Korolar Çarpışıyor / Show Tv

Kutsi'yi ve malatya korosunu tebrik ediyorum. vereliniortak
Benim gönlümden geçen onların kazanmasıydı,güzel bir gece oldu hakeden kazandı. turkbayragi
Ha,tabiki sonunda hayırlı bir ödül için yarıştılar,mardin'e veya malatya'ya neresi olursa olsun okul yapılması her açıdan olumlu sonuçlanacaktı.
Ama dediğim gibi gönlümden geçen Kutsi'nin korosuydu,kazanmalarına sevindim. sositososito opuyorumnanaktan

malatya korosuyla kutsinin kazanmasına çok sevindim... tebrikler valla..vereliniortak
ben rojin çok agresif ve hırslı bulmuştum
amaç ne idi ne olmaya doğru gidiyordu...
ama kutsi efendiliğini konuşturdu yine sessiz ve derinden ...malatyaya da tebrikler ...opuyorumnanaktan

evet kutsi gerçekten çok beyefendiydi

ve de güzel bir yarışma çıkardı.

çok sevindim malatya korosunun birinciliğine.....

rojin birincilikten çok emindi.

süreklide laf vurup durdu......

demek neymiş fazla hırs bi işe yaramıyor
hanıefendilik beyefendilik her zaman revaçta olmalı...
/COLOR]

malatya malatya bulunmaz eşin :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: valla çok mutlu oldum.:teytey::teytey::teytey::teytey:

Rojin hırsının kurbanı oldu malesef sengözlerimebaksanab Malatya' nın kazanmasına sevindim gerçekten çünki Kutsi çok efendi ve hakettiğine inanıyorum.alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

aaaaaaaaa bende bayadır izleyemiyordumm
ama kursinin kazanmasına cok sevindim.zaten rojini sevmiyordum hiç.
kutsi cok beyefendiydi ve kazanmıs tebrikler cokkkk

malataynn kazanmasına çook çook sevndiiim
kutsiim bnm
bnce bu yarışma başka şehirlerele devam etmelii
ve de elenme oolmadan ama en düşük puanı alan sadece okul fırsatını kaybetsiiin

malatya ve kutsinin kazanmasına öyle bir sevindimki anlatamam..malatyalıyım ve grur duydum..rojin gibi duygu sömürüsü yapmadılar,hırs yapmadılar..gerçekten begenirdim rojini ama bu yarışmada çok kinci sinir biri oldugunu gördüm..mardini kürt şehri olarak gösterdi yasıkkk mardin adına üzüldüm..

ay bende çok sevindim kutsinin kazanmasına ya zemuszemusbebeği uğurlı geldi onaopuyorumnanaktan

rojinin de baştan beri sevmedim ya e ne oldum demeyecen ne olcam deyecen hıh:dilcikar:

ben yarışmayı pek izlemedim.. sadece son bölümde bazı kısımları izledim.. ve gerçekten çok üzüldüm... bariz bir bölücülük gördüm.. milletlerden falan bahsediyordu rojin.. oysa malatya ve mardin arasında km ler yok...ve iki ilin yarışmacıları arasında dostluklar bile vardı.. ama rojin çok farklı şeylerden bahsediyordu.... sonuç olarak halk hakkaten cevabını vermiş ve hakeden kazanmış..

kutsinin bebeği mi var?:1shok: rojin bi de dün biz bugün birinci olucaz büyük konuşmayım ama kesin demiştisüprizzzzz

malatya korosunun kazanmasına sevindim. çünkü rojin ve korosu derinden derinden amaçlarını sergiliyorlardı.zaten finalde kaybetmiş olmanın hasetiyle biz kaybetmeye alışmış bir milletiz dedi yine bölücülük yaptı zaten şarkılarıyla yeterince niyetini ortaya koymuştu sözle de telaffuz etti. kutsi beyfendi nasıl olunur gösterdi herkese helal olsun ....

kötükedihüsokötükedihüsokötükedihüsokötükedihüso
birinci olduklarında demiyordu ama
sevmiyorum rojiniklava:klava:

Bir Malatyal'ı olarak tabiki cok sevindim kazanmamıza, ama Kutsi icin bir iki cümle yazmadan gecemicem,
insan bu kadar mı efendi olur, bu kadar mı dogru konusur?
Helal olsun sana Kutsi, yine konusturdun kendini, gurur duyuyoruz seninle :lepi:

Farkettiniz mi, oy sonucları acıklanınca Rojin'le yanındaki yarısmacı nasıl zıpladılar sevincten sonra Rojin bidaha ekrana bakıp yanındakini dürtükledi " dur be ne seviniyorsun kaybettik görmüyormusun" der gibi koptum orda :roflol: :roflol:

Ahmet Kutsi Karadogan Ilkokulu Malatya'ma hayırlı ugurlu olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…