Korkuyorum :(

Ben o yolu hergün 2 kez kullanıyorum, hemde eşimle beraber
Birşey olsa ikimiznde başına gelecek yani
1 yaşında da kızımız anneannesinde oluyor biz işteyken
Yine de korkmuyorum nasip diyorum

Ekmeklerine yağ sürüp sinmeyeceğim, korkmayacağım, çalışacağım
Hatta daha çok çalışacağım
O şerefsizlere inat
Dik duralım lütfen
Bol bol dua edelim, bu son çırpınışları kuduz köpeklerin

Onlar da huzur icinde degiller.. o kadar cok kivraniyorlar ki bilemezsin. Daha beter olsunlar kokleri kuruyana kadar kivransinlar insallah. Korkma, zaten amaclari korkak bir turk milleti yaratmak. Tez zamanda helak olsunlar, sen korkma..

Bunların son çırpınışlarının olmasını umuyorum. Aslında korkaklıkla beraber umursamazlık da aşılıyorlar bize. Eskiden bir şehit olsa günlerce etkisinden cikamiyorduk. Şimdi şehitler 5er 10ar, kimse şaşırıp etkilenmiyor; bununla birlikte onlarca sivil de ölüyor. En son Taksim'de 4 kişi ölmüş en azindan diye teselli bulur hale geldik. Çok değiştik biz de, değiştirdiler.

23 Nisan'ı hedef alacak kadar cani değildirler umarım, önümüzdeki bir ayda durumlar iyileşir inşallah. Sosyal hayatımız durma noktasına geldi şu an.
Bence okadar canidir ler. Sonuçta her patlamada çocuk ölümü riski var. Ankarada bir bebek doğumuna 2 buçuk ay kala hayattan koparıldı. Istiklalde babasının kucağında kız çocuğu canlı bombanın hemen yanından geçerken yakalandı. Ben asla güvenmiyorum. Su an en çok23 nisan dan korkuyorum. Nitekim cumhuriyet bayramı ve onların en sevmediği şey. Riske atmamak gerek diye de düşünüyorum. Yada çocuğum gösterisine yakın gidip gösteriden hemen sonra ayrılacam. Zaten durumlar böyle giderse iptal bile edilir diye düşünüyorum. Allah sonumuzu hayır etsin. Türkiye var oldu olalı en zor günlerini yaşıyor. Umarım bu günleri de atlatırız. Terör ve binbir türlü sapık. Gecen gece artık düşüne düşüne nasıl uyuduysam çocuğumu öyle bir gördümki rüyamda. Uyandığımda kalbim yerinden çıkacak tı.

Bunların son çırpınışlarının olmasını umuyorum. Aslında korkaklıkla beraber umursamazlık da aşılıyorlar bize. Eskiden bir şehit olsa günlerce etkisinden cikamiyorduk. Şimdi şehitler 5er 10ar, kimse şaşırıp etkilenmiyor; bununla birlikte onlarca sivil de ölüyor. En son Taksim'de 4 kişi ölmüş en azindan diye teselli bulur hale geldik. Çok değiştik biz de, değiştirdiler.
Bende geçen gün artık hergün gelen şehit haberlerine rağmen eskisi gibi yas yerine güle oyanaya hayata devam ettik diye lanetlendik herhalde diye düşündüm. Çok haklısınız normalleştirildi. 1 şehit haberi olunca eskiden tüm yayınlar a ara verilirdi. Şimdi tv yi açıyorum laylaylom.

Ben o yolu hergün 2 kez kullanıyorum, hemde eşimle beraber
Birşey olsa ikimiznde başına gelecek yani
1 yaşında da kızımız anneannesinde oluyor biz işteyken
Yine de korkmuyorum nasip diyorum

Ekmeklerine yağ sürüp sinmeyeceğim, korkmayacağım, çalışacağım
Hatta daha çok çalışacağım
O şerefsizlere inat
Dik duralım lütfen
Bol bol dua edelim, bu son çırpınışları kuduz köpeklerin

senin gibi düşünenlere saygım var ama;
ben de korkanlardanım.

Türkiyede en çok polisin olduğu caddede bomba patlayabiliyorsa çok da son çırpınışları diyemiyorum ben. :KK43:

senin gibi düşünenlere saygım var ama;
ben de korkanlardanım.

