• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Korona gecitmis olanlar lutfen bakin

Kac gundur hastayim gribim saniyodum ama bugun koku kaybim oldu burnumu yikiyorum ama koku sifir parfum vs herseyi denedim birde şiddetli okusuruk var ancak tad kaybim yok. Cevremdekilerde tad kaybin var mi onu sorup duruyolar tad var ama koku yok. Birde emziren anneyim ilac kullanımıyim yarin sabah teste gidecegim bu arada asi yaptirmistim şükür ediyorum
Emzirenlere ilac vermiyorlar ben de oldum kizim 1.5 yasindaydi vermediler emziriyoruk diyince bir tek agri kesici marka versem sorun olur sanirim emzirirken kullanabildigimiz tek agri kesici olan.

Yeni çıktık karantinadan bende de tat koku nefes darlığı boğazda agri ateş öksürük hepsi vardı..biraz ağır geçti diyebilirim aşısızdim çünkü sizde çok geçmiş olsun muhtemelen korona olmuşsunuz.

Bende yeni geçirdim hastalığı. Emziren anneyim. İlaç kullanmadım. Hafif grip gibi geçirdim. Sadece koku kaybı yaşadım. Tat almada sıkıntım olmadı. Bir de baş ağrım vardı ki o hala tam olarak geçmiş değil. Doktorun demesine göre hemen geçmeyebilirmiş. Bu arada iki doz biontench aşım var. Herkeste farklı semptomlar görülüyor. Geçmiş olsun umarım hafif atlatırsınız.

Test oldum sonucu bekliyorum ancak ilginc bugun koku duymaya basladim bir gun surdu koku duymamam

Kac gundur hastayim gribim saniyodum ama bugun koku kaybim oldu burnumu yikiyorum ama koku sifir parfum vs herseyi denedim birde şiddetli okusuruk var ancak tad kaybim yok. Cevremdekilerde tad kaybin var mi onu sorup duruyolar tad var ama koku yok. Birde emziren anneyim ilac kullanımıyim yarin sabah teste gidecegim bu arada asi yaptirmistim şükür ediyorum
Eşimle covid teşhisi ile 10 gün hastanede yattık ama ikimizde de tat ve koku kaybı olmadı. Herkeste aynı belirtiler olmuyor, bence biran önce test ver. İlaçları da filyasyon ekibinin yönlendirmesine göre kullan yada kullanma.

7. Günüm ve 3. Günden beri tat var koku yok. Emzirdiğiniz için ilaç kullanmayacaksınız sadece parol içerbilirsiniz diye biliyorum. Grip mi kaldı artık ? Gribim diyen herkes covid inanmayın. Geçmiş olsun

Peki evde kucuk cocuklarim var zaten en basindan beri bilmedigim icin maskesizdim ve takmiyoruz maske cunku biri 1.5 ve digeri 4 surekli ic iceyiz cocuklarla :( bsy olmaz umarim ya

Ayni ortamda bulundugumuz bir tanidiga sorduk sukur onlarda belirti birsey yok ama o gun rahatsizdim bugub 6. Gunleri olsa genelde simdiye çıkardı sanirim demi

Back
X