Korkuyorum :(

Benim yarin kontrol icin doktora gitmem lazim ama kontrol bebek icin olacagindan gitmek zorundayım, bencillik edemem. Ama inanin gitmeye simdi karar verdim.
Hastaneye gitmek icin evden cikmaya korkuyorum.
5 hafta kaldi doguma ve eve kapanmaktan simdiden cok bunaldim.

Allah kolaylık versin, hamileligin zorluğunun yanında nelere sebep oluyorlar bir de. Umarim bebiş hayırlarla ve mutlulukla doğar, çok daha güzel günlerde yaşar. Şu zor günlerden bir an önce kurtulsak...

Yahu herseyi anliyorum da su kafam bi turlu bu canli bombalara ermiyor insan kendini bile bile patlatir mi hic mi olumden korkmuyorlar bunlarin hic mi merhameti yok hic mi beyinleri yok nasil kandiriyorlar acaba o beyinsizleri

Arkadasim bu insanlar kuucuk yasta aliniyor genc yaşta beyinleri sulaniyor. Kadinlar zaten onun bunun kadini oyuncağı oluyor piyasa yapılıyor. Her türlü ot hap uyuşturucu veriliyor. Zaten genc bide kafa uyusturucudan beyin yok olmuş. Çember icinden cikamazsin zaten cikis yok bunu iyi biliyorlar. Ee o kafaya yukle bilgiyi sen şöyle büyüksun yok senin heykelin dikilcek sen gururumuzsun ölünce sen kralsin diye kandiriliyor. Hapi atip yollaniyor. Ve bumm. Olaylar böyle kisaca.

Yahu herseyi anliyorum da su kafam bi turlu bu canli bombalara ermiyor insan kendini bile bile patlatir mi hic mi olumden korkmuyorlar bunlarin hic mi merhameti yok hic mi beyinleri yok nasil kandiriyorlar acaba o beyinsizleri

Kötü yetiştirilme, boş ve bu sebeple kolay yıkanan bir beyin, kötü amaçlar birleşince böyle oluyor sanırım. Canki bombalarin uyuşturucu kullandığını duydum bir de. O kafayla bunu yapacak hale geliyorlar sanırım.

Kiyamam ona :KK43: En çok da çocuklara üzülüyorum, bu yaşta bunlara şahit oldukları için.
Bir anne zaten çocuğu için her zaman endişelenirken bir de böyle şeyler olunca cildirmamak isten değil.
Evet canım 5 yaşındaki çocuğa nasıl anlatabilirsin ki neden eve kapandığımıZı etkilenmesin diye haberleri açmıyoruZ evde,nasıl bu hale geldik nasıl düzeliriz bilmiyorum allah yardımcımız olsun

Arkadasim bu insanlar kuucuk yasta aliniyor genc yaşta beyinleri sulaniyor. Kadinlar zaten onun bunun kadini oyuncağı oluyor piyasa yapılıyor. Her türlü ot hap uyuşturucu veriliyor. Zaten genc bide kafa uyusturucudan beyin yok olmuş. Çember icinden cikamazsin zaten cikis yok bunu iyi biliyorlar. Ee o kafaya yukle bilgiyi sen şöyle büyüksun yok senin heykelin dikilcek sen gururumuzsun ölünce sen kralsin diye kandiriliyor. Hapi atip yollaniyor. Ve bumm. Olaylar böyle kisaca.
Anladim canim .

Allah kolaylık versin, hamileligin zorluğunun yanında nelere sebep oluyorlar bir de. Umarim bebiş hayırlarla ve mutlulukla doğar, çok daha güzel günlerde yaşar. Şu zor günlerden bir an önce kurtulsak...
8.5 aylik hamileyim ve doktorun dedigine gore 1-2 haftadan sonra suyum her an patlayabilirmis.
Ya gun ortasinda patlarsa, ya yogun trafik saatlerinde arac patlatirlarsa demekten yiprandim.
Hastaneye kamp kurmayi bile dusundum.
Paranoyadan ne yapacagimi sasirdim, resmen aklim cikiyor.
Dogurur dogurmaz yine eve kapanacagim ve tasinana kadar disari cikmayacagim.

