Korkuyorum

• Konu Sahibi Konu Sahibi 3lale
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Çocuk bakma bahanesine yerleşmişler gibi sanki, babası kadınla yemiş içmiş para bitince kuyruğu kıstırıp gelmiş, herif zaten sevmiyor etmiyor, iyice ayıya bağlamış bunun üzerine sanki.
Borçları varsa evleri de belki gitmiştir ellerinden.Kredi borcu da konu sahibin üstüne kaldı.Eşi de ona mı tepkili?

Bu cesaretinin sebebi konu sahibinin babasının kadının birine para yedirip borca batıp, konu sahibine kredi çektirmiş olması. Eline düşmüşler yani.
Baba da annesini dövüyormuş zaten öncesinde. Adam için kızının hakarete uğrayıp, dövülmesi de sorun değildir. Ana kız kocalari başlarından atip kendilerine hayat kurabilirler ama biri aldatılmaya, diğeri dayağa, hakarete razı geliyorlar başlarında erkekk olsun yeter ki.

Nasıl yapacaklar 2 tane çocukla, gırtlağa kadar borç var, ev ortak. O adam o evden gitmez mümkünü yok, o babası kart horoz da borcu takmış, kendinde de yok, kovsan gitmez valla. İyi kazık atmış yalnız, çıkartmak baya zaman alır.

Baştan zihniyeti farklı olsa bu adamdan hadi ilki olmuş, ikinci çocuğu yapmaz, o baba için borç ödeyecek hale gelmezdi zaten. Çocuklara yazık oluyor sadece cidden. Nelere maruz kalıyorlar.

İsyerindeyim aynı yerde çalışıyoruz o defoldu eve gitti ben hala işteyim çıkmiyorum 8 gibi işten çıkıp eve gitmeye niyetim var.yapsin yesin pislik.evimiz ortak tapulu son 1.5 senesi kaldı borcunun bitmesine defol git diyor her fırsatta.sinirlenince.korkak büyüdüm sanırım.bas baş bağırıp ortamdan buramdan çekiştirip kafama vurdu bütün gün parmağım acıdı parmağım şişmiş.komsulara laf etmemin sebebi benimki öyle iri yarı biri değil biri gelip bı gözdağı verse birdaha utanirda yapamaz hayvan.yan dairemizdeki adam her aksam avaz avaz bağırıyor bizim evdede dün kavga oldu onada tepki gosterseydin ya.ne bileyim ya şaşırdım kaldım.hemen bosanmakmi lazım bosansam bu hodukten daha evlenmem ama çocuklarım boynu bükük kalir o evlenir bulur birini.evi bize vermez çok canımı sıkar.sadexe açken ve cinselllik konusunda böyle öfkeli.daha geriye ne kaldı bilmiyorum.

E karnını doyurun, istediği zaman ilişkiye girin, başınız derde girmesin. Hem çareniz yok başka, hem de herifin zıddına gidiyorsunuz. Neden ki? Kabul edin bu adam böyle, değişmeyecek, siz de boşanmam diyorsanız yapacağınız şey çok basit. Yemeğini verin, gönlünü eğleyin, siz de rahat edin o da.

Hemen bosanmak mi lazim derken? Adamda her turlu siddet saygisizlik var yardimi yok ne yapmasi lazim bosanmaniz icin? Bosanmicaksaniz hergun yemegini yapin iliskiye girin gonlunu hos edin de kavga ortaminda buyumesin cocuklar. Birde baska cocuk yapmayin.

Herkes hak ettiği gibi yaşıyor

Bence esinin farkli bir sorunu var yemek yok diye bagirlirmi helede Annen baban ordayken bu nssil bir terbiseyizliktir böyle karni doycak diye saygisizlik mi gerekiyor cek karsina konus ne bu hallerin diye sor

Bence esinin farkli bir sorunu var yemek yok diye bagirlirmi helede Annen baban ordayken bu nssil bir terbiseyizliktir böyle karni doycak diye saygisizlik mi gerekiyor cek karsina konus ne bu hallerin diye sor
Adam kadını dövmüş dün gece, karşısına alınıp konuşulacak biri asla değil belli

Ayol millete ne herkesin derdi başını aşmış gerçekten komşuya takmak neyin kafası?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…