Korkuyorum!

WomanAndProud

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Mart 2013
1.075
258
123
27
Şu an ağlamaklıyım. Böyle bir konu açacağım hayatta aklıma gelmezdi. Neyse uzatmadan başlıyım.

Üni. öğrencisiyim, lisenin ikinci yılında bir sevgilim olmuştu, çok uzun sürmemişti ama ben şu an duyulursa yüzümün kızaracağı bazı şeyler yaptım. O zamanlar ailemin aşırı baskısından kurtulduğumu sanıyordum bunu yaparak, ne yaptığımı söylemek istemiyorum sadece o anlık ergenliğimin verdiği bir şeydi o zaman karakterim davranışlarım vs tam oturmamıştı. Şimdi kesinlikle daha kendini bilen bir kızım ve o halimin üzerine kat kat süngerler çektim.

Lisenin ikinci yılının sonunda başka bir okula geçmiştim. O aralar biri bana mesajla sapıklık yapıyodu, ben de o ayrıldığım kişidir diye düşündüm mesajlar kesildi sonra zaten. Ama bahsettiğim kişi biraz psikopat bir insandır yani uğraşabilir benle, o yüzden facebooktan bakıyordum hep nerde diye memleketinde üni.ye başlamıştı rahatladım bende oh karşılaşmıycaz diye.

Bugün biri bana adımla hitap ederek mesaj attı, kimsiniz diyorum dalga geçer gibi cevaplar geliyor. Whatsappten resmine baktım ve resmi eski sevgilime benzettim ama fotoda tam belli olmuyordu. Sonra facebooka girip baktım ve eski sevgilim benim okuluma başlamış! Şu an cidden korkuyorum, bu çocuk benle uğraşabilir, beni okula rezil edebilir. Kesin o diyemem ama o olma ihtimali var.

Engellersem vs sinirlenip benle daha çok uğraşır diye korkuyorum. Napıcam ben ya :KK61::KK61:

Korktuğunu belli etme ,yoksa daha çok ustune gelir. Sen hayatının akışına bak. Umursama
Mesajın cılkının çıktığını anladığımda cevabı kestim zaten. Aradı sonra, kapattım açmadım. İnşallah biri beni işletiyordur ya. Şu anki çevremin duymasını istemiyorum ben onunla aramızda geçenleri, ya söylerse diye içim içimi yiyor şu an. Ya da sürekli mesaj atıp ararsa falan. Tek düşünebildiğim bu nasıl sakin kalıcam

sen kesinlikle muhattap olma.
geçmiş hayatın kimseyi ilgilendirmez. korktugunu belli etme değil lütfen korkma. seni korkuttugunu düşünürse ısrarcı olabilir.
Teşekkür ederim, şu an zaten korktuğumu anlaması mümkün değil, sadece mesajlaştık zaten bir de aradı ama ben kapattım. Ama yüzyüze görüşmeye kalkarsa ya da tehdit falan ederse nasıl sakin kalıcam bilmiyorum

Teşekkür ederim, şu an zaten korktuğumu anlaması mümkün değil, sadece mesajlaştık zaten bir de aradı ama ben kapattım. Ama yüzyüze görüşmeye kalkarsa ya da tehdit falan ederse nasıl sakin kalıcam bilmiyorum
taciz edici davranışta bulunmaya devam ederse polise gideceğinizi söyleyin.

Tehdit ederse polise gerekirse şikayet edeceksin. Hayatını sokakta bulmadın.kendini güvene almalısın. Hangi şehirdesin? Korktuğunu belli etme ve muhattap olma kesinlikle. Karşına çıkarsa da fazla diklenmeden kendinden uzak tut.

Ay ne manyaklar var lisede ayrilmissiniz hala sapiklik pesinde eger oysa tabi.Tehdit isine gelince de sana napabilirki.En fazla soylenti yayar nasil ispatlayacak?Rahatsiz etmeye devam ederse sikayet et bence.

Mesajın cılkının çıktığını anladığımda cevabı kestim zaten. Aradı sonra, kapattım açmadım. İnşallah biri beni işletiyordur ya. Şu anki çevremin duymasını istemiyorum ben onunla aramızda geçenleri, ya söylerse diye içim içimi yiyor şu an. Ya da sürekli mesaj atıp ararsa falan. Tek düşünebildiğim bu nasıl sakin kalıcam
Sakin korktugunu belli etme. Aklina hemen kotuyu getirme. Gidip de baskalarina neden anlatsin ozelinizi? Diyelimki dengesiz biri boyle bisey yapti, -ki kimsenin pek onemseyecegini dusunmuyorum- sana biri gelip sorarsa inkar edersin. Hatta gul gec, sacmalamayin de aciklama bile yapma. Elaleme ne? Bir de elinde foto falan gibi biseyin var mi?
Kendini korkutup hayati zehir etme. Hic bisekilde muhatap olma. Tek kelime bile cevap verme. Korktugunu anlarsa pesini hic birakmaz.

