- 8 Nisan 2017
- 57.248
- 305.730
- 698
- Konu Sahibi Seftalireceli
-
Evet zaten o noktada kalıp gaz vermezsen stop ediyor araba yada gaz verirken hemen çekmeyeceksin ayağını biraz gazı alacak araba :)))Ama gerçekten ole titriyo bas gaza diye
Evet bizim arabamiz cok yeni sayilmaz ama kalkmasi icin debriaji cekmem yetiyor fakat babamin arabasini kullanirken gaz vermek zorunda kaliyorum o ince cizgide artik tecrubeyle ogrenilicek bisey arabanin sesini hissetmek gerekiyoSize katılıyorum özellikle eski modeller hafif gaz ister bazı debriyajlarda cok geride bulur ayarı araç önemli..
Kullandıkça anlıyorsun arabanın dilinden dimiHa bir de kalktıktan ve hızını aldıktan bir süre sonra ayağını gazdan çekebilirsin ama nasıl olsa araba kalktı gidiyor diye hemen de çekme gazdan ayağını, motor yağı emsin bi.
Kullandıkça anlıyorsun arabanın dilinden dimi..
Eşime diyorum geçen sene araba böyle değildi hemen çalışıyordu bu sene şöyle oldu böyle oldu deyip duruyorum meğer antifriz koymamış sırf çenem kapansın diye dün koydu artıkTabi canım. 11 senedir düz vites araba kullanıyorum, lisedeyken "debriyaja heralde viraj alınırken basılıyor adı oradan geliyor değil mi?" demiştim ailede hala geyiği döner.
Eşime diyorum geçen sene araba böyle değildi hemen çalışıyordu bu sene şöyle oldu böyle oldu deyip duruyorum meğer antifriz koymamış sırf çenem kapansın diye dün koydu artık
Yok Allah var benim eşim çok sakindi hatta kardeşim e de yardımcı oldu ..kardeşim dedi çok sakin abla hiç umursamiyir eniştemE pes yani, gerçi bu sene aman aman bir soğuk yok ama antifrizi yenilemezse araba tabi zor kalkar, hele de acemi biri için. İşte bu yüzden kocadan hoca olmaz
Yok Allah var benim eşim çok sakindi hatta kardeşim e de yardımcı oldu ..kardeşim dedi çok sakin abla hiç umursamiyir eniştem
Babam bana kaç kez bağırdı dedi
Bana en kötü ihtimal bir yere carparsij insana çarpma da gerisi hallolur diyordu
Yok ben arka tamponu büyükce bir betona çarptım adam çıkıp bakmadı bile dusmediyse sıkıntı yok dedi ..bizde tam tersi ben daha temkinliyim .Ben ehliyeti ilk aldigim zamanlarda esim korkudan bayilacakti, kimsenin olmadigi yerde hizlik park ettim diye, yavasca yapmam gerekiyormus, ben duvara hizla yaklasip durdum o gün bugündür dilinden düsmem
Yok ben arka tamponu büyükce bir betona çarptım adam çıkıp bakmadı bile dusmediyse sıkıntı yok dedi ..bizde tam tersi ben daha temkinliyim .
Arabadan bir ses gelsin umursamaz eşim ben bit bit ederim sürekli surdan geliyor ses böyle çıkıyor su zaman oluyor bu zaman olmuyor diye
Evet yurtdışı daha zormuş şimdi burda da zorlaştırdı kar ama bunda 10-15 yıl önce resmen para ile aliyormussunAy yurt disindayim zaten cok zor direksiyon sinavi, besinci denemede aldim, öyle hafif seylerden biraktilar ki sasirirsin
Ehliyeti aldigim gün zaten baya en az iki yil araba kullanmis bir insan kadar iyi kullaniyordum mecbur
Kan aldilar bir yerlerimden kan
Evet yurtdışı daha zormuş şimdi burda da zorlaştırdı kar ama bunda 10-15 yıl önce resmen para ile aliyormussun
Artık sınavı geçemeyen alamıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?