Türkiyede en çok polisin olduğu caddede bomba patlayabiliyorsa çok da son çırpınışları diyemiyorum ben. :KK43:
Deli cesareti midir bilmiyorum
Ama cidden zerre korkmuyorum
Ha tabi bana da denk gelebilir diye düşünüyorum ama bunun için tüm günümü mahvetmiyorum
Nasip diyorum
Ama biliyorum ki ben ölürsem kızım var belki onun da çocukları olacak, bu vatanı onlara bırakmayacak binlerce vatansever var ben ölsem dahi
O yüzden korkmuyorum, korkmyacağım, yılmayacağım. Dua ile destek olacağım kutuplaşmayı önlemeye çalışacağım.
Bugün sağı solu muhafazakarı vs. unutma günü, vatanseverler ve vatan hainleri diye sadece 2 kutup olma günü bence
Bunu başardığımızda o köpeklerin kökünü kurutacağız

Deli cesareti midir bilmiyorum
Ama cidden zerre korkmuyorum
Ha tabi bana da denk gelebilir diye düşünüyorum ama bunun için tüm günümü mahvetmiyorum
Nasip diyorum
Ama biliyorum ki ben ölürsem kızım var belki onun da çocukları olacak, bu vatanı onlara bırakmayacak binlerce vatansever var ben ölsem dahi
O yüzden korkmuyorum, korkmyacağım, yılmayacağım. Dua ile destek olacağım kutuplaşmayı önlemeye çalışacağım.
Bugün sağı solu muhafazakarı vs. unutma günü, vatanseverler ve vatan hainleri diye sadece 2 kutup olma günü bence
Bunu başardığımızda o köpeklerin kökünü kurutacağız

kim kimdir, kim vatan hainidir bende hepsi karıştı.
zaten herkes de karşı görüşü suçluyor.
gerçekten birlik olmamız gerek, ama o kadar da zor görünüyor ki.
Türkiyenin senin gibilere ihtiyacı var canım, takip ediyorum yorumlarını :)

kim kimdir, kim vatan hainidir bende hepsi karıştı.
zaten herkes de karşı görüşü suçluyor.
gerçekten birlik olmamız gerek, ama o kadar da zor görünüyor ki.
Türkiyenin senin gibilere ihtiyacı var canım, takip ediyorum yorumlarını :)
Durumu fırsat bilip iyice mikser olanlar var evet
Neymiş şu partiye oy verneler böyleymiş diğer partiye neden oy verilmemiş
Yahu insanlar ölüyor siyaset zamanı mı
Birini payladım geçen, bölücülerden farkın olsun istiyorsan ayrıştırmaktan vazgeç en azından şu şartlarda dedim gitti
Bu kişi aynı işyerinde olup onunla aynı partiye kim oy vermiş oy vermemiş diye Kasım'dan beri gidip gelip herkese laf sokuşturan biri
3 gündür ağzını bıçak açmıyomuş siyasetle ilgili, duacı olmuşlar bana ( :

Cidden bölücülerin ekmeğine yağ sürmek değil de nedir ayrıştırmak ?
Tek ayrımım var benim o da o kuduz köpekler zaten

çok haklısın aynı durumdayız 2 kere teğet geçtik ölüme ankaradayız biz bakanlıklarınların orda olan patlamada eşimin sevisi geçtikten 10 dk sonra patlama olmuştu, kızılaydaki patlamadada daha diğer bi hafta aynı saatte ordaydık gezmeye gitmiştik o hafta gene gidecektik ama ne hikmetse gitmemiştik ve aynı yerde gene bi patlama.... çok zor çok hep bi yüreğimiz ağzımızda hep haberler açık evde hastahane buraya çok yakın bazen ambulans seslerini bile duyunca hemen eşimi arıyorum iyimisin bişimi oldu diye. Bu hafta sonu evimiz yanında alışveriş yapılan avm değil ama sosyete pazara gibi bişi var daha hafta sonu polisler gelmişler dükkanları aramışlar terörist olduğuna dair ihbar gelmiş....

okadar acı ki 5 yaşındaki kızım bile babannesiyle telefonda konuşurken babanne hiçbiryere gidemiyoruz dışarısı çok tehlikeli dedi ve o an içimiz acıdı küçücük çocuk bile farkında ve ben onun böyle duygular yaşamasını istemiyorum...

