya boşluğuma geldi. bakmis bulundum genel anestezi daha mantıklı evet de ayilmasi ilk sezaryanda 4 saatte ayildim.

Sağlıkla gelsin bebeğiniz, olumsuz hikayeler okumayın bu dönemde elinizden geldiğince pozitif Doğum hikayelerine göz atın bebeğiniz de strese girmesin.

Merhaba ben de 2. Sezeryanda aynı şeyleri yaşadım ruyalarima giriyordu.ama o gün geldiğinde çok dirençli oluyorsun merak etme.ilk sezeryanda genel 2.spinal anesteziydi.bende BOS kaçağı oldu 2 Hf başımı yastiktan kaldiramadim,keşke genel anestezi olsaydim dedim.Allah sağlıcakla kucağına aldirsin

Arkadaşlar ayın 26 sında ikinci sezaryanım olucak. Ama içimi çok buyuk korku sardı. resmen elim ayagim kitleniyor. ilkinde bilincsizdim buyuk bi cesaretle önce normal dogum olsun diye suni sancı verildi ama olmayinca mecburi sezaryan oldu. Ama şimdi bile bile gitmek beni korkutuyor zaten hastane fobim var ne yapıcağımi bilmiyorum. daha genelmi spinalmi ona nile karar veremedim. son gunlerim ama kafayi yemek üzereyim.Sizinle paylaşmak istedim :'(

Ben de 5 yıl sonra ikinci sezeryanimi oldum.İkisi de zorunlu genel anesteziydi.İkincisinde daha stresliydim ben de.ilkinde cahil cesareti oluyor sanırım.

Ama gelip geçiyor.Rabbim en kolayindan sağlıklı doğum nasip etsin size.

Ben doğum fotoğrafçısıyım canlı olarak yüz kere izledim benim yerimde olsanız hiç dogurmazsınız demek :halay: bende hamileyim şuan ilk bebeğim ve sezaryen yapıcam korkmayın hiç gayet rahat oluyor bence.Rabbim sağ Salim kavuştursun bebeğinize

Kendini korkutma spinal oldun mu bilmiyorum ama büyük kolaylık geçen hafta sezeryan oldum bu hafta ağrısı kalmadı neredeyse sadece ilk uyuşukluk geçtiğinde ve sonrasında bel ağrısı oluyor onu da günde 4,5 lt su içerek attım bir haftada birşey kalmadı çektiğim zorluk ki gerçekten abartıldığı kadar birşey yok evladının bir gülümseyişiyle siliniyor aklından

Back
X