Korkuyorum..

kokos34

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
9 Temmuz 2014
178
5
0
Konya
Kızlar dün gece karabasan çöktü üzerime çok kötü kabuklar gördüm kacirilma falan neyse feryat ediyorum imdat diye ama sesim çıkmıyor hareket etmek istiyorum ama edemiyorum falan eşim uyanmış koluma dokunduğunu hatırlıyorum sonra bi bagardim apartman izledi.uzerimdeki ağırlık kalktı resmen bu neden olur bilen var mı?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kızlar dün gece karabasan çöktü üzerime çok kötü kabuklar gördüm kacirilma falan neyse feryat ediyorum imdat diye ama sesim çıkmıyor hareket etmek istiyorum ama edemiyorum falan eşim uyanmış koluma dokunduğunu hatırlıyorum sonra bi bagardim apartman izledi.uzerimdeki ağırlık kalktı resmen bu neden olur bilen var mı?

İnancınızı bilmem ama nas felak okumak iyi geliyor..

Bilimsel olarakta uyku felci diyorlar bu duruma psikolojik yardım diyorlardı sanırım.

uyumadan önce nas, felak ve ayetel kürsiyi okuyun. yattığınız yerde ekmek kırıntısı falan olmamasına dikkat edin. zaman zaman hepimize olabiliyor. endişelenmeyin.

en güzeli karabasanı iplemeden uyumaya devam etmektir..

hatta üstünde bir baskı hissedeceğin için,kendisine;"ooh abi şöyle kulunçlara,kulunçlara" dersen,gıcık olur gider...

hatta üstünde bir baskı hissedeceğin için,kendisine;"ooh abi şöyle kulunçlara,kulunçlara" dersen,gıcık olur gider...

hahayyy
:1::1::1::1::1:

yaa bazıları çok fena etkiliyor ama

tok karına yatınca bana da olur

Bende bi gun yatiorum uzerimden birden bisi atladi bende refleks olarak ayagini tuttum o da ayagini birakmam icin ayagini sallio bende basimi cevir ne die bakiim diorum ceviremiom sonra dua okumaya basladim okurken kafami da zorluorum cevirmeye bi an da cevirdim tabi uyandim

Aksam yemegi cok kacirmissindir ondan olmus

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

kızlar valla neden oldgnu bilmiyorum hep duamı eder öyle yatarım ekmek kırıntısınada çok dikkat ederim :((( dün akşam olmadı birşey ama bu gece olacak mı bilmoyrm.bide geceleri cam açık yatarız eşimle.iyi midir cam açık oldugu için olablrmi acaba?

😀😀😀 ahaha taamam

kızlar valla neden oldgnu bilmiyorum hep duamı eder öyle yatarım ekmek kırıntısınada çok dikkat ederim :((( dün akşam olmadı birşey ama bu gece olacak mı bilmoyrm.bide geceleri cam açık yatarız eşimle.iyi midir cam açık oldugu için olablrmi acaba?

ben de kıbleye ters yattığım zaman olur genelde
bilimde uyku felci olarak geçiyor bu durum

Back
X