- 26 Eylül 2013
- 1.832
- 2.513
- 358
- Konu Sahibi yazarhanim35
-
Senin kendinle sorunların var bence.
Aslında kendinde kusur buluyorsun ama bir taraftan da güzel diye tescil ettiriyorsun başkalarının laflarıyla.
En sade halinle görüp beğensin istiyorsun.
Kusura bakma da bana komik geldi.
Giyinirsin gidersin güzelce. En sade, orta sade, rüküş bilmem ne terimlerini karıştırmaya gerek yok ki.
herkes beğenmez ki kendini. mesela evt tamam güzelim der herkes ama bir kusurunu bulur. ki insanın kendisi kdr karşısındakilerin beğenmesi de önemliÇok acımasızca yazılmış bir cümle" senin kendinle sorunların var" . Herkesin biraz sorunu vardır kendiyle alakalı. Yaşı daha 22 heyecanla ne giyeyim diye yazmış kız ne yapmış ki kendiyle sorunları olduğu kanısına varıverdiniz? Fikir istiyor sadece
bana çok kilolu gözükmediniz.
tayt bacağa yapıştığı için herbir fazlalığı ortaya çıkarıyor. siyah jean daha güzel
bordo renk gece makyajıdır benim bildiğim
gün içinde makyaj ne kadar hafif o kadar iyi
Doğal halimi görsün diyorsunuzda bordo gibi iddialı bir rujla nasıl doğal olmayı düşünüyorsunuz? İllaki yakışan daha doğal bir rujunuz vardır.
Ceket olmasa daha mı iyi sanki?
tayt giydiğim zaman tunik giyiyorum üstüne ki taytıda yakıştırıyorum kendime sadece dha renkli şeylerle dha güzel duruyor her zman tayt bendeSizi kırmak istemem ama o basenlerle sakın tayt giymeyin. Çok itici olur.
Gül kurusu rujla bordo ruj Angelina Jolie de bile aynı şekilde iddialı olmaz merak etmeyin.dudaklarm zaten dolgun olduğu için tüm renkler bende iddalı duruyor aslnda
kot da karar kıldım bende zaten cnm :)Kot la cok daha iyi olmus canim
Ustune acik renk bluz tavsite ederim siyah cok bogmuskot da karar kıldım bende zaten cnm :)
Ceket olmasa daha mı iyi sanki? Bi de ruj bence de kesinlikle bordo olmamalı hem olgun gösterir hem ilk görüşme için hiç olmaz. Onun yerine haf bir stick belki birazcık ışıltı yeter. Hafif ama
Ustune acik renk bluz tavsite ederim siyah cok bogmus
Ustune acik renk bluz tavsite ederim siyah cok bogmus
siyah daha asil br renk diye terch ettm :)açık renk kiloyu çok gösterir ama.
Siyahda bogmus ama yakismamis demek istemiyorum ama kilosunu sakliyicak diyede zorla koyu renk giymesi gerekmez dimiaçık renk kiloyu çok gösterir ama.
Siyahda bogmus ama yakismamis demek istemiyorum ama kilosunu sakliyicak diyede zorla koyu renk giymesi gerekmez dimi
tiroid hastasıyım cnm çok çabalasam da veremiyorumelbette gerekmez ama konu sahibesi kilo konusunda hassas biraz. ilk görüşme olduğu için :)
benm bir arkadasım var ve tombiş cokda tattlıtiroid hastasıyım cnm çok çabalasam da veremiyorum
Pembe kullanacgm.o zaman uçuk pembebenm bir arkadasım var ve tombiş cokda tattlı
sende oylesin minim ama bordo agır hemde cok kıyafettede rujdada
lacivertin acıgı yada kapalı pembeninbi ton acıgı super olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?