Korkuyorum :(

• Konu Sahibi Konu Sahibi H E
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Allah gecinden versin ya. İnsan istiyor ki sevdiklerimiz ölümsüz olsun. Aksini düşünemiyor. Ölen çekip gidiyor, geriye kalanlara oluyor olan. Ben de bir kere eşimi öldü görmüştüm rüyamda. Acı çekip çekmediğimi hatırlamıyorum ama o nasıl bir yalnızlık, ne yapacağını bilememe, yoksun kalma hissiydi öyle anlatamam. Üzüntü hissini yaşamadığım halde berbat birşeydi.

Allah sevdiklerimizi bize bağışlasın. Amin.

okuduklari çok etkilendim ağlıycaktim işteyim ağlayamadim Rabbim sabirlar versin.
en büyük acimi oğlumu kaybettiğinde yaşadım. çok sevdim oğlumu.. işte rabbim aldi.. o bir cennette bizi bekliyor.
bu olayı okuyunca dayanamicam ağlamak istiyorum keşke o kıza sarılsaydin ben olsam ona sarılırdım sonuçta oda insan... Çok zor inanki.. Rabbim çok büyük. acilarimizi dinsin inşallah:KK43:
bol bol dua ediyorum rabbime. herşeyimi Allahıma sığınıyorum çok zor.

Kızın gerçekten gidecek evi barkı yok muydu acaba keşke sorsaydınız:KK43:

Hastaneden hemşire bir arkadaşım arıcak bakalım durumunu sormak ıcın haber verıcem belki görüşürüz bile isterse o an sadece gidemedım ne bileyım :KK43: Şuanda pişmanım işte
gidemezdiniz zaten size neden gitmediniz diyemez ama belki onun için yapılabilecek birşey vardır arkasını arayın en azından ulaşamasanız bile çabalamış olursunuz inşallah mevlam da sizi hiç yalnız bırakmasın bu hayatta

Ben de her gun sehit haberlerine yaniyorum hatta gecen bi dizide kizin sevgilisi öldu ben sanki basima gelmis gibi uzuldum halbuki dizi diceksin ama hayatin gercegi. Allah Hayirli ölüm nasip etsin, bugun nasilsin dediginiz kisi yarin yok. Ben bu yuzden hayati istedigim gibi yasayamaz oldum. Hergun ölum haberi. Insan acaba bana ne olacak diyor.

Ben de her gun sehit haberlerine yaniyorum hatta gecen bi dizide kizin sevgilisi öldu ben sanki basima gelmis gibi uzuldum halbuki dizi diceksin ama hayatin gercegi. Allah Hayirli ölüm nasip etsin, bugun nasilsin dediginiz kisi yarin yok. Ben bu yuzden hayati istedigim gibi yasayamaz oldum. Hergun ölum haberi. Insan acaba bana ne olacak diyor.
aynen bende şehit haberlere çok etkileniyorum ağlıyorum birden :( oğlumun vefat ettiği gün 15 şehit haberi almişim. her nefis ölümü tadacaktir.. hayırlı ölümler nasip etsin bize inşallah

Biz türk milleti olarak duygusalız.Direk yaşamaya bile gerek yok tvden bile izlesek mahvoluruz.Bende şehit haberlrinde,ölümlrd aynı böyl duygusal olurum.Dizilerde bile gerçek olmadığını bile bile üzülür ağlarız.İnsanoğolu fani,elbet birgün öleceğiz.Allah bize ve sevdiklerimize hayırlı ölümler versin.

Allah gecinden versin ya. İnsan istiyor ki sevdiklerimiz ölümsüz olsun. Aksini düşünemiyor. Ölen çekip gidiyor, geriye kalanlara oluyor olan. Ben de bir kere eşimi öldü görmüştüm rüyamda. Acı çekip çekmediğimi hatırlamıyorum ama o nasıl bir yalnızlık, ne yapacağını bilememe, yoksun kalma hissiydi öyle anlatamam. Üzüntü hissini yaşamadığım halde berbat birşeydi.