Onlar hayatta bi amaci basarisi olmayan insanlar. Beyinlerini bu sekilde yikiyorlar. Bak toplum tarafindan dislandin, ama kendini kahraman yapabilirsin, sehit dusup cennete gidebilirsin diye kendini onemli hissettiriyorlar, kahraman olacagina ikna ediyorlar.
Sayisiz askerimiz sehit mertebesinde hakkin rahmetine kavusurken bu soysuzlar da kendine sehit diyor ama intihar bombacisini Rabbim sehit kabul eder mi, ben hic sanmiyorum.

Ben kendim için değilde eşim için korkuyorum :KK43: işe gidiyor ben hep evdeyim istemiyorum gitsin izmirdeyiz ama bizede pndan bundan msjlar geliyor metroya binmeyin avmeye gitmeyin falan filan diye ne olucak bilmiyorum :110:

Onlarda merhamet ne gezer bugün eşime dedim hadi patlatıyorsun kendini ordaki bebek arabasını görüp hiç için cız etmiyormu diye.
Ne bilim kendimi düşünüyorum öyle bişey yapıcak olsam bebek arabası görünce yapamazdım, geçmesini beklerdim heralde ama biz normal insan kafasıyla düşünüyoruz işte :KK12:

Emin ol ben de aynı duygulardayım. Zaten şu günler biterse herkesin psikolojik destek alması gerektiğine inanıyorum. Bu korkuyla hayat geçmez çünkü. Aynı dert bende de var gitsem mi gitmesem mi hala düşünmekteyim. Bir tarafım vicdan yapıyor git okuluna diyor öbür tarafım da tam nevruz günü ne işin var her şeye ekmeye yer arardın canından kıymetli mi boşver diyor. Kızılaydan geçerken içimden etmedik dua bırakmıyorum artık hem ölenlere hem yaşayanları koruması amaçlı.. Allah hepimizi korusun, şu günleri kazasız belasız ülkece atlatmamızı sağlasın inşallah.

Emin ol ben de aynı duygulardayım. Zaten şu günler biterse herkesin psikolojik destek alması gerektiğine inanıyorum. Bu korkuyla hayat geçmez çünkü. Aynı dert bende de var gitsem mi gitmesem mi hala düşünmekteyim. Bir tarafım vicdan yapıyor git okuluna diyor öbür tarafım da tam nevruz günü ne işin var her şeye ekmeye yer arardın canından kıymetli mi boşver diyor. Kızılaydan geçerken içimden etmedik dua bırakmıyorum artık hem ölenlere hem yaşayanları koruması amaçlı.. Allah hepimizi korusun, şu günleri kazasız belasız ülkece atlatmamızı sağlasın inşallah.

Ben ekebilsem ekicem, öğleden sonraki dersleri ekicem de sabah zorunlu dersler var; devamsizlik yapinca kaldigin cinsten. Simdi ciktim yola, hadi bakalim hayırlısı. Kalabalik zamana denk gelmeyeyim diye bir saat erken ciktim 5.45te.

Ben kendim için değilde eşim için korkuyorum :KK43: işe gidiyor ben hep evdeyim istemiyorum gitsin izmirdeyiz ama bizede pndan bundan msjlar geliyor metroya binmeyin avmeye gitmeyin falan filan diye ne olucak bilmiyorum :110:
Izmir'de canlı bomba yakalandı diye haberler de duydum. Henüz bir olay yok ama orası da büyük şehir sonuçta, güvenli bir yer kalmadı. Benim birçok akrabam İzmir'de yaşıyor Konak'a yakın, canlı bomba orada yakalanmış diyorlar, onlar için de endişelenir oldum. Kendin için endiselenmektem ziyade sevdiklerin icin endişelenmek daha sarsıcı oluyor. Annem beni neden sürekli arayıp duruyormuş şimdi anladım o hissi.

