Korkuyorum

-Kristal-

""Guncel:66.1 Hedef:60"".mütemadiyen diyette!
Kayıtlı Üye
5 Ocak 2016
2.713
3.297
53
36
Dun aksam başima gelenler

Ay sonunda sınavım var.iki cocugumla sınava hazırlanıyorum.
Eşim yardımcı olmaz genelde.
Aksam geldi yemeğini yedi.çay koydum.meyve istedi getirdin yedi.
"Çocuklara bakta bende calısıyım"dedim.
Tamam.dedi.cocuklari yanına aldı.bişey oluyo kızıyor aglatiyor.
Bişey oluyor kızıyor aglatiyor artık dayanamadim.

Sana bisey sorabilir miyim dedim.Sor dedi.
Niye her çocuklara bak dediğim de aglatıp başima gonderiyosun dedim.

-Sana ne!dedi.Madem çok biliyon al bak.yanından ayırma dedi.
Ne demek sanane aglatıp aglatıp gönderiyorsun az kaldı sınava ne var biraz baksan dedim.

Başladı bu sefer ben herşeye karişiyormuşum.Onun babalığini engelliyomuşum.Herşeye cevap veriyomuşum.Kocasıymiş gibi davranıyomuşum gibi bi sürü laf etti

En sonunda o kadar sinirimi bozdu ki gülmeye başladım.Anormal bir durum olarak bu gulmeler farklı durumlarda olabiliyor.
Oda sinirimi bozma diye kırlent i aldı ve suratıma attı.

Bende yettin sen artık dedim.

Odama geldim.Ve eşyalarimi toplamaya başladım.
Çocuklar da yanımda.

Geldi sonra neyapıyosun dedi.
Gidiyorum bosanacagım senden dedim.
Saçmalama dedi ve koca valizi yırttı.

Sonra bak beni dengemden çıkarma zarar veriyorsun bana en son kendime bişey yapacağım dedi

Bişey demedim.Mutfakta oturdum oglumla.
Sonra geldi bişey söyledi yine bende bişey söyledim.
Çekmeceyi açti.bıcagı aldı koluna dayadı yapamazsın de hadi dedi.

Saçmalama ne yapıyon çocuğun yanında dedim.Yeter ustume gelip durma kendime zarar verecek dedi
Ben napıyorum sen ramazandan beri ne istiyorsun benden. Dedim.
Ben sana ne yapıyorum fgibi şeyler söyledi.
Sonrada yeter diyip tişörtunu atletini yırttı ve atti.
Bayramdan beri böyle bana zarar vermiyor.
Ama kendine zarar veriyor.
Bıçak aldı keserim kendimi diye tehdit etti.
Ustunu basını yırttı.
Bayramdan önce duvara yumruk atti.kanepe yi falan tekmeledi.
Korkuyorum artık.Babasının psikolojik rahatsizliği ve raporu var.acaba genetik bir rahatsizlik olabilir mi diye düşünüyorum.
Bana bi zarar vermez ama her tartışmada aynısını yapar diye korkuyorum.
Sınavdan sonra konusacagım.
Yardim alması gerek biliyorum ama ikna da olmaz onuda biliyorum.

Bu psikolojik rahatsizliklar genetik mi oluyor.bilen var mi aranızda?
Çok kotuyum yardim edin lutfen

valla ramazan ve bayram dedin de, direk altında ailesiyle senin aranda gergin bir durum mu var diye düşündüm
belkide başka sorunları içinde biriktirip biriktirip böyle patlayıp rahatlıyordur,
babasının sorunu ne, aslında babasında bi sorun varsa doktora gitmeye daha kolay ikna olması lazım

Adamın tepkileri normal değil, ama sizin de gülmeleriniz ve hemen boşanıyorum diye toplanmanız tuhaf.

İki tarafında iyice sinirleri yıpranmış sanırım. Çocuklar kaç yaşında?

