2.dedemi duzelmemis yahu3. şart o zaman…
Zıkkım yer misin diyip, ertesi gün boşanma davası açmalıydınız. Siz evde düzgün birşey yok diye düşünürseniz daha çok yemek beğendiremezsiniz.İsten eve geldim bugün eşimden yarım saat önce geldim.Annem bakıyor çocuklara annemin yaptığı hicbirseyi yemez.benimde bişey gelmedi aklıma kaç kez aradım acmadi telefonunu.Bende tost yaptım çay var ocakta.Geldi basbas bagiriyor niye bişey yapmadin diye aslında menemen yapacaktım yumurta bitmiş yoktu evde doğru dürüst bişey yok.Hem şunu yap demez avazı çıktığı kadar bağırıyor aptal gerizekalı hep ben mi düşüneceğim diye.Evde annem babamda var oğlum bagirtisindan korktu.bekar gezseydim ondan iyiydi.simdi yatak odasında birazdan yine çıkar sağa sola bağırır yine avaz avaz korkuyor vede çok utaniyorum.Oyle çok bağırıyorki tüm bina duyuyor diye hem utanıp hem korkuyorum.Ama aklıma bişey gelmiyor doğru düzgün biseyde yok evde.hep böyle yapiyor hem beğenmez hem şunu yap demez hemde bağırır.
o da tuhaf. Elin adamı gelmiş yemek diye kızlarına bağırıyor bunlar ailecek sus pus. Toksik vibe aldım gene, ailecek uzun bir terapi lazım hepsineAnnenizin babanızın yanında size bağıran adama açıklama mı yapıyorsunuz siz? Anne babanız da susup oturuyor sanırım. Orda kalkıp birinden birinin b.k ye deyip haddini bildirmesi gerekiyor bence. Ailecek tepki verememe sorununuz var galiba.
Ya bu ne? Hayattan soğudum!!!hayattan yildim resmen ne kendi ailemde nede esimin ailesinde akli selim yok gibi.calisiyorum haftada bir gun izinliym eger o gunde adet gunume denk gelirse yandim resmen korkuyorum adam manyak izin vermiyorum ama adam zorla birlikte olmaya kalkiyor bu nasil bir zihniyet anlamis degilim.ne yapmak lazim boyle kocaya resmen izin vermiyorum diye once bir zorluyor sonrada itip kakiyor nerdeyse dovecek.herkesin esi boylemi boyle olan varmi o kadar biktim ki..
rezil oldunuz evet ama kendinize böyle davranılmasına izin verdiğiniz için rezil oldunuz. Azıcık silkelenin ya ne buHep bu konuda avazı çıktığı kadar bağırıyor bu binada da bir insan evladı polise şikayet etmiyor yada kapıya tak tak vurup kardeşim ne bağırıyorsun bu binada tek adam senmisin.evinde yemek yoksa bir yumurta kırıp yemeyide bilmiyor musun cevrendendemi utanmıyor sun.O kadar yemek meraklisisin akşam akşam kukruyorsun karını o zaman çalıştırma kardeşim dese ne güzel olur.Ama bizim insanlarimiz benim gibi hep korkak çocuk gürültüsü olunca aslan kesilirler.Ne yapmam lazım bağırınca ben susuyorum dahada bagris cagris olmasın diye.Acaba bendemi avaz avaz bagirmaliyim.Onun bana aptal dediği gibi bende mi bagirmaliyim avaz avaz o zaman yaptığından utanirmi.bildigin rezil oluyorum.
Adam davar
Siz de tepkisiz susup bu adama katlanıyorsunuz
Hadi bu ikisine tamam
Peki babanız nasıl bir baba da tepki göstermiyor? Ben anne olarak kafasını öyle bir kırarım ki o damadın. Yatacak yer bulamaz kendine. Ben buna yeterli görüyorum kendimi de babanız nasıl susup oturabiliyor pes
siz bu kafayla daha çok bu adamın hakaretlerini işitirsiniz. Siz güçlü kendini savunabilen bir kadın değilsiniz belli, oturun o zaman adama yemek yapın çılgınca, bu kafa öteye geçmez.Babamda ne desin 73 yaşında adam bir sürü borcu harcı var.banada kredi cektirdiler son 9 ay kaldı inşallah bitecek.Adamin 2 çocuğuna baktı annem bende çalıştım ev köy sahibi oldu ama bide beğenmez.
Bu cesaretinin sebebi konu sahibinin babasının kadının birine para yedirip borca batıp, konu sahibine kredi çektirmiş olması. Eline düşmüşler yani.Ben de aynisini dusundum ya. Benim anne ve babamin yaninda esim bana ters bakmaya bile cesaret edemez. Evdeki herkesi nasil korkutmus ki bu adam, uyusturucu bagimlisi mi, 36 tane suc kaydi mi var, gecmiste adam mi yaraladi nedir bas bas bagirirken 3 yetiskinin susup alttan almasinin sebebi?
Bu KK'da daha fazla bir seye sasirmam dedikce yenisi cikiyor. Boylesini ilk defa duydum.
Evleri mi yok?Niye konu sahibinde kalıyorlar?Bu cesaretinin sebebi konu sahibinin babasının kadının birine para yedirip borca batmış, konu sahibine kredi çektirmiş olması. Eline düşmüşler yani.
