• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Korkuyorum :(

Baklava seni düşüncelerinden,cesaretinden, ve kendine verdiğin değerden dolayı kutlarım canım.
Biz kadınlar kendimize gereken değeri vermeden, erkekten mi değer görmeyi beklemek zorundayız?
Bunun farkına varmayan kadınlar yüzünden bu halde toplumumuz...
Üstümüze erkekler tarafından 'çakma' bir fedakar lafı yapıştırılmış.
Neymiş?
Türk kadını cefakar, vefakar, fedakarmış...
Ne yapılsa da ruhuna, bedenine çekermiş tüm acıları.
Neden erkekler bunda hiç yardıma sahip değil???
Neden tüm yük kadınların omzunda bunun cevabı verilmeden bir evlilik düşünülebilir mi?
Lütfen eski evliliklerle yenileri kıyaslamayın... Çünkü Türk Kadını daha yeni anlıyor değerini kıymetini, kendini yeni keşfediyor çünkü.
İlim, bilim eğitim sağolsun!

a.s.

tesekkür ederim canim...a.s.

Ya biraz konudan sapacağım ama, kaçtır görüyorum şu forumlarda, kocamın msn nine baktım, telefonunu karıştırdım, face ine baktım, kaç yıllık evliyim bir kere bile eşimi kontrol etmek güven testlerine tabi tutmak gelmedi aklıma, ortada böyle güven problemleri varsa evlilik kararları nasıl bu kadar kolay alınıyor anlamış değilim...

Neyse konuyu açan arkadaş; acı gerçeklerle karşılaşmış umarım hakkında hayırlı kararlar verir, yeni evli yolun başında sayılır

ve ayten gelir...

Ayten: ayrıldım kızlar
KK kadınları: naptın ayteeeennn, halbuki biz Türk kadınlarının geçmişine inip fikrimizi değiştirdiydik, git tekrar evlen kocanlan.
Ayten: hönk!

Aytencim sen bize bakma, kalbin sana ne yapman gerektiğini söyleyecektir. Çünkü, olayları en ince ayrıntısına kadar sen biliyorsun. Belki eşin seni gerçekten seviyordur. Biz bilemeyiz bunu. En iyi sen bilirsin. Kendin otur düşün tart. En doğru kararı sen verirsin. Ayrılmazsan da burnunu sürttürmeyi unutma. Mutlulukla kal canım.

kızlar çok düşündüm eşime son bi şans daha verdim
davamı geri çektim
eşim çok pişman olmuş yaptıklarına..
düşünmekten yemek bile yememiş kaçgündür
dün hastaneye kaldırmışlar o halde görünce dayanamadım
içimden bişey eridi gitti sanki..
söz verdi bidaha yapmıcağına gözlerime bakıp lütfen affet diyince dayanamadım.
kaynanamda sarılıp ağladı oğlum seni çok seviyor affet bi hata yapmış ama bak görüyosun pişman diye..
ağlaya ağlaya affettim..
sanırım en doğru karar buydu..
eşim beni sevdiğine inandırmasaydı eğer gerçekten kararım boşanmaktan yanaydı..
ama kıyamadım işte..
hepinize çok teşekkür ederim ilginizden dolayııı
opuyorumnanaktan
sizleri çok seviyorumm
:1hug:

Aytencim sen bize bakma, kalbin sana ne yapman gerektiğini söyleyecektir. Çünkü, olayları en ince ayrıntısına kadar sen biliyorsun. Belki eşin seni gerçekten seviyordur. Biz bilemeyiz bunu. En iyi sen bilirsin. Kendin otur düşün tart. En doğru kararı sen verirsin. Ayrılmazsan da burnunu sürttürmeyi unutma. Mutlulukla kal canım.

teşekkür ederim canım benim çok düşündüm doğru kararı verdim sanırım.
insan o sinirle en doğru kararı verdiğini sanıyor ama..
tekrar düşündüğümde ise.
son sansı vermeye karar verdim.
a.s

teşekkür ederim canım benim çok düşündüm doğru kararı verdim sanırım.
insan o sinirle en doğru kararı verdiğini sanıyor ama..
tekrar düşündüğümde ise.
son sansı vermeye karar verdim.
a.s

