Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Benimde iki tane 20 like dışım ameliyatla alındı. Ama lokal değil genel anestezi ile yapılmıştı. O yüzden hiçbir acı yada korku duymadım. Ameliyat sonrası dikişler biraz rahatsız etti o kadar.çok korkmayın. Eminim doktor işini biliyordur.lokal bile olsa hiçbirşey hissetmezsiniz.
ayy bnde sorayım bakalm genel anestezi yapıyorlar mı özelde mi yaptırdın sen cnm ben fakülte hastanesinde olucm bana genel anestezi değil lokal yapıyoruz bz dediler
Doktorun iyi ise rahat ol. Benim disim cok zor uyusur. Ve kökleri epey sıkıntılı ve zordur. Bünyemde zayif.. ona rağmen yasiyorum hala
Bir kac gun zorlanacaksiniz. Sadece sivi besleneceksiniz ama dikis bir hafta sonra alinacak ve rahatlayacaksiniz.
doktorlar bazen unutabiliyor. Siz unutmayin. Evde muhakkak kullanabileceginiz bir buz torbasi hazirlayin. Ameliyattan cikinca kullanin. Soguk kompress yuzunuzun sismesini engeller.
buz poşetlerim vr cnm zaten bu kalıp şeklinde olan :) inşallah bende o sorunu yaşamam çnkü hiç diş çektirmedm ben uyuşma oranı ne olacak br fikrim yoık :)
Benim kadar ödlek yoktur ama yirmilik dişleriminin 4üne de çektirdim, spinal anesteziyle sezeryan da oldum. Başa gelen çekiliyor canım. 20lik dişlerim görünmüyordu bile. İleride sorun yaratır diye doktorum hepsini aldırmamı tavsiye etti. Damağımı yararak aldılar. Ağrı sızı hatırlamıyorum. Zaten ağrı kesici veriyorlar. Ama şişme oldu tabi. Bir de ben önce sağ taraftakileri, 2. bir ameliyatla ise sol taraftakileri aldırdım. Bir ameliyat sabahtan oldu. O gün gün boyu buz koydum. 2. ameliyatım ise akşam üstü oldu. Araya uyku falan girince buzu fazla koyamadım. İlk ameliyata göre daha çok şişti. Yani soğuk birşeyler koymayı ihmal etme. İlk bir hafta yeme içme zor oluyor ama sonra normale dönüyorsun. Hiç korkulacak bir yanı yok.
Ben yurt dışındayım. Ve evet burada da isteğe bağlı beklemek istersen devlet hastanesinde yaptirabiliyirsun.ama ben özel hastaneyi tercih etmiştim. Çok ağrım vardı çünkü. Genel anestezi ile hemen bitivermisti.
Ben yurt dışındayım. Ve evet burada da isteğe bağlı beklemek istersen devlet hastanesinde yaptirabiliyirsun.ama ben özel hastaneyi tercih etmiştim. Çok ağrım vardı çünkü. Genel anestezi ile hemen bitivermisti.