Korkuyorum

Çok acımasızca yazılmış bir cümle" senin kendinle sorunların var" . Herkesin biraz sorunu vardır kendiyle alakalı. Yaşı daha 22 heyecanla ne giyeyim diye yazmış kız ne yapmış ki kendiyle sorunları olduğu kanısına varıverdiniz? Fikir istiyor sadece

bana çok kilolu gözükmediniz.
tayt bacağa yapıştığı için herbir fazlalığı ortaya çıkarıyor. siyah jean daha güzel
bordo renk gece makyajıdır benim bildiğim
gün içinde makyaj ne kadar hafif o kadar iyi

Doğal halimi görsün diyorsunuzda bordo gibi iddialı bir rujla nasıl doğal olmayı düşünüyorsunuz? İllaki yakışan daha doğal bir rujunuz vardır.

Ceket olmasa daha mı iyi sanki? Bi de ruj bence de kesinlikle bordo olmamalı hem olgun gösterir hem ilk görüşme için hiç olmaz. Onun yerine haf bir stick belki birazcık ışıltı yeter. Hafif ama

herkes beğenmez ki kendini. mesela evt tamam güzelim der herkes ama bir kusurunu bulur. ki insanın kendisi kdr karşısındakilerin beğenmesi de önemli

balık etliyim de bordo bende günlük gibi duruyor atarm size resmimi :)

Doğal halimi görsün diyorsunuzda bordo gibi iddialı bir rujla nasıl doğal olmayı düşünüyorsunuz? İllaki yakışan daha doğal bir rujunuz vardır.

dudaklarm zaten dolgun olduğu için tüm renkler bende iddalı duruyor aslnda
Ceket olmasa daha mı iyi sanki?

hava sıcak çantamn üstüne de atablrm 24 derece burda hava :)

Ceket olmasa daha mı iyi sanki? Bi de ruj bence de kesinlikle bordo olmamalı hem olgun gösterir hem ilk görüşme için hiç olmaz. Onun yerine haf bir stick belki birazcık ışıltı yeter. Hafif ama

birazda olgun durmak istiyorum açıkçası.

Ustune acik renk bluz tavsite ederim siyah cok bogmus

resmden öyle brde yüzümü kapattım dye snrm :) normalde siyah yakışıyor bna

İyide siz kimsenin tavsiyesini ciddiye almıyorsunuzki. Bordo ruj olmaz - olur bana yakışıyor
Siyah boğmuş - resimde öyle çıkmış siyah bana yakışıyor
Hep bu moddasınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…