- 20 Aralık 2014
- 3.010
- 9.325
- 158
- Konu Sahibi JewelryBonney
-
Haklısınız ama kaderimiz bu olmamalı, kötüler, sorumlular huzur içinde yaşarken bu dünyaya fayda sağlayabilecek, bu yaşa kadar emekle büyütülmüş, daha hayalleri ve yapacakları olan insanlar ölmemeliHepimiz ayni korkular icindeyiz malesef.. Kaderde varsa mecbur yasayacagiz napalim... Allah korusun hepimizi..
Bu kadar panik olmayın.. Ölümden kimse kacamaz vakit ve saat dolsuysa bir bomba degil baska birşey bahane olur sizi bulur.. İçinizi ferah tutun.. Allahın dediği olur..
Dua ederiz.. Allahım yar ve yardımcımız olsun..
Yalnız değilsin merak etme.
Ben de çok tedirginim, şu an Diyarbakır'dayım.
Bir yanım diyor rapor al alabildiğin kadar ailenin yanına git (sanki orası çok güvenli).
Bir yanım diyor sakin ol bekle bakalım herkes huzursuz zaten.
Elimden geldiğince evden çıkmayacağım , başka çözüm bulan bize de söylesin.
Taksim normalde riskli fakat henuz yeni patlama olduğu için tekrar o civarda olmasının olasılığı düşük Allahtan. Buna bile sukreder olduk trajikomik bir şekilde.Bende yarın okula gitmek için Taksim'e geçicem.
Allah yardımcımız olsun.
Gayet tüm halk istatistik uzmanı olacak yakında zaten. Orası tehlikeli bölge burası daha risksiz falan diye. Sonunda kafayı yicez.Taksim normalde riskli fakat henuz yeni patlama olduğu için tekrar o civarda olmasının olasılığı düşük Allahtan. Buna bile sukreder olduk trajikomik bir şekilde.
Gayet tüm halk istatistik uzmanı olacak yakında zaten. Orası tehlikeli bölge burası daha risksiz falan diye. Sonunda kafayı yicez.
Ben 1 haftadır aklım çıka çıka gidiyordum taksime. Artık nasıl olacak bilmiyorum. Mecbur kalmadıkça dışarı adım dahi atamıyorum
Zaten onlarinda yapmak istediği bizi halki tedirgin etmek. Birbirimise düşürmek. O serefsizlerden korkmayın. Ben disarida cikarim avm de giderim. Benim askerim polisim en basta Allah bizleri korusun. Lütfen piskolojimizi bozmayalim. Terorun oyunlaruna gelmeyelim.
Onlara istediklerini vermeyelim. Gelin diyelim gelin korkan yok. Turklerden korkulmasini gerektigini yine yine terkar gösterelim. Yenilen pehlivan gurese doymazmis. Bunlarinda o hesap. Bu ulke neler yasadi da vatanini vermedi. Gerekirse yine kadin cocuk demeden gideriz. Yeterki oyunlara gelmeyelim. Korkmayalim !!
Gayet tüm halk istatistik uzmanı olacak yakında zaten. Orası tehlikeli bölge burası daha risksiz falan diye. Sonunda kafayı yicez.
Ben 1 haftadır aklım çıka çıka gidiyordum taksime. Artık nasıl olacak bilmiyorum. Mecbur kalmadıkça dışarı adım dahi atamıyorum
Savaş olsa savaşırız ama bu haince saldirilarda avlanır gibi ölmeyi insan yediremiyor. Çoluk çocuk demeden en beklenilmedik anda yok ediliyor insanlar. Mertçe savaşan bir düşmanımız yok ki aynı şekilde karşılık verelim...
Kızım kreşe gidiyor sabah servise bindirip öğlen gelene kadar yaşadığım tedirginliği kalp çarpıntısını anlatamam resmen panik atak başladı bende.ana kız sürekli dışardaydık hafta sonları sinemaya ya da tiyatroya gidiyorduk şimdi 1haftadır evden okula okuldan eve çok sıkıldı kuzum ve Nedenini sorup duruyor ,nasıl normale döneriz bilmiyorum
Yahu herseyi anliyorum da su kafam bi turlu bu canli bombalara ermiyor insan kendini bile bile patlatir mi hic mi olumden korkmuyorlar bunlarin hic mi merhameti yok hic mi beyinleri yok nasil kandiriyorlar acaba o beyinsizleriSavaş olsa savaşırız ama bu haince saldirilarda avlanır gibi ölmeyi insan yediremiyor. Çoluk çocuk demeden en beklenilmedik anda yok ediliyor insanlar. Mertçe savaşan bir düşmanımız yok ki aynı şekilde karşılık verelim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?