- 16 Mart 2020
- 1.235
- 2.195
- 53
- 31
- Konu Sahibi Cokokuyanbilir
-
Bu arada babam köyden salı gecesi döndü ve test dün akşam yani bayramın bitiş tarihinden 4 gün sonra yapıldıHerkese merhaba
Babam bayramda annesini köye götürmüştü ve birkaç gün kalmıştı. Biz kimse ile bayramlaşmaması ve eve kimseyi almaması şartı ile gönderdik. Fakat babamın halası ziyarete gelmiş.
Öğreniyoruz ki bu halanın oğlu ve kayınvalidesinin ailesi korona cıkmış. Fakat bu hala ile aynı evde kalmıyordu oğlu. Babamda tedbir amaçlı tomografi testi kan testi ve sürüntü testi yaptırdı. Hepsi negatif çıktı. Fakar aklıma şu takıldı. Kuluçka süresinde test negatif çıkabilir mi ? Biz şuan rahatlamalı mıyız ?
Çok kızdık ve hatta sorumsuzluğu yüzünden kavga dahi ettim. Kendim bu konuda çok dikkat ediyorum keza annem de aynı şekilde. Ve annem yüksek risk grubunda.
Bindik bir alemete gediyoz kiyamete allah sonumuzu hayir etsinBabamın kuzeni corona oldu adam evde atlattı
Evde 5 çocuk ve karısına kimseye bulaşmadı
Konu dışı lakin avm ler işyerleri seyahatler seyahet firmaları normalleşiyor
Bu kadar korunuyorken bir anda bu kadar esneklik nasıl olacak
E bizim ülkede oyle corona yarı zamanlı işliyor hafta içi çalışıyor insanlar ekmeği için napsinlar amma hafta sonu is başı yaptığı için virüs sokağa çıkma yasagi oluyorBabamın kuzeni corona oldu adam evde atlattı
Evde 5 çocuk ve karısına kimseye bulaşmadı
Konu dışı lakin avm ler işyerleri seyahatler seyahet firmaları normalleşiyor
Bu kadar korunuyorken bir anda bu kadar esneklik nasıl olacak
Sabah negatif çıkan test , öğleden sonra pozitif çıkabiliyor.Herkese merhaba
Babam bayramda annesini köye götürmüştü ve birkaç gün kalmıştı. Biz kimse ile bayramlaşmaması ve eve kimseyi almaması şartı ile gönderdik. Fakat babamın halası ziyarete gelmiş.
Öğreniyoruz ki bu halanın oğlu ve kayınvalidesinin ailesi korona cıkmış. Fakat bu hala ile aynı evde kalmıyordu oğlu. Babamda tedbir amaçlı tomografi testi kan testi ve sürüntü testi yaptırdı. Hepsi negatif çıktı. Fakar aklıma şu takıldı. Kuluçka süresinde test negatif çıkabilir mi ? Biz şuan rahatlamalı mıyız ?
Çok kızdık ve hatta sorumsuzluğu yüzünden kavga dahi ettim. Kendim bu konuda çok dikkat ediyorum keza annem de aynı şekilde. Ve annem yüksek risk grubunda.
Umarım birileri tez zamanda bir çaresini bulurE bizim ülkede oyle corona yarı zamanlı işliyor hafta içi çalışıyor insanlar ekmeği için napsinlar amma hafta sonu is başı yaptığı için virüs sokağa çıkma yasagi oluyor
Ben de bir anda bu kadar herşeyin normallesmesine hayret ediyorum ama malum umarim ki ikinci dalga çok şiddetli gelmez.
bildiğim kadarıyla 14 gün sonra belli oluyor bence karantinaya alın kendiniziHerkese merhaba
Inanın o kadar çok söylendim ki. Kavga ettim. Bu cahillik başka birşey değil. Ne olursa bana birşey olmazcılardan oluyor zatenSabah negatif çıkan test , öğleden sonra pozitif çıkabiliyor.
Yanlış yapmışsınız ama olan olmuş artık ...
BUnlar daha duyduklarımız. Kim bilir duymadığımız bilmediğimiz ne ışıldak zeka faaliyetleri var. Virus degil zeka testi diye bosuna dememisler. Kulucka donemi yalanci pozitif cikabiliyor. Belki babanizda hastaligin ibaresi Yok hafif geciriyor/gecirecek ancak risk grubu annenize gececek belki de. Babaniz mutlaka kendini tecrit etmeli.Herkese merhaba
Odasını ayirdik ama hala tam olarak dikkat etmiyor. Kapı kollarına dokunuyor. Ben böyle konularda çok hassasim gördükçe sinirim tepeme geliyor.Bu kulaklar neler duydu bayramlaşma olmadan olur mu virüs gelip yapisakmiymiş köylerde herkes birbirine gitmiski Corona bize var sadece
Ayrıca babanız kendini karantinada tutmak zorunda izole edilmiş bir odada yaşasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?