Korkuyorum

baklavacheesecake

Hâlinden memnun ❤️
Kayıtlı Üye
7 Haziran 2017
2.925
3.306
133
Arkadaşlar ayağımın tozuyla konu açıyorum :KK70:
Yaklaşık iki saat önce odada otururken ve her şey normalken prizdeki çevirici ve şarj aletinden sesler gelmeye başladı. İki saniye sonra da orijinal uç ve Türk çevirici patladı. Allahtan telefonu ve kabloyu bağlamamıştım. Korkudan odadaki bütün prizlerin elektriğini kestim yaklaşamıyorum bile prizlere. Acayip tedirginim. Yani ben her gece o prizin dibinde uyuyorum. Allahtan uyumuyordum telefon bağlı değildi mazallah yangın çıkardı. Bu sorunu yaşayan oldu mu ? Şarj aleti alsam illa kabloyla mı almam gerekir yoksa ucunu verirler mi :(

Önce bi elektrikçi çağırıp kontrol ettir
Geçmiş olsun geceden bütün telefonları tabletleri şarja takıp yatıyoruz valla. Allah korusun.
Yurttaki görevliye söyledim. Dedi ki kapak gibi olan aparatlar var onlardan kullanmak lazım çünkü şişkin olanlar elektriği kesmiyor fazla akım gelmiştir. Elektriği kestiysen bir şey olmaz dedi. Çok korktum yalnız :( bir de şarj aleti orijinaldi ya :(
Dikkat edin bakın aynısı sizin başınıza gelebilir uyuyor olabilirdim elimde olabilirdi telefonu bağlamış olabilirdim

Evet yurttaki elektrikçimizle konuştum. Sabah saç düzleştiricimi prize bağladım çatırtılar çıktı. Tost olmak istemediğim için korkup çektim ve gidip konuştum. Kullandığım aparatın elektrik akımlarını kesmeyip patlayabileceğini söyledi (zaten oda arkadaşım soba getirmişti, onu taktığı priz de yandı) ben de gittim yeni bir aparat aldım. Fazla akımı kesiyormuş. Çok şükür!
Lütfen herkes dikkat etsin. Es kaza uyuyor olabilirdik, telefonu bağlamış olabilirdim yangın çıkabilirdi.

Back
X