korkuyorum :(

sevinccik

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Mayıs 2015
416
159
34
Arakadaşlar aranızda çok yeniyim. Ama bi sorunum var. 8aydır evliyim. (Korunmuyoruz) Evlendiqimden beri 4 kez falan adet oldum... Her adetin geciktiqinde idrar we kan tahlili yptirdim hp negatif cikti... 3gun sonra regl olucam ama midem bulanıyor kasıklarım agriyor surekli. Tuvalete gidiyorum ağzın kuruyor test ypcm ama yine neqtif cikck DİE korkuyorum :KK43:

neden bu kadar acele ediyorsun ki çocuk için acele etme akışına bırak korkmamış olursun

Daha yeni evli sayılırsınız. Düzensiz mi regl oluyorsunuz. Böyle bir durum varsa Dr görünmeniz iyi olur. İnşallah mutlu sonuçlar alırsınız.

8 aydir evlisin 4 kere adet oldun bence once bi doktora gorunmelisin ayrica gebe kalmak istiosun oncesinde doktora hic gorunmedin mi cunku gebe kalmaya karra v3rdigin anda folik asit kullanmalisin aslinda

heh şöyle ilk önce bi tedavini bitir ondan sonra çocuk olur elbette..8 ayda 4 kez adet olman zaten neden sürekli negatif sonucu gördüğünün cevabı.

3 gün sonrada adet olucam ama kaşıkların.agriyor midem bulanıyor ağzın kuruyor sürekli WC gidiyorum. Acaba diyorum bi umut test yapsam pozitf ckarmi ama neqatf çıkmasından korkuyorum cnm

X