Korkuyoruum!

sibelmat

Nirvana
Kayıtlı Üye
4 Mart 2008
152
15
burun estetiği olmuş bir iki kişi öyle şeyler anlattıki yok çok zormuşta ölüyordum narkozun etkisini atamadım ağrı kan dehşet vs. Nolur ayrıntılı bir şekilde ameliyattan önce sonrasını anlatında rahatlıyom. Muhammed dilbere olucam büyük ihtimal martta muayne randevum varyorum yazanlara şimdiden teşekkürler

burun estetiği olmuş bir iki kişi öyle şeyler anlattıki yok çok zormuşta ölüyordum narkozun etkisini atamadım ağrı kan dehşet vs. Nolur ayrıntılı bir şekilde ameliyattan önce sonrasını anlatında rahatlıyom. Muhammed dilbere olucam büyük ihtimal martta muayne randevum varyorum yazanlara şimdiden teşekkürler
Arkadasim ben selcuk inanliya oldum yalniz bende agri yada baska virsey olmadi bugun 22.gunum gayet iyiyim korkack bise yok ilkgunumde bile hic agrim sizim yada baska bi rahtszligim kotu hucbise olmadi cok rahatim burnum bi hafta sonra hemen kendini topladi suan bile cok guzel bi burnum var hic bi sorunum yok

Selam canim bende muhammet beye ameliyat oldum bugun tam 1 ay oldu ,kesinlikle ameliyatla ilgili negativ anlatilanlara inanma bende buna benzer cok hikaye dinledim vede acayip korkuyordum .ameliyattan 1 gün öncesi o kadar korkuyordumki sabaha kadar uyumadim :KK43: hastaneye gittigimde guler yuzlu ekip gorunce rahatladim biraz, daha sonra sakinlesdirici minik bi hap verdiler onu ictikden sonra kesinlikle korku falan kalmadi hemen uyumusum hatta ameliyata girmeme 3 saat öncesi verilmisdi bu hap 3 saat ben misil misil uyumusum doktorum ameliyattan önce odama geldiginde konusamadim bile esime uyandirma uyusun demishersey umdugumdanda kolay gecti cok sükür.Sakin korma her insanda farkli oluyor

Canım merhabalar öncelikle şunu Söyleyeyim korkulacak hiç bir şey yok. Ameliyat öncesi anestezi uzmanları bazı tetkikler Yaptılar normal ameliyat kıyafetini giydirdiler ve hoop ameliyata aldılar beni. Ameliyathanedeki ışıkları görüyorsun sadece genel anestezi uygulamadan önce ve sonra hoop uyuyorsun ameliyat herkese göre belirli bi saate kadar Sürer süre için net bir şey diyemem benim ameliyatım 4.5 saat sürdü. Ameliyattan çıktıktan sonra anestezinin etkisi ile bi salak olma ve Üşüme durumu var evet ama bu gelip geçici bir şey zaten hemen giyinip Yatıp serum ve Ağrı kesicileri veriyorlar sana . Ameliyat sonrası yüzünde şişlikler ve morluklar olabilir olmaya da bilir benim ikinci gün çok şişti ve morardı Yüzüm ama korkulacak bir şey yol buz tedavisi yaptığında rahatlıyorsun. sadce ameliyat sonrası nefes alma ve tampon varsa onların çıkarılmasında zorluk çekebilirsin bunun zorluk derecesini belirtmek gerekirse 5 üzerinden 2.5 3 :) bunun dışında ameliyatta. Sonra burnunu beğenmeyip tuhaf Şiş ve çirkin bulabilirsin ama bunun için de büyük bir sabır gerek. Sağlık açısından korkulacak hiç bir şey yok sevgiyle kal :)

Uyanınca neler hissettiniz hangi hastanede oluyor ameliyat
Ben acibagdemde oldum canim .uyandigimda ilk dedigim kelime 'hic acimadi'gercektende ne agrim oldu nede morardim oysa yanima birsürü kapatici falan almisdim hic birine gerek kalmadi :KK48:eger hastanede secim yapacaksan acibagdemi tavsiye ederim cok ilgili ve güleryüzlüler

Merhaba arkadaşlar,
Burun estetiği bölümünü inceledim ve bir çok insanın kararsız, endişeli ve/veya şikayetçi olduğunu okudum.

2012 yılında Dr. Levent Çoban'a Septum Deviasyon ameliyatı aynı zamanda burun estetiği oldum. Bu ameliyattan benim kadar korkanlar için tek adres diyebilirim. Ne acı, ne iz, ne morluk hiç birini yaşamadım üstelik tenimin çok hassas olmasına rağmen..
Dikişsiz bir ameliyat geçirdim. Daha ayrıntılı bilgi için http://www.leventcoban.com/ inceleyin derim.
Arkadaş grubum, ailem tanıdığım kim var ise herkesi içimin rahatlığıyla tedavi ettirebileceğim bir hekim, hatta bende arkadaşlarımın tavsiyesile kendisiyle tanışma fırsatı buldum, muayene gittiğiniz anda size güven vermeye başlıyor, ayrıca kendisi de harikulade bir insandır..

3.5 yasında kızım var çabuk toparlanmam lazım çok ağır gececek bir ameliyata ne gücüm nede zamanım var bu arada ben instagram da abdulkadir gokse lin yaptığı burunları baktım onlarda süper gözüküyor bu doktor hakkında bilgisi olan varmı ücret ve ameliyatları nerde yapar

X