Allah sevdiklerimizi bize bağışlasın. Amin.
Amin cümlemızınkını :(
Allahım hepimize hayırlı ölümler versın :KK42:

gidemezdiniz zaten size neden gitmediniz diyemez ama belki onun için yapılabilecek birşey vardır arkasını arayın en azından ulaşamasanız bile çabalamış olursunuz inşallah mevlam da sizi hiç yalnız bırakmasın bu hayatta
Hastaneden kıza ulaşmışlar annesı babası ayrıymış. Bugun babasının kardeslerı cenazaya almaya gelıceklermış.
Büyük ihtimalde kızda gelır hemşire arkadaşıma söyledım . Gidicek yerı varmı falan sor dıye bakalım ilgilenıcek. O olay anında yanına gıtseydım ıyıydı ama şimdi aramam belkı kızı huzursuz eder :(

Kızın gerçekten gidecek evi barkı yok muydu acaba keşke sorsaydınız:KK43:
işte ondan kızıyorum ya kendıme resmen basıretım bağlandı sadece ona baka baka ağladım :(
ama şimdi hastaneden sordurdum bugun akrabaları cenazeyı almaya gelıcekmış. kızda gelır buyuk ıhtımalle arkadaşıma söyledım ılgılenıcek kızla. Ben şimdi ararsam kız belkı tedırgın olur yanı.

okuduklari çok etkilendim ağlıycaktim işteyim ağlayamadim Rabbim sabirlar versin.
en büyük acimi oğlumu kaybettiğinde yaşadım. çok sevdim oğlumu.. işte rabbim aldi.. o bir cennette bizi bekliyor.
bu olayı okuyunca dayanamicam ağlamak istiyorum keşke o kıza sarılsaydin ben olsam ona sarılırdım sonuçta oda insan... Çok zor inanki.. Rabbim çok büyük. acilarimizi dinsin inşallah:KK43:
bol bol dua ediyorum rabbime. herşeyimi Allahıma sığınıyorum çok zor.
Keşke keşke ama yapım gereği cekıngen oldugum ıcın yapamadım .
Şuan olsa valla gider sarılırdım :KK42:

Kiyamam sana, hepimizde sevdiklerimizi kaybetme korkusu vardir sanirim canim
Bu arada kedilerin de varmis ne guzel ne sanslisin masallah:KK66: ben sokak kedilerine bakabiliyorum sadece
Evımdede var , sokaktada beslıyorum. Allahıma şükürler olsun kı bana bu hayvan sevgisini vermiş ..
Elimde olsa hepsini eve alıcamda olmuyo işte :(

Ben simdi nereye gidicem demis yavrum ya. Kimsesi yok demekki. Ahh icim ciz etti gerçekten. Kac yasindaydi??

Ben simdi nereye gidicem demis yavrum ya. Kimsesi yok demekki. Ahh icim ciz etti gerçekten. Kac yasindaydi??
28-30 vardı :(
Annesı babası ayrıymış . Annesıyle gecınemedı heralde. Cenazeyı almaya gelmişler. Konusucaklar kızla bnde haber beklıyorum :(

28-30 vardı :KK43:
Annesı babası ayrıymış . Annesıyle gecınemedı heralde. Cenazeyı almaya gelmişler. Konusucaklar kızla bnde haber beklıyorum :KK43:

Allah yardimcisi olsun insallah. Umarim cok iyi cok mukemmel, is guc sahibi hayirli biri cikar karsisina ve evlenirler.. Bu dunyada tek kalmak kadar kotusu var mi. ?
Rabbim sevdiklerimizle imtihan etmesin..

Evımdede var , sokaktada beslıyorum. Allahıma şükürler olsun kı bana bu hayvan sevgisini vermiş ..
Elimde olsa hepsini eve alıcamda olmuyo işte :KK43:

Dün gece rüyamda kedim kaybolmuş gördüm. Daha doğrusu birileri almış bir yere bırakmış. Ortalıkta deli danalar gibi kedi arıyorum. Rüyamda da o kadar üzülüyorum ki anlatamam (gerçeğini düşünemiyorum bile). En sonunda çıktı geldi bir yerden. Eşim askerden geldiğinde ancak o kadar sevinmiştim. Aileden birileri artık onlar. Allah sağlıklı uzun ömürler versin.

Allah yardimcisi olsun insallah. Umarim cok iyi cok mukemmel, is guc sahibi hayirli biri cikar karsisina ve evlenirler.. Bu dunyada tek kalmak kadar kotusu var mi. ?
Rabbim sevdiklerimizle imtihan etmesin..
Amin inşallah :(

Back
X