Korkuyorum :(

JewelryBonney

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
20 Aralık 2014
3.010
9.325
158
Son bir haftadır hissettiğim şiddetli korku iyice arttı. Ne zaman ne olacağımız hiç belli değil artık, ölen ölene. Evden çıkmaya korkar olduk. Birkaç gündür eve kapandim ancak yarın sabah okulda zorunlu dersim (gitmeyince aşırı bir şekilde not kırılan) var ve otobüs, metrobus, tramvaya binerek 1.5-2 saatlik bir yolculuk yapmam lazım ve ben acayip korkuyorum. Geçen hafta da korkuyordum ancak Taksim'deki patlamadan sonra iyice korkak oldum. Yarın için de oldukça riskli bir gün, Fransız Konsolosluğu uyardı falan diyorlar, iyice tedirgin oldum. Sanırım endişeden uyuyamayıp gecenin bir yarısı okula gidip risksiz zamanları degerlendirecegim Gerçi bir de dönüş var, ve sonraki günler...Sevdiklerim, tanımadığım masum insanlar...Umarım her şey bir an önce düzelir.

Saçma bir şekilde içimi döktüm. Zahmet edip okuduysanız teşekkür ederim.

Hepimiz ayni korkular icindeyiz malesef.. Kaderde varsa mecbur yasayacagiz napalim... Allah korusun hepimizi..
Haklısınız ama kaderimiz bu olmamalı, kötüler, sorumlular huzur içinde yaşarken bu dünyaya fayda sağlayabilecek, bu yaşa kadar emekle büyütülmüş, daha hayalleri ve yapacakları olan insanlar ölmemeli Allah korusun demekten başka bir şey de yapamıyoruz maalesef, şansa yaşıyoruz resmen.

Bu kadar panik olmayın.. Ölümden kimse kacamaz vakit ve saat dolsuysa bir bomba degil baska birşey bahane olur sizi bulur.. İçinizi ferah tutun.. Allahın dediği olur..
Dua ederiz.. Allahım yar ve yardımcımız olsun..

Yalnız değilsin merak etme.
Ben de çok tedirginim, şu an Diyarbakır'dayım.
Bir yanım diyor rapor al alabildiğin kadar ailenin yanına git (sanki orası çok güvenli).
Bir yanım diyor sakin ol bekle bakalım herkes huzursuz zaten.
Elimden geldiğince evden çıkmayacağım , başka çö
züm bulan bize de söylesin .

Ölmekten değil de saçma amaçlar uğruna çatışan saçma sapan insanlar tarafından pisi pisine öldürülmekten korkuyorum. Daha çok da sevdiklerimin uzulmesinden veya onlara bir şey olmasından.

Ben de böyle mantıklı ve daha sakin olabilsem keşke
Bana kalsa eve erzak depolayıp ortam durulana kadar evde kalırım da, hayat devam ediyor ve buna ayak uydurmaliyiz mecburen.

Taksim normalde riskli fakat henuz yeni patlama olduğu için tekrar o civarda olmasının olasılığı düşük Allahtan. Buna bile sukreder olduk trajikomik bir şekilde.
Gayet tüm halk istatistik uzmanı olacak yakında zaten. Orası tehlikeli bölge burası daha risksiz falan diye. Sonunda kafayı yicez.

Ben 1 haftadır aklım çıka çıka gidiyordum taksime. Artık nasıl olacak bilmiyorum. Mecbur kalmadıkça dışarı adım dahi atamıyorum

resmen sokaga cikma yasagi gelse sevinecek duruma geldik evlerde biraz da olsa guvende oluruz diye.. Allah'im bu nasil bir sinav...

Zaten onlarinda yapmak istediği bizi halki tedirgin etmek. Birbirimise düşürmek. O serefsizlerden korkmayın. Ben disarida cikarim avm de giderim. Benim askerim polisim en basta Allah bizleri korusun. Lütfen piskolojimizi bozmayalim. Terorun oyunlaruna gelmeyelim.
Onlara istediklerini vermeyelim. Gelin diyelim gelin korkan yok. Turklerden korkulmasini gerektigini yine yine terkar gösterelim. Yenilen pehlivan gurese doymazmis. Bunlarinda o hesap. Bu ulke neler yasadi da vatanini vermedi. Gerekirse yine kadin cocuk demeden gideriz. Yeterki oyunlara gelmeyelim. Korkmayalim !!

Savaş olsa savaşırız ama bu haince saldirilarda avlanır gibi ölmeyi insan yediremiyor. Çoluk çocuk demeden en beklenilmedik anda yok ediliyor insanlar. Mertçe savaşan bir düşmanımız yok ki aynı şekilde karşılık verelim...

Kızım kreşe gidiyor sabah servise bindirip öğlen gelene kadar yaşadığım tedirginliği kalp çarpıntısını anlatamam resmen panik atak başladı bende.ana kız sürekli dışardaydık hafta sonları sinemaya ya da tiyatroya gidiyorduk şimdi 1haftadır evden okula okuldan eve çok sıkıldı kuzum ve Nedenini sorup duruyor ,nasıl normale döneriz bilmiyorum

Taksimden sürekli geçen biri olarak senin için son olay iyice tuz biber olmuştur Ben beylikduzunden cerrahpasaya gidiyorum, arada riskli olarak gösterilen birkaç metrobus durağı var ama artık hiçbir yer güvenli olmadığından rahat hissedemiyorum. Bununla birlikte yakinlarim ve arkadaslarim icin duydugum endişe de cabasi.

Benim yarin kontrol icin doktora gitmem lazim ama kontrol bebek icin olacagindan gitmek zorundayım, bencillik edemem. Ama inanin gitmeye simdi karar verdim.
Hastaneye gitmek icin evden cikmaya korkuyorum.
5 hafta kaldi doguma ve eve kapanmaktan simdiden cok bunaldim.

Evet haklisiniz ama bu durumda yapilmak istenen halk sinsin korksun umutsuz olsun. Biz korkar kacar saklanirsak meydani onlara birakiriz. Herkes evine saklansa cikmasa korksa tedirgin olsa bu insani umutsuzluga iter. Dusmanin istediği bu kendi galip gelmis gibi halki sindirmek umutsuz etmek. Ne olursa olsun yilmayalim ve korkmayalim. 2 kat daha guclu gosterelim bu ulke bizim diye. Sokaklarada cikalim bayraklarimizida asalim.
Topraklarda tek kisi kalana kadar bizim bu vatan. Evet fare gibi avlanmak cok acı kimse istemiyor. Ama caresi korkmak saklanmak degil. Bu olayi çözmez daha da onlari guclu kilar.

Kiyamam ona En çok da çocuklara üzülüyorum, bu yaşta bunlara şahit oldukları için.
Bir anne zaten çocuğu için her zaman endişelenirken bir de böyle şeyler olunca cildirmamak isten değil.

Yahu herseyi anliyorum da su kafam bi turlu bu canli bombalara ermiyor insan kendini bile bile patlatir mi hic mi olumden korkmuyorlar bunlarin hic mi merhameti yok hic mi beyinleri yok nasil kandiriyorlar acaba o beyinsizleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…