Allahım ne olur vatanımızı milletimizi insanlamızı koru...

çok haklısın aynı durumdayız 2 kere teğet geçtik ölüme ankaradayız biz bakanlıklarınların orda olan patlamada eşimin sevisi geçtikten 10 dk sonra patlama olmuştu, kızılaydaki patlamadada daha diğer bi hafta aynı saatte ordaydık gezmeye gitmiştik o hafta gene gidecektik ama ne hikmetse gitmemiştik ve aynı yerde gene bi patlama.... çok zor çok hep bi yüreğimiz ağzımızda hep haberler açık evde hastahane buraya çok yakın bazen ambulans seslerini bile duyunca hemen eşimi arıyorum iyimisin bişimi oldu diye. Bu hafta sonu evimiz yanında alışveriş yapılan avm değil ama sosyete pazara gibi bişi var daha hafta sonu polisler gelmişler dükkanları aramışlar terörist olduğuna dair ihbar gelmiş....

okadar acı ki 5 yaşındaki kızım bile babannesiyle telefonda konuşurken babanne hiçbiryere gidemiyoruz dışarısı çok tehlikeli dedi ve o an içimiz acıdı küçücük çocuk bile farkında ve ben onun böyle duygular yaşamasını istemiyorum...

Allahım ne olur vatanımızı milletimizi insanlamızı koru...

Bizi gectim, çocuklar eglenceyle mutlulukla gecirmeleri gereken bu yaşları bu tarz seyleri öğrenip yasayarak geciriyor, masum dünyaları için hiç uygun değil. Savaş berbat bir şey, Suriyeli çocukların hâli ortada, inşallah çocuklarımıza yaşanılabilir bir ülke bırakabiliriz. Taksim'deki patlamada ağır yaralanan babasına müdahale edişlerini ağlayarak izleyen küçük kızın resmini gördüm. Beyaz, cicili bicili montu kan içinde kalmıştı. Bu kız hayatı boyunca bunun etkisinde kalacak, babası ile küçük kardeşinin durumları kritikti, ne oldu çok merak ediyorum.

Bence okadar canidir ler. Sonuçta her patlamada çocuk ölümü riski var. Ankarada bir bebek doğumuna 2 buçuk ay kala hayattan koparıldı. Istiklalde babasının kucağında kız çocuğu canlı bombanın hemen yanından geçerken yakalandı. Ben asla güvenmiyorum. Su an en çok23 nisan dan korkuyorum. Nitekim cumhuriyet bayramı ve onların en sevmediği şey. Riske atmamak gerek diye de düşünüyorum. Yada çocuğum gösterisine yakın gidip gösteriden hemen sonra ayrılacam. Zaten durumlar böyle giderse iptal bile edilir diye düşünüyorum. Allah sonumuzu hayır etsin. Türkiye var oldu olalı en zor günlerini yaşıyor. Umarım bu günleri de atlatırız. Terör ve binbir türlü sapık. Gecen gece artık düşüne düşüne nasıl uyuduysam çocuğumu öyle bir gördümki rüyamda. Uyandığımda kalbim yerinden çıkacak tı.
Haklisiniz, cocuk ölümünü umursamayanlar direkt onları da hedef alabilir. Iyice eve kapanır hale gelmeyiz insallah, özgürlük ne güzel şeymiş onu anladim. Ozgurce ve endişesizce yaşamak. Atalarimiz bize bunu sağlamak için kendilerini feda ettiler, umarim bunu uzun bir süre koruyabiliriz.

Bana da ablam yapıyo bazen böyle, soruyo iyi misin iyi misin diye. Yaşam sinyali var mı diye yazıyo herhalde
Bi kendi eşimi, bi senle eşini merak ediyorum dedi en son
Siz hep merkezi yerdesiniz işiniz gereği diyo

Boşver dedim ben korkmuyorum, sende rahat ol dua et
Nasibimiz neyse o, şu sıralar daha fazla belki ölümü düşünüyoruz ama benim canım Çanakkale'dekilerden tatlı değil

Gercekten oyle. Resmen genlerimizle oynuyorlar bu cigersizler. Oynatanlar utansin!

Back
X