Hakkınızda hayırlı olsun, umarım eşiniz böyle şeyler yapmaz bir daha, ama sizde eşinizi kontrol etmeyin biliyorum güveniniz sarsıldı ama bir şans verdiniz eşinize, beyaz bir sayfa açmış oldunuz yerimseniben

Hakkınızda hayırlı olsun, umarım eşiniz böyle şeyler yapmaz bir daha, ama sizde eşinizi kontrol etmeyin biliyorum güveniniz sarsıldı ama bir şans verdiniz eşinize, beyaz bir sayfa açmış oldunuz yerimseniben

Amin canım ben öncedende hiç böyle bişey düşünerek kontrol etmek amacıyla yakalamamıştım eşimi rastlantı sonucu oldu ama gerçekten pişman olduğuna inanıyorum inşALLAH hakkımızda hayırlısı budur :1rolleyes:

kızlar çok düşündüm eşime son bi şans daha verdim
davamı geri çektim
eşim çok pişman olmuş yaptıklarına..
düşünmekten yemek bile yememiş kaçgündür
dün hastaneye kaldırmışlar o halde görünce dayanamadım
içimden bişey eridi gitti sanki..
söz verdi bidaha yapmıcağına gözlerime bakıp lütfen affet diyince dayanamadım.
kaynanamda sarılıp ağladı oğlum seni çok seviyor affet bi hata yapmış ama bak görüyosun pişman diye..
ağlaya ağlaya affettim..
sanırım en doğru karar buydu..
eşim beni sevdiğine inandırmasaydı eğer gerçekten kararım boşanmaktan yanaydı..
ama kıyamadım işte..
hepinize çok teşekkür ederim ilginizden dolayııı
opuyorumnanaktan
sizleri çok seviyorumm
:1hug:

bikaç damla gözyaşı döktü ve olayın ciddiyetinin şoku ilşe hastaneye kaldırıldı diyemi seni seviyor oluyor ve seni sevdiğine inandırıyor

bikaç damla gözyaşı döktü ve olayın ciddiyetinin şoku ilşe hastaneye kaldırıldı diyemi seni seviyor oluyor ve seni sevdiğine inandırıyor

eşimle ne hayallerle evlendim eğer bu olay olmasaydı mutlu giden bi evlilikti bizimkisi gerçektende aşık olarak evlendim eşimle yaptığı affedilmicek bişeydi tamam kabul ediyorum ama hastanede o halde görünce gerçekten pişman olduğuna inandım son sanş vermeye karar verdim ben doğru olduğunu düşünüyorum kararımın ama yaptıklarınıda unutmuş değilim.. eğer bu sansınıda değerlendiremezse busefer hiç affetmem..

madem affettin
bundan sonra acımak yok
nefes bile aldırma.geçmiş olsun :oklava:

insallah gönlünüzce olur canim...ben pek inanmiyorum düzelecegine ama neyse..sizde en azindan durumunuzu düzeltirsiniz...okulunuzu bitirirsiniz en azindan...ama cocuk yapmayin bu konuda cok dikkatli olun...

hakkınızda hayırlısı olsun arkadaşım inş değişir eşin şahsen ben pek inanmıyorum ama sen affetmişsin ama sakın hemen çocuk yapma benden sana tavsiye:delphin::delphin:

insallah gönlünüzce olur canim...ben pek inanmiyorum düzelecegine ama neyse..sizde en azindan durumunuzu düzeltirsiniz...okulunuzu bitirirsiniz en azindan...ama cocuk yapmayin bu konuda cok dikkatli olun...

amin canım teşekkürler merak etme önlemleri alıcam yerimseniben

hakkında hayırlısı olsun aytencim..

umarım artık mutlu olursun...

mutlu edilirsin.

Back
X