delili vs herhangi birşey var mı elinde ? eğer öyle birşey yoksa hiç endişeye kapılmayın.delinin sapığın teki der geçersiniz.üstüne düştükçe korktuğunuzu belli ettikçe daha çok uğraşacaktır sakin olun ve prim vermeyin manyağa

Elinde kanit yoksa bosver canim sende onu tehtit et bence.Ama korktgunu sakin belli etme ve cokta cesur davranma facebookunu dondur whatsappinida sil bir sure telefonla ararsa bu numara 2.elciden aldim sizi tanimiyorum falan diyin bence

Sakin korktugunu belli etme. Aklina hemen kotuyu getirme. Gidip de baskalarina neden anlatsin ozelinizi? Diyelimki dengesiz biri boyle bisey yapti, -ki kimsenin pek onemseyecegini dusunmuyorum- sana biri gelip sorarsa inkar edersin. Hatta gul gec, sacmalamayin de aciklama bile yapma. Elaleme ne? Bir de elinde foto falan gibi biseyin var mi?
Kendini korkutup hayati zehir etme. Hic bisekilde muhatap olma. Tek kelime bile cevap verme. Korktugunu anlarsa pesini hic birakmaz.
Yok işte kimsenin önemsemeyceği bir şey değil, umarım haklısınızdır. Delil falan yok çok şükür.

delili vs herhangi birşey var mı elinde ? eğer öyle birşey yoksa hiç endişeye kapılmayın.delinin sapığın teki der geçersiniz.üstüne düştükçe korktuğunuzu belli ettikçe daha çok uğraşacaktır sakin olun ve prim vermeyin manyağa
Hayır kanıt olabilecek bir şey yok, zaten kanıtı olabilecek bir şey değil. Teşekkür ederim yorumlarınız için biraz olsun içim ferahladı. İnşallah aynı bölümde değilizdir o zaman daha beter olur :(

Elinde kanit yoksa bosver canim sende onu tehtit et bence.Ama korktgunu sakin belli etme ve cokta cesur davranma facebookunu dondur whatsappinida sil bir sure telefonla ararsa bu numara 2.elciden aldim sizi tanimiyorum falan diyin bence
Sosyal medya kullanmıyorum zaten pek, bir tek twitterim var, whatsap de malesef okul için lazım oluyor ama engelledim whatsapten. Fotoğrafımı çoktan görmüştür öyle bir şey diyemem, ki zaten okulda karşılaşma ihtimalimiz var.

Ay ne manyaklar var lisede ayrilmissiniz hala sapiklik pesinde eger oysa tabi.Tehdit isine gelince de sana napabilirki.En fazla soylenti yayar nasil ispatlayacak?Rahatsiz etmeye devam ederse sikayet et bence.

Sormayın ya, niye hala uğraşıyo anlamadım canı mı sıkıldı manyağın. Söylenti olması bile sıkıntı aslında benim için

Ya o da beni tehdit ederse?
canim onun tehditlerinden korkup tekrar hata yapma bu yapacagin en buyuk yanlis olur, tehdit ederse ailenin herseyi bildigini ve arkanda oldugunu beni rahatsiz ettigin taktirde devreye girecekleri gibi biseyler soyleyebilirsin duruma gore bu tarz onun cekinecegi biseyler bul

Sormayın ya, niye hala uğraşıyo anlamadım canı mı sıkıldı manyağın. Söylenti olması bile sıkıntı aslında benim için
Aman psikopat mi yok etrafta.Bunlara taviz vermeye gelmez sakin korkma.Sen anladigi dilden konusursan ne cesaret soylenti yayacak.Ne yasamis olursan ol kendini kotu hissetme adi ustunde gecmis iste ve senin hayatin bu kimseye hesap vermek zorunda degilsin.Mesajlasmayi da birak bence yuz bulmasin benden korktu da cevap veriyo triplerine girmesin.

Sosyal medya kullanmıyorum zaten pek, bir tek twitterim var, whatsap de malesef okul için lazım oluyor ama engelledim whatsapten. Fotoğrafımı çoktan görmüştür öyle bir şey diyemem, ki zaten okulda karşılaşma ihtimalimiz var.

Peki ayni bolumde misiniz? Neden bu kadar takik size belki bilerek gelmistir okulunuza :( Sevgiliniz olsaydi korkuturdu iyice ama eger sikayetini devam ederse sikayet edin bence

kadına şiddetin tavan olduğu şu dönemde en küçük ters hareketinde direkt savcılığa suç duyurusunda bulun o zaman sana yaklaşmak yerine kaçar..

Back
X