Borçları varsa evleri de belki gitmiştir ellerinden.Kredi borcu da konu sahibin üstüne kaldı.Eşi de ona mı tepkili?Çocuk bakma bahanesine yerleşmişler gibi sanki, babası kadınla yemiş içmiş para bitince kuyruğu kıstırıp gelmiş, herif zaten sevmiyor etmiyor, iyice ayıya bağlamış bunun üzerine sanki.
O evin içindeler, ikisinin üstüneymiş.Borçları varsa evleri de belki gitmiştir ellerinden.Kredi borcu da konu sahibin üstüne kaldı.Eşi de ona mı tepkili?
Babası da suçlu sesini çıkaramıyor.Anne zaten sessiz.Adamı gönderse borç var,ev ortak.Şimdi anladım.O yüzden komşulardan medet umuyor.O evin içindeler, ikisinin üstüneymiş.
Baba da annesini dövüyormuş zaten öncesinde. Adam için kızının hakarete uğrayıp, dövülmesi de sorun değildir. Ana kız kocalari başlarından atip kendilerine hayat kurabilirler ama biri aldatılmaya, diğeri dayağa, hakarete razı geliyorlar başlarında erkekk olsun yeter ki.Bu cesaretinin sebebi konu sahibinin babasının kadının birine para yedirip borca batıp, konu sahibine kredi çektirmiş olması. Eline düşmüşler yani.
Nasıl yapacaklar 2 tane çocukla, gırtlağa kadar borç var, ev ortak. O adam o evden gitmez mümkünü yok, o babası kart horoz da borcu takmış, kendinde de yok, kovsan gitmez valla. İyi kazık atmış yalnız, çıkartmak baya zaman alır.Baba da annesini dövüyormuş zaten öncesinde. Adam için kızının hakarete uğrayıp, dövülmesi de sorun değildir. Ana kız kocalari başlarından atip kendilerine hayat kurabilirler ama biri aldatılmaya, diğeri dayağa, hakarete razı geliyorlar başlarında erkekk olsun yeter ki.
Baştan zihniyeti farklı olsa bu adamdan hadi ilki olmuş, ikinci çocuğu yapmaz, o baba için borç ödeyecek hale gelmezdi zaten. Çocuklara yazık oluyor sadece cidden. Nelere maruz kalıyorlar.Nasıl yapacaklar 2 tane çocukla, gırtlağa kadar borç var, ev ortak. O adam o evden gitmez mümkünü yok, o babası kart horoz da borcu takmış, kendinde de yok, kovsan gitmez valla. İyi kazık atmış yalnız, çıkartmak baya zaman alır.
Aynen öyle olduÇocuk bakma bahanesine yerleşmişler gibi sanki, babası kadınla yemiş içmiş para bitince kuyruğu kıstırıp gelmiş, herif zaten sevmiyor etmiyor, iyice ayıya bağlamış bunun üzerine sanki.
E karnını doyurun, istediği zaman ilişkiye girin, başınız derde girmesin. Hem çareniz yok başka, hem de herifin zıddına gidiyorsunuz. Neden ki? Kabul edin bu adam böyle, değişmeyecek, siz de boşanmam diyorsanız yapacağınız şey çok basit. Yemeğini verin, gönlünü eğleyin, siz de rahat edin o da.İsyerindeyim aynı yerde çalışıyoruz o defoldu eve gitti ben hala işteyim çıkmiyorum 8 gibi işten çıkıp eve gitmeye niyetim var.yapsin yesin pislik.evimiz ortak tapulu son 1.5 senesi kaldı borcunun bitmesine defol git diyor her fırsatta.sinirlenince.korkak büyüdüm sanırım.bas baş bağırıp ortamdan buramdan çekiştirip kafama vurdu bütün gün parmağım acıdı parmağım şişmiş.komsulara laf etmemin sebebi benimki öyle iri yarı biri değil biri gelip bı gözdağı verse birdaha utanirda yapamaz hayvan.yan dairemizdeki adam her aksam avaz avaz bağırıyor bizim evdede dün kavga oldu onada tepki gosterseydin ya.ne bileyim ya şaşırdım kaldım.hemen bosanmakmi lazım bosansam bu hodukten daha evlenmem ama çocuklarım boynu bükük kalir o evlenir bulur birini.evi bize vermez çok canımı sıkar.sadexe açken ve cinselllik konusunda böyle öfkeli.daha geriye ne kaldı bilmiyorum.
