- 23 Şubat 2022
- 24
- 8
- 1
- 25
- Konu Sahibi Gizlikahraman112
-
Yazım yanlışları yüzünden hiç bir şey anlamadım bugün bir kaç kez ilişkiye mi girdiniz ve bu 3 e kadar sürdü öyle mi yani bir günde bu kadar çok ilişkiye girerseniz tabi ki canınız acırKorkmaya başladım bugün cinsel ilişkiye girdim çoğu kez erkek arkadaşımla sonlarda canım çok acıdı ve bu öğlen 3 gibi kadar sürdu eve geldim şuan 3 4 saat sonra tuvalete ağrıyla girdiğimde kanamam olduğunu gördüm napcam neden olabilir
Kanamam var evet saatler geçti üstünden ve yeni oldu adet kanı gibi kanadım bı yarım saat önce belim ve kasıklarım çok ağrıyor korkuyorumYazım yanlışları yüzünden hiç bir şey anlamadım bugün bir kaç kez ilişkiye mi girdiniz ve bu 3 e kadar sürdü öyle mi yani bir günde bu kadar çok ilişkiye girerseniz tabi ki canınız acır
Hayır gidememDoktora gittiniz mi hiç yakınlarda?
Neden?Hayır gidemem
Tahminim rahim yırtılması yaşamış olabilirsiniz mutlaka doktora gidinKanamam var evet saatler geçti üstünden ve yeni oldu adet kanı gibi kanadım bı yarım saat önce belim ve kasıklarım çok ağrıyor korkuyorum
Tahminim rahim yırtılması yaşamış olabilirsiniz mutlaka doktora gidin
Yani canım doktor arayıp kızınız şuan burda demeyecek heraldeŞuan kanamam reglinin bitisinde olan gibi golgemsi geliyor yani pek belli değil ama içinde küçük kalıntılar var doktora gidemem malesef yaşım tutuyor ama ailem bilmemeli
Sonra dan kötü bir şey olursa illaki öğrenecekler bı de öyle dusunŞuan kanamam reglinin bitisinde olan gibi golgemsi geliyor yani pek belli değil ama içinde küçük kalıntılar var doktora gidemem malesef yaşım tutuyor ama ailem bilmemeli
Rahim yırtılması gebelik sonrası oluyor diye duymuştum sizce buna imkan varmı yani bebekle ilgili olmasada bu tür bişi olabilir mi ?Tahminim rahim yırtılması yaşamış olabilirsiniz mutlaka doktora gidin
Sonrasında öğrenseler daha iyi şuan geçiyor gibi sadece hafif ağrılarım var ilk gün çok acı çektim ama şuan 3. Gün nerdeyse sadece hafif kasik ağrılarım varSonra dan kötü bir şey olursa illaki öğrenecekler bı de öyle dusun
Yok canım iliskiye girdiğin kişi senin üstüne hayvan gibi cökmüsse ve ilk iliskiyse bu çok oluyr yırtılma tanıdığım biri ilk gece de böyle bir durum yaşamıştı hastaneye kaldırmışlar di garibimiRahim yırtılması gebelik sonrası oluyor diye duymuştum sizce buna imkan varmı yani bebekle ilgili olmasada bu tür bişi olabilir mi ?
Şuan yoğun bı ağrım ve acim yok umarım sadece zorlanmaya neden olduğu içindir galiba cinsel ilişkiden soğudum sadece bı sıkıntı olmadan rahmime zarar gelmeden düzelmek istiyorum sadece ara ara ağrım var okadar bide çok hafif kanamaYok canım iliskiye girdiğin kişi senin üstüne hayvan gibi cökmüsse ve ilk iliskiyse bu çok oluyr yırtılma tanıdığım biri ilk gece de böyle bir durum yaşamıştı hastaneye kaldırmışlar di garibimi
Kan da zaten kan rengi gibi değil bitmiş bı regliden gelen gölge kanaması gibi rengi belirsiz somutŞuan yoğun bı ağrım ve acim yok umarım sadece zorlanmaya neden olduğu içindir galiba cinsel ilişkiden soğudum sadece bı sıkıntı olmadan rahmime zarar gelmeden düzelmek istiyorum sadece ara ara ağrım var okadar bide çok hafif kanama
Hayır değil iycene içim sıkılmaya başladı iyi değilimRegl zamanınız mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?