- 15 Mayıs 2013
- 6.264
- 4.986
- 148
Bende öyle.Elimden gelen herseyi yaptm.Yormadım kendimi.ama sonuç Hüsran.11 haftalk olması gereken bebek 8 haftalk kalmış :/; Hala da neden öldü acaba diye vesveseleniyorum.Ama yapcak birşey yok.fakat ben ilk hamileligimde çok strest yasadm.Eşimle kavga fln.belkide üzüntüden olmuştur diyorum.Hayrlısı böyleymiş :/
merhaba canım ben de ayın 14 ünde kürtaj oldum.Dokuz haftalık olması gereken bebeğim altı haftalık görünüyordu ve kalp atışı oluşmamıştı,missed abortus dedi drum.Zaten kürtajdan önce evde kanamalarım başladı,pıhtılaşmış şekildeydi,sonra da kürtaj oldum.Drum
ilk adetten sonra düşünebileceğimi söyledi,başka bir dr iki ay korun dedi ama ikisinin de söylediği;'böyle birşey yaşamış olman tekrar yaşayacağın anlamına gelmez,hiç düşük yapmayanlarda risk nekadarsa sende de okadar'dı.Canım hiç stres yapma,o çok kötü işte,stresten uzak dur,heyecan yapmamaya çalış,düzenli kontrollerine git,ağır işler yapma gerisi Allah a kalmış,veren Allah neyaparsan yap verir de biz önlemimizi alalım.Allah ım sağlıklı bebişler nasip etsin sana ve isteyen herkese...