korkuyorum

Larensa

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
7 Aralık 2012
1.395
707
248
anneler anne adayları nolur bı cevap verınn ben onceden cocukta cocuk dıye tutturuyordum esıme ıstemıyordu uzerınden 6 ay gecmıstır sesımı cıkarmadım unuttum gıttı suan sartlar olgun ve esım bıraz once bana hadı bebek dedı bende vallahı başım agrıyor hem adetım yenı bıttı sımdı tutmaz o 1 hafta sonra dedım korktum cunku sımdı sankı ıstemıyorum ben halbukı cok ıstıyordum ama korktum hastalık gıbı geldı cok mu kotu bı duygu hamıle olmak nıye koorktum sankı o ıstedıgım zamanlar gozum ne karaymıs dıe dusundum

Çok yardımcı olamayacağım çünkü ben de benzer bir durumdayım. :26:Eşim kaç aydır bebek de bebek dedi. Tam ben tamam dedim günlerimi hesapladım önce Aralık gibi ümreye gidelim. Şimdi olursa zorlanırsın diyor.

dünyanın en güzel duygusu anne olmak. oğlum 1 yaşındayken eşimden ayrıldım ve 2 yıldır tek başıma büyütüyorum bir kez bile pişman olmadım onu doğurduğum için. üzüldüğüm anlar oldu baba sevgisinden mahrum kaldı ki yanlış anlamayın babası istemiyor görmeyi ben engellemiyorum. çok yanı eksik kalıyor benim de onun da ama biz birbirimizi sarıp sarmalıyoruz. bahçede bulduğu her otu bana çiçek diye getirmesi,yemek yedikten sonra peltek pelten eline sağlık demesi,işten döndüğümde özledim diye öpmesi.....inan ki dünyalara değer.Allah herkese nasip etsin. kadınlar güçlüdür ama anne olanlar daha da güçlüdür.....

Hamilelik dunyadaki en saf icten duygu ogrendigin anda basliyor o annelik duygusu çokkkkk güzel bi his hamilelik anlatacak kelimeler bulamıyorum ustelik korkulacak hic birsey yok eğer bi seyden korkacaksan hamile kalamamaktan kork uzun süre korununca hamile kalmanda zorlasiyor çünkü

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

İş ciddiye binince biraz endişelenmişsiniz bence :)
Çocuk isteyen ve çocuk sevgisi olan bir insan anında ''uff yaa bağa ne'' diyerek dönmez bence.
Sadece bilinçli her anne gibi belki sorumluluğundan, belki yaşayacaklarınızdan vs korktunuz.
Sakince oturun ve geçmesini bekleyin :)
Zira bence birkaç zaman sonra siz de tekrar isteyeceksiniz.
Hakkınızda hayırlısı inşallah

canım benim 2 yaşında kızım var dönüp geriye baktığımda "nasıl cesaret etmişim?" ben bile diyorum:)

kolay şey mi çocuk sahibi olmaya karar vermek? o süreci ve sonrasındaki sorumluluğu taşımak? tabiki değil..

çok normal kaygıların.. korkunu fazla büyütüp gözünde kendini yıpratma..

sakin kafa düşündüğünde korkmadığını göreceksin.. zaman bırakın şimdilik..

belki şimdi eşin de istediği için "iş ciddiy binince:)" daha bir durumu idrak ettin.. olabilir..

bi süre sonra içindeki fırtına yerini "hamile miyim" tatlı telaşına bırakacak.. sevgiler..

Çokmu kötü bir duygu hamile olmak nedir ,bu şartlarda dünyada belki 1 belki 2 kez yaşayacağınız bir kadının başına gelebilecek en güzel şey,bazen bitmesini bile istemeyeceğiniz,tekmelerini özleyeceğiniz en özel 9 ay ,çok mu kötü nedir,bence siz hazır değilsiniz.

offf annelıik
yazarken bile ağzım sulandı şimdi odamızda uyuyor melek gibi misss gibi kokutur odamızı huzurla uyurum kokusunu içime çeke çeke
annelik çok çok çok güzel bir duygu öylemi böylemi nasıl olur hazırmıyım diye panik yapmayın korkmayın hamile kalırsanız eğer hergünün tadını çıkarın

22 aylık kızıma az önce sütünü verdim. Öptüm, kokladım, saçlarını okşadım. Mışıl mışıl uyuyor.

Kızım yemek yemez, bir an yerinde durmaz, hayır dendiğinde çok da takmaz bildiğini yapar, biraz da huysuz. Bazen aslında her gün :) yaptıkları karşısında sinirden veya üzüntüden (yemek yemediği zamanlar) ağlayasım geliyor cidden.
Ama, asla ama asla keşke doğurmasaydım ya da erteleseydim demedim. Hatta keşke daha önce doğursaydım dediğim çok olmuştur.

Hepinize çok ama çok tesekkur ederm kizlr bi Ann sanki tasiyamicam diye korktum zayifim ya bisey olursa sagliklimiyim falan diye is ciddiye binince yeterlimiyim DİE korktum çok sagolun cesaretlendrdiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…