- 24 Aralık 2017
- 5.560
- 4.517
- 173
- Konu Sahibi Love_your_life
-
İnşallah böyle olmaz.Hamileyim ve keşke okumasaydım bu konuyu .
Her sabah uyandığımızda bu sefer bunu yapmayacağım diyorum günün sonunda kendinden bezmiş kafasında sorular olan biri oluyorum. Bu normal değil mi yani ufffOrta olmak en guzeli cok salmak da cok ustune dusmek de ters tepiyor.
Hatta cok ustune dusenler uzuluyor ve keske yapmasaydim diyorlar onun iyiligi icin
Ihtiyaci oldugunda ihtiyaci kadar yaninda olun.
Yaptıklarım normalse hoşbuldum .;-) onu anladığım dönemlere geçmek istiyorum.Annelik zaten bu. Normal olamaman çok normal. Hemen hemen her anne çocuğuna yetememekten korkar. Yeter ki fazla endişelenme, endişelerin bebeğine de yansıyor. Daha lohusa sayılırsın bunun 2 yaş sendromu var, ben yaparım dönemi var, ergenliği var... Hep uğraşacaksın.
Kısacası anneliğe hoşgeldin...
Her sabah uyandığımızda bu sefer bunu yapmayacağım diyorum günün sonunda kendinden bezmiş kafasında sorular olan biri oluyorum. Bu normal değil mi yani ufff
Sabah uyandığımda yapmayacağım diyorum bugün daha sakin olacağım ama gün sonu öyle bitmiyor. Dışarı çıkıp biraz hava değişikliği yapmam lazım sanırım yoksa benim kötü.ç sanırım. Biraz daha normalleştirmeliyim umarım yapabilirim hep kararlıyım ama kararım hiç yerine gelemiyorDaha lohusasın, şimdi böyle olman anormal değil. Zamanla rahatlarsın bence. Bir de mükemmel olmaya çalışma. Hatasız insan da anne de olmaz. Daha yeni doğum yaptığın için bu durum hep duracak değil merak etme. Anneliğin içinde endişe var ama sendeki hal kadar değil elbette. Sana keyif veren şeyleri de yapmayı ihmal etme.
Onu eşimin sayesinde atlattım nefes alıyor sakin ol ben bakıyorum bak nefes alıyor diyerek ondan vazgeçirdi beni şimdi amacı ağlayınca ağlamamı engellemekmiş. Bakalım inşallah bu da geçer yaa bende üzülecek miyim sakin olsaydı diye ya şakın olamıyorum ki yapamıyorum nasıl başaracağım doktora mı gitsem acabaCook normal ben nefes aliyor mu diye surekli bakar uykularim bölunurdu... geciyor mu geciyor ama o ilk aylari bu kadar telasli yasadigim icin uzgunum ne gereği vardi ....ona bisey olacak diye aklim cikiyordu..sagolsun esim cok anlayisliydi.
;-) amin sağolun teşekkür ederimmBen anne degilim o kadarini bilemem ama tecrubeyle gorduklerimi anlattim Allah anali babali buyutsun hayirli olsun :)
Normalse sorun yok eşime göre ben iyi değilim çünkü görümcemler hiç böyle anne olmamış ban diyor kı hiç böylesini görmedim onlarda çocuk büyüttü diyorAy her yasadiginda derin nefes al bunlati hissetmem normal de kendi kendine. Herseyin sorumlusu hormonlar. Sakin olursan bebegin de sakin olur.
Normalse sorun yok eşime göre ben iyi değilim çünkü görümcemler hiç böyle anne olmamış ban diyor kı hiç böylesini görmedim onlarda çocuk büyüttü diyorbunu deneyeceğim sakinleşeceğim inşallah teşekkür ederim
Tecrübeli kişilerden bunları duymak iyi geliyor çok teşekkür ederim. Birilerinin yaşamış olduğunu duymak kadar beni rahatlatan bir şey yokmuş. TeşekkürlerHeralde hepimiz yaşadık bunları
5 dk fazla uyusa alır gelirdim ben uyuyacaksa göğsümde uyusun diye ise veremezdim kendimi bisey olsa farketmezsem diye, beşiğinden çok koltukta yanımda yattı
Geçecek iyi bir anne olacaksın kendini darılama hayırlı uğurlu olsun bebeğin
Demir ilacı alıyorum ama balık yağı hamilelikte aldım yalnızca alınmalı mı ki bunu öğrenmeliyim belkide onun katkısı olur banaBalik yagi takviyesi aliyor musun tatlim. Bu hormonlarla bas etme de cok onemli yeri varmis. Bir dene istersen . Ayni zamna da demir ilacini da almayi ihmal etme.
Dr gidince depresyon ilaçları veriliyor agir geliyor...ben kendim asmayi denedim dua ile basardim... Allaha emanet diye kendime telkinlerde bulundum ... ben aciz bi kulum ne yapabilirim ki Allahim sana emanet diye diye tam teslimiyetle yendim....Onu eşimin sayesinde atlattım nefes alıyor sakin ol ben bakıyorum bak nefes alıyor diyerek ondan vazgeçirdi beni şimdi amacı ağlayınca ağlamamı engellemekmiş. Bakalım inşallah bu da geçer yaa bende üzülecek miyim sakin olsaydı diye ya şakın olamıyorum ki yapamıyorum nasıl başaracağım doktora mı gitsem acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?