- Konu Sahibi Seftalireceli
Otomatik ehliyet aliniyor onu alin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yokuşta araba kendi hızını alır ya sanırım frenlemedin diye bırakmıştır bayağı zormuşAy birinde stres yaptim diye, yokusta motorun sesini anlamadim diye birakti görevli, hani o nasil birseyse
Baska hatam yoktu, hatta hatam yoktu birakti yine de
Yokuşta araba kendi hızını alır ya sanırım frenlemedin diye bırakmıştır bayağı zormuş
.ben ikincide geçtim ..
Yanımdaki kişi bana sakin olun olun yapacaksınız diye gaz vermişti :))
zaten o kurstaki eski model arabaları kullanırsan bir daha diğer arabalarda sorun yaşamazsın.Kursa gittiğinde sınava girene kadar bunları yapacak kadar öğüretKız bunlar vitesli araba ehliyet kursuda genelde eski mol araba verir ondan şey ettim sende tabi matematik![]()
Sorun şu ki ben pilavı ilk denemede tane tane olarak sunmuştum.Sessiz bir ortama gidin ordan arabayı dinleyerek çalışın
Araba debriyaj dan ayağını çekerken motor ses çıkarttığı anda gaza yüklenme n lazım
Şuan rahatca kullandığım arabada ilk bir ay ağlamıştım bu araba çalışmıyor hurda diye
Şimdi debriyaj ayarı çok iyi geliyor bana
Pratik lazım vazgeçmeyin çok kolay :))
Pilav i ilk denediğinde defalarca yaparsın tutturamazsin bu da öyle bişey :))
Teşekkürler canım.Iyice matematik işi yaptın kizim ya kadıncağız zaten tedirgin
ablacım debriyajdan ayağını çekerken araba titrer hafif tirrrrr yaptımi yüklen gaza zaten arabalar şimdi her işi kendi yapıyor kolay kolay stop etmezsin
10 saat direksiyon dersi aldıktan sonra, eşim olmadan kendim cesaret edip mahallede tur atarak başladım. Bi kaç gün sonra otoyola çıktım :)
Eşler ile imkansız. Ehliyet ile doğduklarıni sanıyorlar..