Yuh olsun o baba denen şeref fıkrasına. E o zamanda anne pasif.Bu cesaretinin sebebi konu sahibinin babasının kadının birine para yedirip borca batmış, konu sahibine kredi çektirmiş olması. Eline düşmüşler yani.
Adam kadınla bırakın instagramda gönderi atmayı, yolda el ele bile yürümüyormuş. Eski konuları okudum kadına demiş ki ben seninle mantık evliliği yaptım seni sevdiğimi hiç söylemedim bile. Zaten sadece ilişki yaşamak için kadının yanına geliyomuş. Kadın ilişki istemeyince zorla yapıyomuş. Eski konularda var hepsi.bu forum sayesinde şundan emin oldum o instagramdaki çok mutluyum pozlarının arasında çoğu ilişki çarpık, toksik, iletişimsizliklerle dolu.
Çocuklar yüzünden ayrılmayalım deyince çocuklar da normali buymuş diyerek büyüyorlar.Yuh olsun o baba denen şeref fıkrasına. E o zamanda anne pasif.
dayagimizi güzelce yedik şerefsiz kafama kafama vurdu yatakta oturuyordum sen hala oturuyormusun ben yemek bekliyorum benden önce geldin eve diye ayağımdan çekip yere attı dur sen dur deyip kafama kafama vurdu kızım oğlum gördü bagristilar siz çıkın deyip çocukları odadan gönderiyor babam geldi noluyo ya dedi bı sakin olsana sen dedi o zaman gitti bas bas bagirdim bok ye o.cocugu diye hep böyle bir tuaf narsist.Parmagim kolum boynum açıyor.ikinci kez oluyor.evde kurufasulye var annem yapmış onu beğenip yemez evde yemek yok biliyor mahsus yapıyor gece göstercem sana diyor kızımın odasında yattım telefonun şarjı bitti şarja yeni taktım.gorseniz öyle sakin bir duruşu varmı kadinlarla filan konuşur eder keh keh gören ne efendi der.Aklin yok mu senin mal mısın defol git o zaman kolumdan cekistiriyor s.ol git diyor bende susmuyorum sen defol git o zaman diyorum.Herkes çalışıyor bi sen mi calisiyorsun diyor herkes işinde yemeginide yapıyormuş pazar günü beraber temizlik yaptık ev leş gibiydi ondan hafta içine yemek yapamadım veya yorgun oluyorsun .işte böyle babam çok sinirleniyor onun bu hareketlerine evlendik evleneli böyle avaz avaz bağırır ben iyice sinirlenip küfür edince susar .açken hep böyle ayı
Nasıl koruyayim polis mi çağırayım ne yapayım.Boyle mi yapilmali gerçekten bilmiyorum nasıl davranmam gerektiğini yeri geliyor bende avaz avaz bağırıyorum.hep mi bagirmaliyim .
kadınların bu kadar ezik olmasını hiç anlayamıyorumAdam kadınla bırakın instagramda gönderi atmayı, yolda el ele bile yürümüyormuş. Eski konuları okudum kadına demiş ki ben seninle mantık evliliği yaptım seni sevdiğimi hiç söylemedim bile. Zaten sadece ilişki yaşamak için kadının yanına geliyomuş. Kadın ilişki istemeyince zorla yapıyomuş. Eski konularda var hepsi.
Bu cesaretinin sebebi konu sahibinin babasının kadının birine para yedirip borca batıp, konu sahibine kredi çektirmiş olması. Eline düşmüşler yani.
Çocuk bakma bahanesine yerleşmişler gibi sanki, babası kadınla yemiş içmiş para bitince kuyruğu kıstırıp gelmiş, herif zaten sevmiyor etmiyor, iyice ayıya bağlamış bunun üzerine sanki.Evleri mi yok?Niye konu sahibinde kalıyorlar?
Dayağımızı güzelce yedik diyo ya. İlk değil bu şiddet o anlaşıldı.Dayağınızı yiyip, sonra da forumu açıp; sakin sakin bu mesajları yazdınız yani öyle mi ?
Bu kadar bağırış, çağırış sırasında çocuklarınız ne halde bakmadınız mı ? Can havliyle yeter artık deyip polisi aramayı düşünmediniz mi ?
Bu mesajlarınız, inandırıcılığınızı azaltıyor. Komşularınızın da neden polisi aramadığı belli oldu.
Hayatınızda bir şeyleri değiştirmek istiyorsanız bunu; kendinizin, çocuklarınızın, ailenizin can güvenliğini de gözeterek ve kimsenin canının yanmayacağı bir şekilde yapmalısınız.
"Yok, olayları abartıyorum. Aslında sadece ağız dalaşı yapıp, milletin yüreğini ağzına getiriyoruz; biz birbirimizi böyle seviyoruz vb" diyorsanız da, birbirinizi alçak sesle sevmeyi öğrenin. Kimseyi huzursuz etmeyin, üzmeyin.
Hayatınızda bir değişiklik yapmaya niyetiniz yoksa; aynı olayları forumda veya sosyal çevrenizde anlatarak, diğer insanları da üzmeyin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?