Korkuyorum

• Konu Sahibi Konu Sahibi 3lale
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Adam davar
Siz de tepkisiz susup bu adama katlanıyorsunuz
Hadi bu ikisine tamam
Peki babanız nasıl bir baba da tepki göstermiyor? Ben anne olarak kafasını öyle bir kırarım ki o damadın. Yatacak yer bulamaz kendine. Ben buna yeterli görüyorum kendimi de babanız nasıl susup oturabiliyor pes

Zıkkım yer misin diyip, ertesi gün boşanma davası açmalıydınız. Siz evde düzgün birşey yok diye düşünürseniz daha çok yemek beğendiremezsiniz.

o da tuhaf. Elin adamı gelmiş yemek diye kızlarına bağırıyor bunlar ailecek sus pus. Toksik vibe aldım gene, ailecek uzun bir terapi lazım hepsine

Ya bu ne? Hayattan soğudum!!!

rezil oldunuz evet ama kendinize böyle davranılmasına izin verdiğiniz için rezil oldunuz. Azıcık silkelenin ya ne bu

Ben de aynisini dusundum ya. Benim anne ve babamin yaninda esim bana ters bakmaya bile cesaret edemez. Evdeki herkesi nasil korkutmus ki bu adam, uyusturucu bagimlisi mi, 36 tane suc kaydi mi var, gecmiste adam mi yaraladi nedir bas bas bagirirken 3 yetiskinin susup alttan almasinin sebebi?

Bu KK'da daha fazla bir seye sasirmam dedikce yenisi cikiyor. Boylesini ilk defa duydum.

Babamda ne desin 73 yaşında adam bir sürü borcu harcı var.banada kredi cektirdiler son 9 ay kaldı inşallah bitecek.Adamin 2 çocuğuna baktı annem bende çalıştım ev köy sahibi oldu ama bide beğenmez.
siz bu kafayla daha çok bu adamın hakaretlerini işitirsiniz. Siz güçlü kendini savunabilen bir kadın değilsiniz belli, oturun o zaman adama yemek yapın çılgınca, bu kafa öteye geçmez.

Bu cesaretinin sebebi konu sahibinin babasının kadının birine para yedirip borca batıp, konu sahibine kredi çektirmiş olması. Eline düşmüşler yani.

bu forum sayesinde şundan emin oldum o instagramdaki çok mutluyum pozlarının arasında çoğu ilişki çarpık, toksik, iletişimsizliklerle dolu.

bu forum sayesinde şundan emin oldum o instagramdaki çok mutluyum pozlarının arasında çoğu ilişki çarpık, toksik, iletişimsizliklerle dolu.
Adam kadınla bırakın instagramda gönderi atmayı, yolda el ele bile yürümüyormuş. Eski konuları okudum kadına demiş ki ben seninle mantık evliliği yaptım seni sevdiğimi hiç söylemedim bile. Zaten sadece ilişki yaşamak için kadının yanına geliyomuş. Kadın ilişki istemeyince zorla yapıyomuş. Eski konularda var hepsi.

Nasıl koruyayim polis mi çağırayım ne yapayım.Boyle mi yapilmali gerçekten bilmiyorum nasıl davranmam gerektiğini yeri geliyor bende avaz avaz bağırıyorum.hep mi bagirmaliyim .

Dayağınızı yiyip, sonra da forumu açıp; sakin sakin bu mesajları yazdınız yani öyle mi ?

Bu kadar bağırış, çağırış sırasında çocuklarınız ne halde bakmadınız mı ? Can havliyle yeter artık deyip polisi aramayı düşünmediniz mi ?

Bu mesajlarınız, inandırıcılığınızı azaltıyor. Komşularınızın da neden polisi aramadığı belli oldu.

Hayatınızda bir şeyleri değiştirmek istiyorsanız bunu; kendinizin, çocuklarınızın, ailenizin can güvenliğini de gözeterek ve kimsenin canının yanmayacağı bir şekilde yapmalısınız.

"Yok, olayları abartıyorum. Aslında sadece ağız dalaşı yapıp, milletin yüreğini ağzına getiriyoruz; biz birbirimizi böyle seviyoruz vb" diyorsanız da, birbirinizi alçak sesle sevmeyi öğrenin. Kimseyi huzursuz etmeyin, üzmeyin.

Hayatınızda bir değişiklik yapmaya niyetiniz yoksa; aynı olayları forumda veya sosyal çevrenizde anlatarak, diğer insanları da üzmeyin.

kadınların bu kadar ezik olmasını hiç anlayamıyorum

Bu cesaretinin sebebi konu sahibinin babasının kadının birine para yedirip borca batıp, konu sahibine kredi çektirmiş olması. Eline düşmüşler yani.

Ne diyeyim bilemedim. Muge Anli 'cocuk ziyanligi' diyor boyle ailelerde dogan cocuklara, konu sahibi ziyan olmus simdi de kendi cocuklarini ziyan ediyor. Uzuldum.

Evleri mi yok?Niye konu sahibinde kalıyorlar?
Çocuk bakma bahanesine yerleşmişler gibi sanki, babası kadınla yemiş içmiş para bitince kuyruğu kıstırıp gelmiş, herif zaten sevmiyor etmiyor, iyice ayıya bağlamış bunun üzerine sanki.

Dayağımızı güzelce yedik diyo ya. İlk değil bu şiddet o anlaşıldı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…