ılk hamılelıgım akıntı ve kasık agrım var.. bır de sureklı bebek ve hamıle kadın goruyorum ruyamda evde yalnız kalmaktan da korkar oldumm
Şekerim düşünebiliyorsun bilinç altına yerleşiyor bende hep rüyamda bebek görürüm doğum anını falan görürüm ama takmam yani hem artık sen yalnız değilsin ki bebeğin var içinde onu düşün onunla konuş hamileliğin, bebeğini içinde büyütmenin tadını çıkar :) Akıntı ve kasık ağrıların çok normal hatta bebek büyüdükçe daha da artacak sıkıntı etme bebeğine birşey olmuyor sadece büyüyor :)
Kac haftalik hamilesiniz ? kaSIK agrisi ,mide bulantisi ,akinti,gibi SIKAYETLER hamilelikte gayet normaldir
anneligin verdigi heycan .merhamet ,endise ,nedeniyle görülen rüyalarda normaldir ,evde kalmaya
daha hamileligin basinda iseniz ve simdiden korkmaya basladiysaniz acilen bir psikologdan yardim alin ve hamileligin
bir hastalik olmadigini iyi bilin ,hamileligin sonlarinda iseniz bu korku gayet normaldir yaninizda devamli bir yakininiz kalsin ...
Bazi bayanlari gercekten anlamak zor ,hamile kalmazlarsa psikolojileri bozuluyor ki bu belirli bir süre sonra normaldir
,bazilari ise hamile kalincada bozuluyor
Hamile bayanlarin bilmesi gereken en önemli sey veren Allah alanda Allah bebeklerimiz bize pamuk ipligi ile bagli degil
hamilelik bir hastalik degil ,bazi durumlarin haricinde normal hayata devam edilmeli ne ese nede cevreye naz yapayim
derken hayati zehir etmemeli ....
yani Bazen bizim gibilermi anormal , yoksa hamile kalinca ölümcül hasta gibi davranip cevreye esine hayati zindan edenlermi
anormal diye düsünüyorum ,vucudunuzu fazla dinlemeyin dinledikce kendinizi hasta hissedersiniz ,hamileligin her aninin
ayinin ,haftasinin tadini cikarin;dR Kontrollerinizi zamaninda yaptirin tedbirinizi alin taktiri Allah cc ye birakin .
ay nefesiimm o kadar korkuyorum kı hatta uykumdan uyanıyorum esımı uyandırdım dun gece yazık o da benı tesellı edıyo ama onun da ılk heyecanı bazen sacmalıyo :) bebısım buyuyoo demek yesın annesı yaa daha haberı de kımseye vermedık nazar deger dıye korkuyo esım ne alakaysaa :) benden daha heyecanlı ve telaslı cok guzel bısey buu allahım herkese nasıp etsın :) sen neler yapıyosun canım bebıs nasıl cınsıyetı ne bu arada :)
hamılelıgımı henuz daha dun ogrendım muhtemelen 2 haftalık kadardır bebıs.. ama ılk hamılelıgım oldugu ıcın endıselendım bıraz.. evde yalnız kalma fobım vardı esım bazen sabaha kadar calısıyor ve ben o gelmeden uyuyamazdım sımdı gunduz bıle kalamıyorum hıc gıtmesın ıstıyorum garıp bı sey
son adet tarihinin ilk günü ne zaman dı biliyor musun ?
canım son adet tarıhım 8 ocak gıbı olması lazım subatta hıc adet gormedım fakat test yapmama ragmen de negatıf cıkıyordu
8 ocaksa 8 haftalık hamilesin canım neden kan testi yaptırmadın ki idrar testi bazen yanıltıcı olabiliyor..
kan testı yaptırmayı hıc duunmedım cunku sordugum doktorlar hamıle olma olasılıgın yok demıslerdı adet gormedıgın ay hamıle kalma rıskım yokmus yumurtlma olmadı dıye ben de hep ıdrar testı yapardım tabı subat ayın da bos durmadık :)) yarın doktora gıdıcem bakalım ne kadarlıkmıs bebek :) doktora da hıc muayene olmadım canım bu arada
.
Bazi bayanlari gercekten anlamak zor ,hamile kalmazlarsa psikolojileri bozuluyor ki bu belirli bir süre sonra normaldir
,bazilari ise hamile kalincada bozuluyor
...hamilelik bir hastalik degil ,bazi durumlarin haricinde normal hayata devam edilmeli ne ese nede cevreye naz yapayim
derken hayati zehir etmemeli ....
yani Bazen bizim gibilermi anormal , yoksa hamile kalinca ölümcül hasta gibi davranip cevreye esine hayati zindan edenlermi
anormal diye düsünüyorum ,vucudunuzu fazla dinlemeyin dinledikce kendinizi hasta hissedersiniz ,hamileligin her aninin
ayinin ,haftasinin tadini cikarin;dR Kontrollerinizi zamaninda yaptirin tedbirinizi alin taktiri Allah cc ye birakin .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?