Korkuyorum...

gurbetellerde94

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Ağustos 2015
264
75
98
31
Neredeyse yine ayrı dert. Konu sadece erkek arkadaşım değil. Aşırı büyük korkularım var. Kendimi hiç bir şey için hazır hissetmiyorum. Evlilikten korkuyorum. İşten korkuyorum. Kaybetmekten korkuyorum. Beceriksiz veya başarısız da değilim. Küçük yaşta kendi isteğimle merakımdan dünyanın öbür ucuna çat pat bir dille gittim. Hani yaptım mı yapıyorum ama korkular beni bitiyor... :( :( :(

Neredeyse yine ayrı dert. Konu sadece erkek arkadaşım değil. Aşırı büyük korkularım var. Kendimi hiç bir şey için hazır hissetmiyorum. Evlilikten korkuyorum. İşten korkuyorum. Kaybetmekten korkuyorum. Beceriksiz veya başarısız da değilim. Küçük yaşta kendi isteğimle merakımdan dünyanın öbür ucuna çat pat bir dille gittim. Hani yaptım mı yapıyorum ama korkular beni bitiyor... :KK43: :KK43: :KK43:
sürekli korkarak yaşanabilir mi

sakın emin ol korktuğun herşey başına geliyor

akışına bırak hayatı ve hep pozitif ol

kendini telkin et sana senden başka kimse yardım edemz çünkü

Neden ama? Bi sebebi vardir mutlaka..
Ya inanın artık kendi düşüncelerimden nefret ediyorum. Mesela çocuk kaçırma haberi okuyorum aklıma gelen tek şey ya benim ilerde çocuğum olurda onu biri kaçırırsa. Kendime diyorum ki ya deli evli bile değilsin belki hiç çocuğun olmayacak ama kafayı yiyorum :(

Kaç yaşındasın?

İşten korkacak bir şey yok her canlı elbette patron denen türü tadacaktır:KK49:

Evlilik konusunda haklısın yemeği çamaşırı bulaşığı derken herkesin gözü korkar. Belki de sevgiline aşık değilsin onunla bir hayat istemiyorsun.....doğru kişi+doğru zaman kombinasyonu yoksa korkman normal.

bi ara bendede vardi böyle korkular. Sevdiklarimi kaybetme korkusu, isimi (ki memurum), okulumu bitirememe (ki son 2 sinavim kaldi) ve ömür boyu asksiz, sevgisiz (ki suan sükür yeni bir iliskim var) kalma korkusu. Suan öyle kaygilarim kalma sükür.

vesvese evham üzerinde durma önemseme yapmak isteyince gerçekten cesaret isteyen bir şeyi yapan birinin bunları düşünmesi yersiz
Size garip bir korkumu anlatayım hem durumu anlayın. Evde bu ara çok muz almışız bir sürü muz var. 2 sene önce Haberlerde ingilterede ithal muzlardan çok zehirli bir örümcek eve girmiş diye bit haber okumuştum. Aklımdan çıkmıyor bu muzlarda da varsa diye. Çok saçma evet ama

Bence sen arkadaslarin dedigi gibi bi uzmanla gorus, yani kendi kendine hayati zindan ediyorsun hayati bence..

Gerci bu aralar bende korkmuyor degilim bomba falan patlar diye:KK48:. En son bu lodostan cikamadim.3 4 gun basimiza bisey falan duser diye. Kizlarima bisey olur diye evden cikmiyorum ama benim ki belli yani neden oldugu. .

Destek sart herseyin en kotusunu düşün sonra ne yapacagini ona gore düşün icin rahatlasin korkmanin ecele faydasi yok
İşte sorunda biraz herşeyin en kötüsünü düşünmekten kaynaklanıyor. Mesela erkek arkadaşım asker. Onun şehit olursa üzerinden en kötü düşünceleri düşünüp kendimi yiyorum. Kendime bilerek mutlu bir gelecek çizmiyorum resmen

Back
X