Korkuyorum

Annemlerden evimize döndüğümüzde bebeğim 37 günlüktü tam eve geldik dedik esime görev cikti ağrıya gitti ne zaman gelecek belli değil,ben 1 gece bile yalnız kalamadim arkadaşımı aradım gece 12de beni alın diye,eşi demiş sen git birlikte kalın o bebekle gelmesin düzenini bozmasın,evli kızı hangi bir gün çağıracam yanıma, gece 3te anneme ertesi gün icin bilet alıp o saatte aradim anne yanima geliyosun yarin aksam 6da ucagin var 8de yanımdasın diye,bizde yaşadık kuzum geciyo

Çok rahatladımm ya benim gibi olanları görmek çok mutlu etti beni allahtan biz annemle aynı şehirde 20 dklık uzaklıkta yaşıyoruz hep bizde geçen gün dua ediyor diyor li allahım ne olur torunumun hiç ateşi çıkmasın hiç hasta olmasın böyle büyüsün bu çocuk yoksa kızım kafayı yiyecek

Suan boyle hissetmen normal :)
Annelige hos geldin ❤
Zorlu,yıpratici ve bir o kadarda mukemmel duygu..
Kendine biraz zaman ver inan daha rahat iyi olacaksin.
Bende oyleydim takintili panik ama boyle oldugunda bebeginin en guzel anlarini yakalayamiyor ve bir sey oldugunda soguk kanli ve mantikli davranamiyorsun...
Daha onunde cok surec var ben 10 ayda 10 yil yasamis gibiyim ama eskiye gore rahatim veben rahat olunca bebegim de rahat ve mutu oluyor..

Gelecekteki ben daha bir de okul işi var kızımın vay alan vay ben naparım bilmem çok rahatladım iyiki sormuşum bu soruyu şuan o kadar iyi hissediyorum ki kendimi. İlaç almamak için doktora gitmem büyük ihtimalle olmaz bebeğim için iyi olmayabilir korkarım.

Cevap için teşekkür ederim bebeğinizi Allah bağışlasın inşallah. Bir kişi daha okudum şimdi aynı yaşadığımı yaşayan çok mutlu oldum eşime hemen anlatacağım baaaaaaakk diye inşallah bende kısa bir zamanda rahatlayacağım

Telaşlanmanıza gerek yok siz yeni nesil Türk annesi hastalığına yakalanmışsınız.
Bu gidişle çocuğunuz özgüvensiz, beceri geliştiremeyen, kendi kararlarını veremeyen, duygusal açıdan eksik, ilgi delisi, sinirli ve yalnız olabilir.
Şaka yapmıyorum.
Her anne endişelenir ama artık çevremde böyle anneler çoğalmaya başladı.
Hiç sağlıklı değil.
Siz psikolojik yardım almalısınız.
Hayatınızı çocuğunuza kurban etmeye hazırsınız.
Oysa siz de bir insansınız ve gereksinimleriniz var.
Lütfen kendinizden vazgeçmeyin.
Sık sık çocuğunuzla gezin, doğaya çıkın.
Göreceksiniz. Aktif bir çocuk çok daha sevgi dolu ve uslu olacaktır, algısı açılacaktır.
En iyi annelik yapabildiğiniz anneliktir.
Varlığınız bile onun için dünyalara bedel.
Bunu unutmayın.

Cumlemizinkini insallah

Daha cok yeni zmanla hersey oturacak ama o evham kalacak az cok cunku annelik boyle :)

Hamileyim ama aynı kaygıları bende yaşıyorum biraz hareketi dursa o gün hareket etmediğinde doktora gidiyorum ona yetememekten bakamıcağımdan sütümün gelmiceğinden çok korkuyorum sanırım bunu hepimiz yaşıyoruz yaşadıkların çok normal ve doğal geliyor şuanda bana bunu düşünmen bile bana iyi bir anne olduğunu gösteriyor

Kesinlikle böyle o şekilde olmasını istemiyorum bebeğimin bir eğitimciyim ve sanırım bu yüzden de mükemmel olanı istiyorum öğrencilerimde de öyleydi ama bebeğimde daha bir fazlalaştı bu durum tabi ama birçok noktada haklısınız ben yanında olmalıyım onun daha fazlası bana zarar verecek şimdiden itibaren düzen kurmam lazım teşekkürler cevap için

Cevap için teşekkür ederim inşallah hayırlısıyla bebeğini kucağına alırsın. Bende o dönemde öyleydim ah ah o doktor odasının dili olsa da açıklasa her şeyi Düşüncen içinde teşekkür ederim inşallah iyi bir anne olabilirim. Birde süt için kesinlikle suuuu ve dut pekmezini sulandırıp iç sütten de çok çektim şu zamanda çok bunlae iyi geldi şükür

Lohusalık depresyonu diyebiliriz. Geçici bir süreç. Ben de çocuğumun kaçırılmasından korkardım. Hatta ortaokul arkadaşım İstanbul’dan Ankara’ya geldiğinde beni ve bebeğimi görmek istemiş ve evime gelmişti. Yıllardır görüşmedik, ne alaka şimdi diye düşünmüştüm. Geldiğinde bayıltıcı bir gaz falan sıkacağını, kızımı alıp kaçacağını sanmıştım. Annem bende kalıyordu, kadını da endişeye sürükleyip, içeride oturmasını, her 10 dakikada bir gelip bizi kontrol etmesini tembihlemiştim. Kıza da çok soğuk davranmıştım. Şimdi o kadar mahcubum ki kızcağıza karşı

Yaa bu daha da kötüymüş ya iyiki atlatmışsın. Benimde geçer umarım

Eğer karakterin böyle değilse yani endişeli ve kaygılı biri değilsen terapi almanı öneririm. Allah bağışlasın bebeğini şöyle düşün evlatlarımız önce Allaha sonra bize emanet. Aksırdı ıksırdı diye kendini bitirmenin önce bebeğine sonra eşine zararı olur. Bebeğinle geçirceğin şu en güzel dönemlerin keyfini çıkarmalısın. Sorunları soğukkanlılıkla göğüsleyip bebeğine sağlıklı bir anne olmalısın. Sendeki bütün kötü enerji ona geçicek oda huzursuz olacak haliyle eşinde. Yok yere huzursuz etme yuvanı. Vakit kaybetme.

Aslında karakterimde böyledir ama bu kadar değildi iyice eyfama bağladım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…