Korkuyorum

Sana zarar vermeyeceğinin garantisi var mı?Bbasından ne gördyse onu uyguluyor.Yarın senin çocuğunda babasından gördüğünü uygulasın ister misin.Aileni çağıracaksın.Böyle böyle bir durum var diyeceksin.Ona da bu şekilde ben evlilik yürütemem.Kendim çocuklarım için korkuyorum git öfke kontrolü ile ilgili tedavi ol diyeceksin ve asla geri adım atmayacaksın.

Anneme anlattım.Yarin gelecek konusacagız.
Onun ailesine de söylemek istiyorum oğlunuzun böyle bir sorunu var diye.ama elini duvara vurduğunda naptın ogluma da o kadar sinirlendi bak seninde oglun var .demişti kaynanam onun için onlara şimdilik soylemiycem

Hatırlarsan benim eşimde tv kırmıştı
Psikiyatriye gitti
Düşük dozlu bir ilaç vermiş ve
İstediğin bir tatile git demiş
Belki biraz sizinde tatile ihtiyacınız var
Valla şimdi oda bende biraz daha rahat gibiyiz
Gerçi yeni başladı sayılır
Bunu söylemek için çok erken ama
Çocuk var yahu çocuk

Evet hatırlıyorum senin konunu hatırlıyorum.
Ne güzel eşin gitmiş ve olumlu gelişmeleri görmüşsun.
Ama ben eşime desem kabul etmez.
O zaman sinirlendirme beni bende yapmayın der.
Sorumlulugunu yıne benim üstüme atar.

Anneme anlattım.Yarin gelecek konusacagız.
Onun ailesine de söylemek istiyorum oğlunuzun böyle bir sorunu var diye.ama elini duvara vurduğunda naptın ogluma da o kadar sinirlendi bak seninde oglun var .demişti kaynanam onun için onlara şimdilik soylemiycem
Valla tatlım,bazılarının sana alttan al dediği kadar ılımlı bakamayacağım olaya.Kanepe duvar yumruklamak,üst baş yırtmak,hele de çocuğun gözü önünde BIÇAĞI alıp kendine zarar vermeyle tehdit etmek...
alttan alınacak idare edilecek bir durum değil.Ortada küçücük tartışmalarda bu oluyorsa,daha büyüğünü düşünemiyorum.Ailen devreye girsin ve o insan tedavi olmadan o eve girme derim.

Eşinin tedaviye başlamasına çok sevindim,şimdi duydum.
İnşallah evliliğiniz adına olumlu gelişmeler okuruz.
Evet bende çok sonradan öğrendim
Bana söylememiş
Bide bende psikolağa gidecektim
Haberdar ettiğimde ben seninle aynı doktora gitmem tavırları yapıyordu:halay:
Oysa ki zaten o çoktannnn başlamış bile tedaviye
Doktor önemli birşeyin yok
Yalnızca çok yorulmuşsun eşinide al güzel bir tatile çık demiş
Biz bu hafta tatilde olacaktık ama malum olaylardan dolayı erteledik
Bakalım kısmet
Umarım herşey yoluna girer
Ailesi konusunda da anlaşmaya girdik
Hatta bir kağıda ikimizin kırmızı çizgilerini yazdık
Kimse o çizgileri geçmeyecek diye
Şimdilik umutlu, olumlu ve mutlu bakıyorum
Sildim eskiyi düşünmüyorum
Bugünüme bakacağım
Umarım birbirimizin kıymetini çok iyi anlarız...

Evet hatırlıyorum senin konunu hatırlıyorum.
Ne güzel eşin gitmiş ve olumlu gelişmeleri görmüşsun.
Ama ben eşime desem kabul etmez.
O zaman sinirlendirme beni bende yapmayın der.
Sorumlulugunu yıne benim üstüme atar.
İnan eşimde beni yok beni sinirlendiriyorsun ondan yaptım dedi
Ama oda yaptığını yakıştıramadı kendine
Bence utandı yaptığından en büyük etken bu oldu onun için
Ama değişti mi bilmiyorum
Kavga etmem lazım anlamam için :confused:

Eşinin davranışları normal değil ve kesinlikle tedavi alması şart. Çocukların daha çok küçükmüş, onların psikolojileri de mahvolur ve sağlıklı bir şekilde büyümelerini engelemiş olursunuz. "Oğlumun gözü önünde bıçağı çıkardı" demişsin. O kadar küçük bir çocuk için büyük tranva olabilir. Lütfen kavga ortamında çocukları ortamdan uzaklaştır canım, en azından şahit olmasınlar. Allah yardımcın olsun.

Eşinin davranışları normal değil ve kesinlikle tedavi alması şart. Çocukların daha çok küçükmüş, onların psikolojileri de mahvolur ve sağlıklı bir şekilde büyümelerini engelemiş olursunuz. "Oğlumun gözü önünde bıçağı çıkardı" demişsin. O kadar küçük bir çocuk için büyük tranva olabilir. Lütfen kavga ortamında çocukları ortamdan uzaklaştır canım, en azından şahit olmasınlar. Allah yardımcın olsun.

Elimden geldiğince uzak durmalarini saglıyorum.Sagol canım Allah razı olsun

Back
X