Korkuyorum

aynilsu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Nisan 2014
116
14
98
İstanbul
Arkadaş Dost olayında şanssızlığım kadar malesef özel hayatimda da bu kadar sanssizim.. Bu yasadiklarimi kimseye anlatamam kolay kolay anlatsam da kimse dinlemez biliyorum .. Parca parca anlatmak iyi geliyor galiba.. Asil ismim esma nick olarak kabul olmadi kullanildigi icin.. her neyse anlatayim ama bastan soyliyim bu anlatacaklarim bastan sona dogrudur. cunku inailmayacak kadar garip seyler yasadim yada ben oyle hissediyorum.. ben birini sevdim iki yil once ama oyle boyle degil ilk ask derler ya oyle bisey cocuk Bi markette kasiyerdi sirf onu gormek icin hergun hergun markete gidiyordum.. insan markete gitmek icin heyecanlanir mi? benim icim titriyordu her gordugumde aylar gecti sevgim bitmedi hep boyle karsiliksiz olarak kaldi.. bi gun kuafore gittik kuzenimle sacimi boyaticaktim sonra oraya bi gelin geldi basini yaptiriyordu nedense o an icime bi sıkıntı girdi ama nasıl bisey sanki hissetmistim.. geline bakip imreniyordum cok guzel olmussuzun diye iltifatlar yagdiriyordum sonra gelinin gorumcesinden bir ses geldi "abim geldi" Abisi iceri girdi o an kan beynime sicradi sanki. aylardir deli gibi sevdigim her gun agladigim ugruna ne buyuk hayeller kurdugum adam karsimdaydi. baya yakisikli olmustu. damat olmustu. cocuk beni tanimadi bile yada umursamadi.. gozlerim doldu aglamamak icin kendimi zor tuttum sanki gogsume bi hancer saplandi.. biliyordum karsiliksizdi karsilik bulmayacakti ama cok agirdi yasadiklarim.. gozumun onunde gelin arabasina binip gittiler bende oyle baktim arkalarindan her zaman ki gibi! cok uzatmamaya calisiyorum bu yuzden kisa anlatiyorum keske yasadiklarimda anlatmak gibi kolay olsaydi..
Neyse iste aradan baya zaman gecti zorda olsa unuttum yani denedim sonra bir gun bir kere daha kalbim yandı. bu sefer ki yengemin kuzeniydi onu bi dugunde gormustum o beni hic bi zaman gormedi tabi onunda surekli fotograflarina bakip hayeller kuruyordum durusu agirligi o kadar hosuma gitmisti ki onu ne zaman gorsem elim ayagim birbirine dolasiyordu onu da baya bi zaman sevdim oda kiz ariyormus evlenmek icin nedense beni gorurse begenir gibi geldi ama hic bi zaman kendimi ona gostermek veya tanitmak gibi cesaretim olmadi hep geri adim attim sonra ne oldu biliyomusunuz. sonra bi gun ablama mesaj geldi yengemden. yengem ablami tavsiye etmis ona oda cok begenmis. ablam sok oldu tabi benim durumum anlatilamaz tabi o kadar agladim o kadar agladim ki o gece hic uyumadim. kimi sevsem hayat bana o kadar guzel.agzimin payini veriyor ki artik sevmekten cok sevilmek istiyorum yeter.. beni seven yada begenen insanlarin sevgisini hic bi zaman hissetmedim amaclar hep ayniydi kimse beni buyuk bir askla sevmedi.. arkadaslik konusundada boyle hep ben adim attim hep ben.. yoruldum artik... birini sevmeye korkar oldum

Canim bi gun karsina sevebilcegin hayirli biri cikacaktir elbet..korkmana hic gerek yok.demek hayirli degilmis..peki ablan ne dedi yengenim tavsiyesine..onu merak ettim acikcasi

Kaç yaşındasın ? Okuyor veya çalışıyor musun ? Sosyal hayatın nasıl ?
Yazdıklarından yaşının çok küçük olduğunu veya sosyal hayatının hiç olmadığını düşündüm.
Aksi takdirde bu kadar derin platonik aşklar yaşamak pek normal değil.

Canim bi gun karsina sevebilcegin hayirli biri cikacaktir elbet..korkmana hic gerek yok.demek hayirli degilmis..peki ablan ne dedi yengenim tavsiyesine..onu merak ettim acikcasi

Ablamin tavri da beni cok uzdu yani sanki ben olmasam olurmus gibi davraniyordu.. yengeme de net bi cevap vermiyordu yok diyordu yengem boyle deyince dah cok israr ediyordu hani bi insan yarim agiz der ya oyle isin acikcasi annem.bilmiyor benim sevdigimi annem acayip istiyor cocuk cok iyiymis falan filan sonra baskalarida ogrendi kabul et falan diyorlar hala onlar oyle soyleyince icim daha cok aciyor.. iste olaydan bi kac gun sonra ablam sey dedi o an kilitlendim o yuzden tepkisiz kaldim dedi yoksa asla olmaz boyle bisey dedi ama benim yine icim sogumadi kendimi onun hayatina engel gibi hissettim.. bi daha karsisina iyi biri cikmazsa beni suclarmi acaba

Evet belkide sizin dediginiz gibidir.. sosyal hayatim cok yoktur belkide bu yuzden cok baglandim ama yasadiklarimi hafifletirmi..

