Rica ederim ne demek. Ama lutfen yarin bir randevu alin, bunu sizi evhamlandirmak icin demiyorum. Bir an once doktorla gorusun ki rahata kavusun. Cunku biliyorum insani sıkan bogan bir durumdur. Eger ilerlerse insan hayati yasamayip, kiyisindan bakmaya basliyor. O yuzden bir an evvel gorusun, mutlu mutlu devam edin hayatiniza:) Mesela bazi insanlar ilactan korkar, ben kullanmak istememistim. Bu arada dogru doktoru ve dogru ilaci bulana kadar 3 4 doktor degistirdim. Babam o zaman bana baldankabak sacmalama her insan bazi donemler ilac kullanmak zorundadir, bak ben mide hastasiyim yillardir ilac kullaniyorum ne yapayim demisti. Benim 3. 4. denememden sonra bir ilac verdi bir doktor, cok dusuk bir dozdu ve ben kendimi toparladim ama uzun sure kullandim. Cunku maalesef oyle bir iki ay kullanip kendini iyi hisedince birakirsan kurtulamiyorsun. Bak seni soyle rahatlatayim, ben bu illeti universite sinavina hazirlanirken yasadim ilac kullandim biraktim. Sonra bir universite 3.sinifta kut geri geldi. Cok zor bir okulda okuyordum, aksam 5teki sinavlara gun boyu sadece cubuk kraker yiyerek gidiyordum. Neden ? Cunku yemek yersem ishal olurum, sinavda kusarim vs. Herkes calisip girerken sinavlara ben bunlarla bogustum. Ama buna ragmen 4 yilda bitirilmeyen okulu 4 yilda bitirdim. Simdi yemek yiyip kostur kostur isimi yapiyorum. Gun boyu disarida oluyorum ordan oaraya kosuyorum. Yani normal bir insan gibi. Ama o donemler bana bunlar imkansiz geliyordu. Ay ben mezun olunca nasil yapicam onlari yapamam diyordum. Ara ara yokladi bu illet. Staj yaparken cogu arkadasim gittigi yerlerden geri donus almazken ben her burodan geri donus alip korktugum icin reddedip gitmiyordum. Ta ki bir yerde baslayip tum korkumu yerle bir edene kadar. Senin korkularin benimkiler kadar spesifik de degil ben yaptiysam sen hayli hayli yaparsin. Inan cevrende gordugun bircok kisi farkli versiyonlarini yasiyor. Gecicek merak etme :)