Haklısınız ama kaderimiz bu olmamalı, kötüler, sorumlular huzur içinde yaşarken bu dünyaya fayda sağlayabilecek, bu yaşa kadar emekle büyütülmüş, daha hayalleri ve yapacakları olan insanlar ölmemeli :KK43: Allah korusun demekten başka bir şey de yapamıyoruz maalesef, şansa yaşıyoruz resmen.
Onlar da huzur icinde degiller.. o kadar cok kivraniyorlar ki bilemezsin. Daha beter olsunlar kokleri kuruyana kadar kivransinlar insallah. Korkma, zaten amaclari korkak bir turk milleti yaratmak. Tez zamanda helak olsunlar, sen korkma..

Son bir haftadır hissettiğim şiddetli korku iyice arttı. Ne zaman ne olacağımız hiç belli değil artık, ölen ölene. Evden çıkmaya korkar olduk. Birkaç gündür eve kapandim ancak yarın sabah okulda zorunlu dersim (gitmeyince aşırı bir şekilde not kırılan) var ve otobüs, metrobus, tramvaya binerek 1.5-2 saatlik bir yolculuk yapmam lazım ve ben acayip korkuyorum. Geçen hafta da korkuyordum ancak Taksim'deki patlamadan sonra iyice korkak oldum. Yarın için de oldukça riskli bir gün, Fransız Konsolosluğu uyardı falan diyorlar, iyice tedirgin oldum. Sanırım endişeden uyuyamayıp gecenin bir yarısı okula gidip risksiz zamanları degerlendirecegim :KK43: Gerçi bir de dönüş var, ve sonraki günler...Sevdiklerim, tanımadığım masum insanlar...Umarım her şey bir an önce düzelir.

Saçma bir şekilde içimi döktüm. Zahmet edip okuduysanız teşekkür ederim.
Bende uzun süredir yolda giderken insanları kontrol ediyorum. Tereddüt edersem uzaklaşıyorum. Oğlum sabahcı sabah onu okula bırakıp erken saate avm icindeki markete girip ki o esnada avm de tek açık dükkan market oluyor. Alışveriş yapıyorum. Sonra öğlen oğlumu almaya gidiyorum. Ve alt yollardan sokak aralarından dönüyorum. Gezmek tozmak zaten haram.

Şimdi23 nisan var. Çocuğu götürsemmi götürmesemmi diye şüphe icindeyim

Son bir haftadır hissettiğim şiddetli korku iyice arttı. Ne zaman ne olacağımız hiç belli değil artık, ölen ölene. Evden çıkmaya korkar olduk. Birkaç gündür eve kapandim ancak yarın sabah okulda zorunlu dersim (gitmeyince aşırı bir şekilde not kırılan) var ve otobüs, metrobus, tramvaya binerek 1.5-2 saatlik bir yolculuk yapmam lazım ve ben acayip korkuyorum. Geçen hafta da korkuyordum ancak Taksim'deki patlamadan sonra iyice korkak oldum. Yarın için de oldukça riskli bir gün, Fransız Konsolosluğu uyardı falan diyorlar, iyice tedirgin oldum. Sanırım endişeden uyuyamayıp gecenin bir yarısı okula gidip risksiz zamanları degerlendirecegim :KK43: Gerçi bir de dönüş var, ve sonraki günler...Sevdiklerim, tanımadığım masum insanlar...Umarım her şey bir an önce düzelir.

Saçma bir şekilde içimi döktüm. Zahmet edip okuduysanız teşekkür ederim.
Korkunun ecele faydası yok. Hepimiz öleceğiz zaten. Hayata dön, korkmayı bırak.

Bende uzun süredir yolda giderken insanları kontrol ediyorum. Tereddüt edersem uzaklaşıyorum. Oğlum sabahcı sabah onu okula bırakıp erken saate avm icindeki markete girip ki o esnada avm de tek açık dükkan market oluyor. Alışveriş yapıyorum. Sonra öğlen oğlumu almaya gidiyorum. Ve alt yollardan sokak aralarından dönüyorum. Gezmek tozmak zaten haram.

Şimdi23 nisan var. Çocuğu götürsemmi götürmesemmi diye şüphe icindeyim

23 Nisan'ı hedef alacak kadar cani değildirler umarım, önümüzdeki bir ayda durumlar iyileşir inşallah. Sosyal hayatımız durma noktasına geldi şu an.

Back
X