Neden kimseye adım atmayı denemiyorsunuz ki?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bir şey elde etmek istiyorsanız çaba göstermelisiniz. Armut piş ağzıma düş olmaz.
Seviyorsanız belli edin bir şey kaybetmezseniz ama içinizde tutarak çok şey kaybedersiniz.

Daha neler canimm..nedenn suclasinn.sonucta ablan duygularini bile bile ustelik sdece tavsiye uzerine biriyle gorusmeyi kabul etmemeli zaten bence...yaslariniz kac

Arkadas cevremde cok sessizdim ama cok adim attim ama karsiligini bulamadim.. ozel hayat ise cekingenligim daha cok on plana cikiyor konusamam asla o kadar utanirim ki elimde degil oyle bi yapim var.. ben 19 ablam 23 yasinda.. bilmiyorum kendimi kotu hissettim yada annemin bu israri beni boyle yapti surekli gorusun diye baski yapiyor aciklayamayiz da annem boyle konularda cok katidir asla anlatamayiz ona boyle seyleri..

Canim benim yasadiklarin kolay degil tabiki ama bundan sonrasini dogal akisina birak hayatinda birileri olmak zorunda degil elbet birgun seni seven deger veren biri cikicak karsina uzulme.

İnsan ust uste boyle seyler yasayinca hayata dair umutlarini kaybediyor.. sanki hep boyle olacakmis gibi hissediyorum..

Canım bu kadar umutsuz olma..
Ablana karşıda fazla birşey söyleme bence, sonra ilerde seninde dediğin gibi karşısına biri çıkmazsa seni sorumlu tutmasın.. Üzüldüğünü görünce kabul etmez herhalde.

Her zaman yeniden başlamaya değer.
Rabbim hayırlı değerini bilen insanlar çıkarsın karşına :)

Üstada sormuşlar kırılan kalp yine sever mi?
Üstat da;Evet demiş..
Adam peki demiş,
-Üstadım siz hiç kırılan bardaktan su içtiniz mi?
Üstat da cevap vermiş;Peki sen hiç bardak kırıldı diye su içmekten vazgeçtin mi?

Gesendet von meinem iPhone mit Kadınlar Kulübü

Ohoo daha genciz yaşıtım ya :)
Okuduğumda daha büyük birini hayal etmiştim.
Ümitsiz olma böyle,onlar uygun değilmiş zaten.
Okuyor musun?

Canım benim ablan aşık olsa çocuğa karışma derdim ama ablan bir şey hissetmediğine göre üzme kendini karıştım diye

Ayrıca çocuk birini arıyorsa ablan senden büyük olduğu için ilk o akla gelmiştir sıra onun gibi... Teyzenle konuşamazmısınız ablanla anlaşıp konuşun sen tanış olmaz mı

Ablam kabul etmiyor ama cevresindekiler surekli cocugu ovuyor.. bazen haykirmak istiyorum ama ucunda rezil olmak var. ben hangi birine anlatayim.. ablama da cok.dokemiyorum icimi hatta bazen agladigimi duymasin diye gizli
agliyorum.. umudumu kaybetmek istemiyorum.. sadece Allahtan tek bi istegim var sevildikten sonra sevmek istiyorum hep boyle istedim

liseyi aciktan okuyorum universite icin hazirlik yapiyorum bi yandan da gerci onunla ilgili de umidim yok ya neyse...

Elbette oyle beni gormedi zaten hic.. asla bu saatten sonra asla olmaz ben kabul.etmem bi kere daha once ablami gormus cok begenmis evet varligimdan haberi yok ama ben kendime yakistiramam boyle biseyi eskiden olsa su yasimda bile evlenirdim eski dusuncem olsa.. ama artik yaralandim cok canim yandi cocuga nasil diycem ablami birak beni al diye.. benim aklim bunu kabul etmez.. hem sira ablamin o mutlu bi yuva kursun da kendimi daha fazla kotu hissetmiyeyim. zaten evilikten o kadar sogudum ki sevildigimi hissetmeden birak evliligi beraber bile olmam bu saatten sonra

Ablanla anlaşabilirsen yengene söyle kurtul

Başına gelenler hep içine atmandan hep kendi içinde yaşamamdan yüzden konuşman gerek

İlle konuşamam dersen ..
Umutsuzluğa kapılma sakın başka birileri elbet çıkar karşına ama bundan sonra bir şeylerin kendiliğinden olmasını bekleme çabalaman gerek her zaman erkekler ilk adımı atmak zorunda değil

Canim sanirim senin yasin kucuk. hep platonik asklar yasamissin. Adamlarin haberi bile yok senden. Sevme zaten ortada fol yokken kimseyi. Sen o kisiler icin kurduggun hayallere asiksin zaten, onlarada deyil.

Buyudukce gecer merak etme.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…