Hemen bosanmak mi lazim derken? Adamda her turlu siddet saygisizlik var yardimi yok ne yapmasi lazim bosanmaniz icin? Bosanmicaksaniz hergun yemegini yapin iliskiye girin gonlunu hos edin de kavga ortaminda buyumesin cocuklar. Birde baska cocuk yapmayin.İsyerindeyim aynı yerde çalışıyoruz o defoldu eve gitti ben hala işteyim çıkmiyorum 8 gibi işten çıkıp eve gitmeye niyetim var.yapsin yesin pislik.evimiz ortak tapulu son 1.5 senesi kaldı borcunun bitmesine defol git diyor her fırsatta.sinirlenince.korkak büyüdüm sanırım.bas baş bağırıp ortamdan buramdan çekiştirip kafama vurdu bütün gün parmağım acıdı parmağım şişmiş.komsulara laf etmemin sebebi benimki öyle iri yarı biri değil biri gelip bı gözdağı verse birdaha utanirda yapamaz hayvan.yan dairemizdeki adam her aksam avaz avaz bağırıyor bizim evdede dün kavga oldu onada tepki gosterseydin ya.ne bileyim ya şaşırdım kaldım.hemen bosanmakmi lazım bosansam bu hodukten daha evlenmem ama çocuklarım boynu bükük kalir o evlenir bulur birini.evi bize vermez çok canımı sıkar.sadexe açken ve cinselllik konusunda böyle öfkeli.daha geriye ne kaldı bilmiyorum.
Herkes hak ettiği gibi yaşıyorİsyerindeyim aynı yerde çalışıyoruz o defoldu eve gitti ben hala işteyim çıkmiyorum 8 gibi işten çıkıp eve gitmeye niyetim var.yapsin yesin pislik.evimiz ortak tapulu son 1.5 senesi kaldı borcunun bitmesine defol git diyor her fırsatta.sinirlenince.korkak büyüdüm sanırım.bas baş bağırıp ortamdan buramdan çekiştirip kafama vurdu bütün gün parmağım acıdı parmağım şişmiş.komsulara laf etmemin sebebi benimki öyle iri yarı biri değil biri gelip bı gözdağı verse birdaha utanirda yapamaz hayvan.yan dairemizdeki adam her aksam avaz avaz bağırıyor bizim evdede dün kavga oldu onada tepki gosterseydin ya.ne bileyim ya şaşırdım kaldım.hemen bosanmakmi lazım bosansam bu hodukten daha evlenmem ama çocuklarım boynu bükük kalir o evlenir bulur birini.evi bize vermez çok canımı sıkar.sadexe açken ve cinselllik konusunda böyle öfkeli.daha geriye ne kaldı bilmiyorum.
İsten eve geldim bugün eşimden yarım saat önce geldim.Annem bakıyor çocuklara annemin yaptığı hicbirseyi yemez.benimde bişey gelmedi aklıma kaç kez aradım acmadi telefonunu.Bende tost yaptım çay var ocakta.Geldi basbas bagiriyor niye bişey yapmadin diye aslında menemen yapacaktım yumurta bitmiş yoktu evde doğru dürüst bişey yok.Hem şunu yap demez avazı çıktığı kadar bağırıyor aptal gerizekalı hep ben mi düşüneceğim diye.Evde annem babamda var oğlum bagirtisindan korktu.bekar gezseydim ondan iyiydi.simdi yatak odasında birazdan yine çıkar sağa sola bağırır yine avaz avaz korkuyor vede çok utaniyorum.Oyle çok bağırıyorki tüm bina duyuyor diye hem utanıp hem korkuyorum.Ama aklıma bişey gelmiyor doğru düzgün biseyde yok evde.hep böyle yapiyor hem beğenmez hem şunu yap demez hemde bağırır.
Adam kadını dövmüş dün gece, karşısına alınıp konuşulacak biri asla değil belliBence esinin farkli bir sorunu var yemek yok diye bagirlirmi helede Annen baban ordayken bu nssil bir terbiseyizliktir böyle karni doycak diye saygisizlik mi gerekiyor cek karsina konus ne bu hallerin diye sor
Tövbe yarabbim..Adam kadını dövmüş dün gece, karşısına alınıp konuşulacak biri asla değil belli
İsyerindeyim aynı yerde çalışıyoruz o defoldu eve gitti ben hala işteyim çıkmiyorum 8 gibi işten çıkıp eve gitmeye niyetim var.yapsin yesin pislik.evimiz ortak tapulu son 1.5 senesi kaldı borcunun bitmesine defol git diyor her fırsatta.sinirlenince.korkak büyüdüm sanırım.bas baş bağırıp ortamdan buramdan çekiştirip kafama vurdu bütün gün parmağım acıdı parmağım şişmiş.komsulara laf etmemin sebebi benimki öyle iri yarı biri değil biri gelip bı gözdağı verse birdaha utanirda yapamaz hayvan.yan dairemizdeki adam her aksam avaz avaz bağırıyor bizim evdede dün kavga oldu onada tepki gosterseydin ya.ne bileyim ya şaşırdım kaldım.hemen bosanmakmi lazım bosansam bu hodukten daha evlenmem ama çocuklarım boynu bükük kalir o evlenir bulur birini.evi bize vermez çok canımı sıkar.sadexe açken ve cinselllik konusunda böyle öfkeli.daha geriye ne kaldı bilmiyorum.
Cinsellik konusunda öfkeli ne demek?
Bsdm,tecavüz gibi mi?Cinsellik konusunda öfkeli ne demek?
Birlikte olmadan önce dövüyor mu napiyo
Eski konularında yazmış, zorlama varmış evetBsdm,tecavüz gibi mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?