- Konu Sahibi sessizliiik
Yeni bir ortama girerken rahat olamıyorum.Biri soru sorsa yüzüm kızarır,sesim kısılır.Bu sene üniversiteye başlıyorum. Nedeni bu mu bilmiyorum ama bir korku var içimde 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yeni bir ortama girerken rahat olamıyorum.Biri soru sorsa yüzüm kızarır,sesim kısılır.Bu sene üniversiteye başlıyorum. Nedeni bu mu bilmiyorum ama bir korku var içimde![]()
Yeni bir ortama girerken rahat olamıyorum.Biri soru sorsa yüzüm kızarır,sesim kısılır.Bu sene üniversiteye başlıyorum. Nedeni bu mu bilmiyorum ama bir korku var içimde![]()
Korkulacak bi şey yok tatlım. Sonuçta herkes seninle aynı durumda. Seni rahatlatabilecek bi öneri olarak, facebooktan kazandığın bölümün sayfasını bulup yeni arkadaşlarınla sohbet edebilir onlarla tanışabilirsin. Okul açılınca da yabancılık çekmezsin böylelikle. Akışına bırak canım bu günler de güzel bir anı olacak ileride :)
korkularınızı aşmanız, yeni bir sosyal ortama dahil olmanız, sosyal fobinizi yenmeniz için bunu bir fırsat olarak görün ve değerlendirin![]()
aynı durum bendede varhala aşamadım tek umudum Allah a kalmış her şeyy İnşallah orda gönlüne göre çok hayırlı insanlarla tanışır mutlu olursun canımm....
bak twitterda okuduğun okulun sayfasına gir orada zaten 2013 girişliler olur bölümünden birileriyle diyaloğa gir hiç yabancılık çekmezsin hangi şehirde kazandın üni?
Sosyal fobi ..Gerçekten de durum buKendime güvenim yok belki de.Ama şimdi aşamazsam ileride iş hayatında ta da başka alanlarda daha da zorlanırım
![]()
aynı durumdayız diye düşündüm ama değiliz benimki daha kötü galibaneden biliyo musun, benim 2. yılım
hazırlık okudum şimdi 1. sınıfa geçiyorum yani bilmediğim bi ortam da değil
ama yine de korkuyorum sanki oraya ilk defa gidecekmişim, kimseyi tanımıyormuşum gibi
yabancı dil yüksek okulundan mühendislik fakültesine geçmek bu kadar mı zor gelir insana
![]()
ben de içime kapanıktım önceden, erkeklerle konuşmaya utanırdım falan, şimdi çok daha sosyalim, iş hayatımda da ilişkilerde daha rahatım, bunu üniversitede başaramadım ben ama üniversiteden mezun olunca başardım, umarım siz üniversitede başarırsınız bunu![]()
Umarım yoksa daha da kapanırım ben içime :)
Çoğu insan lisedeki samimi dostluklardan bekleme diyor.Ama insan bi yakını olsun istiyor.Umarım sen de en kısa zamanda iyi anlaşacağın insanlarla tanışırsın :)
bana göre yanlış.. üniversitede dostlukların daha gerçek olduğuna inanıyorum, lisede biraz çocukluk vardı ve herkes farklı üniversiteleri kazanınca bi yerden sonra kopuyo bağlarliseden görüştüğüm kimse yok şu an, ama hazırlıkta aynı sınıfta olduğum 2 kişi var yanımda ve inşallah hep de olucaklar
![]()
ama ikisiyle de aynı bölümde değilim malesef
inşallah bölümden de çok samimi arkadaşlarımız olur bi an önce alışırız ortama
sanırım bunu atlatmanın yolu kendine güvenmek, ikimiz de bu şekilde başarırız ancak
![]()
Söyleyenlerin yalancısıyım :) okula başlamadan anlayamayacam.Kolay gelsin sana da :)
bende eskiden senin gibiydim birinin soru sormasına gerek kalmadan yüzüme baksa kızarıyordum ama sonra anlıyorsun ki karşındaki insanlarda senin gibi etten kemikten normal insanlar ve şunu da unutma ki günlük hayatta karşılastığın insanların %70'i sıradan, bilgisiz, düşüncesiz, sığ ve boş insanlar.. sadece biz gözümüzde onları büyütüyoruz.. tanımadığımızdan.. kimse senden üstün değil o yüzden çekinmene hiç gerek yok tatlım böyle düşün..