- 10 Aralık 2017
- 2.357
- 2.255
- 133
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
arkadaslar ben kendimi karantinaya aldim simdi. ama bekleyemiyorum ya stresten. kardesim var bi de küçük korkuyorum bisey olursa diye. ayni zamanda zaten anksiyete nefes darligi olan biriyim, ikisi birbirine karisiyor. kronik hastaliklarim da var ayrica bu da korkutuyo beni. nasil rahatlayabilirim.
Evet taşıyıcı olabilirsiniz bir kaç gün sonra belirti verebilirsiniz ama sorunun çözümü bu degil.önce sakinleşin bağışıklık için stres çok zararlı sonra yeme içmenize özen gösterinsizce olma ihtimalim var mı arkadaşlar buna cevap verirseniz sevinirim. çok anksiyeteli biriyim şuan bile hasta gibi hissetmeye başladım
Ben 7 ay sonra ailemi gördüm kendi evimde yedik içtik ama maalesef kardesim pozitifmis onunda haberi yok ertesi gün eklem ağrısından sabahı sabah etmis hatta cok ağlamış hemen teste gidiyor bizede haber verdi sonuç geldi pozitif, ben hemen teste gittim ben negatif ciktim. Annem geçirmişti zaten diğer kardeslerim test yapmadı evde 3 gün izole oldular. Çok şükür hic birimizde yok.sizce olma ihtimalim var mı arkadaşlar buna cevap verirseniz sevinirim. çok anksiyeteli biriyim şuan bile hasta gibi hissetmeye başladım
En aktif bulaştırma zamanlarıdaha ikinci ya da üçüncü gunu falan![]()
Önce sakinleş stres bağışıklığın için daha kötü. Bol bol portakal falan tüket C vitamini desteği olsun. Çok yakın bin arkadaşım bilmeden pozitif başka bi arkadaşı ile bir gün geçirdi aynı evde beraber yemek yaptılar yediler kaç saatleri birlikte geçti ama arkadaşıma bulaşmadı. O hiç moralini bozmamıştı bana bulaşmadı dedi durdu 7. Günde test yaptırdı negatif çıktı. Tabi temaslı olduğu için iki hafta yine de karantinadaydı. Yani belli olmuyor tabi tedbirli ol. Kendini de bırakma. En azından 4-5 gün kendini olabildiği kadar izole et. Sonra test yaptırırsın. İnşallah bir şey çıkmaz.arkadaslar ben kendimi karantinaya aldim simdi. ama bekleyemiyorum ya stresten. kardesim var bi de küçük korkuyorum bisey olursa diye. ayni zamanda zaten anksiyete nefes darligi olan biriyim, ikisi birbirine karisiyor. kronik hastaliklarim da var şayrica bu da korkutuyo beni. nasil rahatlayabilirim.
Yarın biri sana oksimetre alsın, kandaki oksijen seviyesini yüksek gördüğünde psikolojik olduğunu düşünüp rahatlayabilirsin nefes sorunununarkadaslar ben kendimi karantinaya aldim simdi. ama bekleyemiyorum ya stresten. kardesim var bi de küçük korkuyorum bisey olursa diye. ayni zamanda zaten anksiyete nefes darligi olan biriyim, ikisi birbirine karisiyor. kronik hastaliklarim da var ayrica bu da korkutuyo beni. nasil rahatlayabilirim.
gerçekten pes... karantinadayken sizi eve mi aldılar? kusura bakmayın ama bu nasıl bir cehalet yahu?İnanılmaz sinirliyim anneannem dayımgile gitmemiz için günlerdir ısrar edip yalvarıyodu nerdeyse,ben de bugün gittim ve sonra korona olduklarını duyup tabi bundan haberim olur olmaz temas etmeden çıktım hemen. yalnız ilk gittiğimde haberim olmadığı için girince maskemi indirmiştim. temas hiç olmadı ama havadan geçmiş olabilir mi ? çıldırıcam evde ablam korona olunca kendimi izole edip sıkıntısız atlatmıştım şimdi kendi ellerimle koronaya gittim resmen ağlıcam ya kronik rahatsızlıklarım var bu arada 18 yaşındayım.
anneannenizin isi degil bence. kapiyi caldiginizda maskesiz acmamalari ve sizi iceri almamalari gerekiyordu. hadi kadin yasli kafasi normal degil desem dayinlara ne oluyor. karadenizli misiniz ?merak ettimof evet ya onlar da şaşırdılar ama anneannem bana söylemediği için ben dan diye girince kovmadılar. biraz oturduk sonra soylediklerinde hemen kalktım. onlarin da haberi yokmus her sey anneannemin işi
hayir ankaraliyim da dediginiz cok yanlis bence karadenizli olmakla ne alakasi varanneannenizin isi degil bence. kapiyi caldiginizda maskesiz acmamalari ve sizi iceri almamalari gerekiyordu. hadi kadin yasli kafasi normal degil desem dayinlara ne oluyor. karadenizli misiniz ?merak ettim
ya ahsjwkwqkdpwldlKuzum git anneannene bol bol sarıl. Sen de onu cok sevdigini belli etmelisin
orada vakalar cok yuksek oldugu icin merak ettim yoksa ben de karadenizliyim aslen bizim akrabalardaki potansiyeli gordum anneannenizdehayir ankaraliyim da dediginiz cok yanlis bence karadenizli olmakla ne alakasi var
Iyi de koronali insanlar biliyorlar dimi koronali olduklarini? karantinadalar kapiya geleni iceri almak da kacinci seviye Allaha askina?of evet ya onlar da şaşırdılar ama anneannem bana söylemediği için ben dan diye girince kovmadılar. biraz oturduk sonra soylediklerinde hemen kalktım. onlarin da haberi yokmus her sey anneannemin işi