• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Korona Morona Olama

KONU SAHIBI için soyluyorum asla yanliş anlaşılmasın. Senı kıracakta degılım. Ölüm aklana gelince. Ne düşün biliyorumusun suan herkes evınde yatagında rahat uyuyor yada nefes alabılıyorsa bunlar için bedrl ödendıgı için ve o bedelın bırısıde bızde ödedık şehıt aılesı olarak ve sana ölüm tatlı gelıyor bız hergun okapımız calinsın dıye dua edıyoruzkı bu ruya olsun oglumla gene sen bılırsın istersen istedıgını yap
Şehit ailesi misiniz :(
Biz sizlerin hakkinizi nasıl öderiz. Okurken bile içime birsey oturdu sizler yasayanlarsiniz.
En azından şu geçici dünyada sahip olunabilecek en güzel ve alii mertebe tabiki acı dolu tartışılmaz!

Ölmek kolamı sizce. Ben size ölümu anlatayım. 27 yaşindakı esini hiç kara topraga gomdunmu evladınla . Ben gomdum. Sadece kocamı gommedım. Hayallerimı. Oglumşa hayallerı. Genclıgımı. Umudumu sevgımı askımı gomdum. O topraga olmek kolayda gerıde bıraktıkşarın zor işte.. 😭
Allah'ın takdiri 😔ateş düştüğü yeri yakar ben böyle yaşayamam dersin yine de yaşarsın yaşamak olmasada hayatta imtihanlarimiz var bu dünyada yaşayanlardan öyle imtihanlar yaşayanlar olmuski evlatlariyla bunları unutmayalım bu canlar bizim değil evlatlarda mallarda bol sabır duası edin isyan etmeyin Allah açınızı hafifletsin bu imtihaninizi layığıyla atlattirsin inşallah kuzum benim😔🙏

Allah'ın takdiri 😔ateş düştüğü yeri yakar ben böyle yaşayamam dersin yine de yaşarsın yaşamak olmasada hayatta imtihanlarimiz var bu dünyada yaşayanlardan öyle imtihanlar yaşayanlar olmuski evlatlariyla bunları unutmayalım bu canlar bizim değil evlatlarda mallarda bol sabır duası edin isyan etmeyin Allah açınızı hafifletsin bu imtihaninizi layığıyla atlattirsin inşallah kuzum benim😔🙏
Allah razı olsun canım elhamdülillah canı veren rabbım alanda o bıze tevekkül etmek kalıyor

Şehit ailesi misiniz :KK43:
Biz sizlerin hakkinizi nasıl öderiz. Okurken bile içime birsey oturdu sizler yasayanlarsiniz.
En azından şu geçici dünyada sahip olunabilecek en güzel ve alii mertebe tabiki acı dolu tartışılmaz!
Sehıt aılesıyım. Konu sahıbı rahat etsın dıye gencecık kocamı 2yıllık evlılıgımı gomdum topraga

Rica ederim anladım şimdi yazınızı okurken başınız sağolsun allah sabır versin sizde kendinizi yıpratmayın konu sahibi bunları anlayacak ruh sağlığına sahip değil malesef

Peki ya aileniz ?? Onları nasıl bir hale sokacaksınız hiç mi düşünmüyorsunuz ?? Son 2 yılda 5 tane hepside 20li yaşlarında çok sevdiğim arkadaşımı kaybettim. Dördünün cenazesine gittim anne babalarının halleri bana kendi kaybımı kendi acımı unutturdu. Birininkine gidemedim bile çünkü bir zamanlar deli gibi aşıktım ona,her gün eve gelip ağlardım onun için...Annesini gördüm yakınlarda,kadın felç geçirmişti.Yüreğine evlat acısı düştü çünkü..Ne yaşadınız bilmiyorum ama ölümden başka her şeyin çaresi var. Ölünce tüm dertleriniz bitecek mi sanıyorsunuz? Tekrar düşünün. Bunun öbür tarafıda var. İnanırsınız inanmazsınız orası size kalmış.

Suan cok sinirlıyım sorumsuz davrananlara tahammülum yok

Allah razı olsun canım elhamdülillah canı veren rabbım alanda o bıze tevekkül etmek kalıyor
Öyle cnm kimse bu benim başıma gelmez diyemez rabbim sabır edenlerden eylesin çocuklar hep cennetlik🙏

Ben dikkat etmediğim halde bu hastalığa yakalanamıyorum. Hastalanıp hayatın tüm evrelerinde uzaklaşmak istiyorum. Zamanında günde 2 paket sigara ile emelime ulaşmaya çalışmıştım. Antidepresanı fazla doz almış öleceğine alerji olmuştum. Ne salakmışım. Ne yapayım? Mutsuzum, ruhsuzum, öfkeliyim. Geçmişimi s....., geleceğimi kimsenin elinde oyuncak etmek istemiyorum. Ya mezara ya tımarhaneye ya hapse. Biri olmasa birini becer bari! Mutsuzum umutsuzum öfkeliyim
👎

Okadar mesaja bır cevap bıle vermeye tenezzül etmiyorsunuz acaba suan ne dusunuyorsunuz

Back
X