Çok üzüldüm.
Giderek artar diye korkarım açıkçası.
Tedavi olmazsa düzelmez ki.
Belli ki ilaç kullanması,sakinleşmesi gerek.

Esinizin psikolojisi hic normal degil cocugun yaninda yapilacak sey degil. Bana zarar vermez demeyin öyle bir gözü dönerki Allah korusun yapabilir yani. Doktora gitmeye ikna edin.

Psikolojik sorunlar genetik olabiliyor.Davranışları hiç normal değil kesinlikle psikiyatriye gitmesi gerekli.

bugun kendini keser yarın sizi ve çocukları. çok acımasız bi yorum evet ama durum bu.

iş bulana kadar dişinizi sıkın. sonrasında boşanın.

sızde sınav stresıne cocukların stresıne gırmışsınız bence sınavdan sonra esınızı bırazcık alttan almayı denesenız zamanla tedavıye de ıkna etme olasılıgı olur belkı

Kişilik bozukluklarının genetik etkisi var evet ama çocuklarınız mutlu ve huzurlu bir ortamda yetişmeli..
Aile içindeki bu kavgalar, krizler tetikliyebiliyor diye okumuştum hastalıkları..
Kaldı ki böyle bir ortamda hangi insan sağlıklı yetişebilir?
Kabus gibi yaşanılanlar..
Aynayız biz çocuklarımıza bunu unutmasak ne iyi olur..

Adamın tepkileri normal değil, ama sizin de gülmeleriniz ve hemen boşanıyorum diye toplanmanız tuhaf.

İki tarafında iyice sinirleri yıpranmış sanırım. Çocuklar kaç yaşında?

Biri 4,biri 2.5 yaşinda.

Esinizin psikolojisi hic normal degil cocugun yaninda yapilacak sey degil. Bana zarar vermez demeyin öyle bir gözü dönerki Allah korusun yapabilir yani. Doktora gitmeye ikna edin.

Bilmiyorum ne yapacağım.Korkuyorum çocuklarim ve kendim için.
En ufak tartişmada bile zarar verir oldu artik

çocukların önünde böyle davranan adamdan koca olmaz.
sınavdan sonra ayrılın bence.
yazık günah o çocuklara.

kolay gelsin
genetik degil ama sonucta babasi ile buyudu ve babasinin harwketlerini icsellestirdi.

benim tavsiyem esinize sahip çıkın , yardim edin ona. siz iyi olun o da sizle iyilessin . ki en cok zarari cocuklariniz gorur ilerde oglunuz da ayni seyleri esine yapacak .

Allah kolaylik versin .

cocukların önunde olan her kavga ılerde bılınc altı olacak. cocuklarınızı sakının kavga ederken.. biliyorum bı anlık sınırle tabıkı dusunemıyor ınsan fakat cocuklarınız hersyeden onemlı . unutmadan ; sevmıyosanz bosayn bu adamı

Sana zarar vermeyeceğinin garantisi var mı?Bbasından ne gördyse onu uyguluyor.Yarın senin çocuğunda babasından gördüğünü uygulasın ister misin.Aileni çağıracaksın.Böyle böyle bir durum var diyeceksin.Ona da bu şekilde ben evlilik yürütemem.Kendim çocuklarım için korkuyorum git öfke kontrolü ile ilgili tedavi ol diyeceksin ve asla geri adım atmayacaksın.

Hatırlarsan benim eşimde tv kırmıştı
Psikiyatriye gitti
Düşük dozlu bir ilaç vermiş ve
İstediğin bir tatile git demiş
Belki biraz sizinde tatile ihtiyacınız var
Valla şimdi oda bende biraz daha rahat gibiyiz
Gerçi yeni başladı sayılır
Bunu söylemek için çok erken ama
Çocuk var yahu çocuk

Eşinin tedaviye başlamasına çok sevindim,şimdi duydum.
İnşallah evliliğiniz adına olumlu gelişmeler okuruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…