- 10 Ağustos 2020
- 554
- 529
- 18
- 32
- Konu Sahibi Birkadiningunlugu
3 yasinda bir yavrum var.1993 den bugune istanbulda yasiyorum.4 yil baska sehirde gecti neyse..hic arkadasim yok .evlenmeden evvel calisan sosyal biriydim.2020 ocak ayindan martin ortasina kadar hastanede yattim.anne babam baska sehirde bagisiklik sistemim toparlanmadigi icin sokaga cikarken cok dikkat etmek zorundayim.cocugum evde bunaliyor sokakda o da maske takiyor ama kardeslwr takmamis diyor parka gidwlim diyor oglum hasta oluruz dedigimde bak kardeşler gitmis diye agliyor camdan sokak izliyor.anaokuluna baslayacakti korkudan baslatamiyorum.Eşim kendi sektörune geri donmek istiyor ama pandemi is olaylarını etkilediği icin olumsuz oluyor sevmedigi bir isi yapiyor ve depresyonda.tatile gitmeyi cok istwsek de koronadan ötürü evdeyiz hatta kuzenlerimin nikah ve dugunlerine de gitmeyecegiz. Yani sizin gibi hepimiz sabirla bitmesini bekliyoruz.ama saglikli olmak cok onemli aylarca hastane odasinda yatan biri olarak diyorum. Hastane penceresinden disati bakmakdana varsin evimde cocugumla esimle bakayim.
Çok geçmiş olsun size ve tüm hastalara şifa diliyorum