bana da oluyor ara sıra :18: o gece geçmek bilmiyor....ölüm korkusu çok fena....panik atak diyor bazıları ama bilemiyorum :26:
banada olur . çocuklarımı düşünür ağlarım. öbür tarafı düşünür korkarım. en iyi çözüm dua edip sakinleşemek. başa gelecekse elden bişey gelmez. ölüm kokusu aslında iyidir ama ölçülü kullanırsak, abartmazssak. en azından diri kaldığımız günlerin kıymetini bilir ve ahiret için hazırlık yaparız. ama abratıp işi çocuklarımıza getirdiğimizde belki tramva yaşarız. aslında konuyu açmanda pek iyi olmamış. süreklikarşında durup sana hep o düşünceyi hatırlatacak
Benim de arasıra aklıma gelir bu, 'annem ne yapar, babam ne yapar..' falan diye yada annem ölürse ne yaparım falan diye düşünürüm.Bir gün psikolog tanıdığıma sordum, genellikle böyle düşünen insanların , sevdiklerine karşı yapmak istediklerini henüz yapamadıkları için bir endişesi olduğundan ötürü, böyle hissedebileceklerini söyledi.Karışık bir cümle oldu ama şöyle söyleyim, mesela eşinle yapmak istediklerini yada çocuğuna öğretmek istediklerini henüz yapamadıysan, bunları yerine getiremediğin için, kaybetmekten ölümden korkuyormuşsun.Umarım izah edebildim canım.Bazen düşünüyorumda doğruluk payı büyük bence,Mesela ben annemi üzdüğüm zamanlarda hep düşünürüm, allahım onun gönlünü alayım,telafi edeyim ona bişey olmasın gibiAma böyle düşünmenin bir faydası olmuyor, hayattan tat almaya bak canım, sevdiklerinle zaman geçir yapacaklarını erteleme, huzursuzluğun azalır bence...
bendede oluyor kizlar,bekarken anneme babama bisey olsa ne yaparim die dusunuyordum,simdi evlendim cocuklarim var,ya bana bisey olsa cocuklarimin hali ne olur diye dusunuyorm,cok kotu bi his..:18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?