Korona oldugunu bilmeden baskasiyla gorusmek

Se_n_299

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
20 Mayıs 2018
2.836
1.746
133
40
Sali gunu bir aileyle gorustuk meger ben koronaymisim simdiye dek birsey yok onlarda o gun rahatsizdim ama kendimi soğuk alginligi sandim. Yemek yedik cay ictik iki uc saat beraberdik. Bizde su an birsey yok sanmiyoruz gecmedi demekki dediler acaba aşının etkisi mi gecmedimi onlara hos bende asiliyim da

Sizi yargılamak adına değil ama bu bir vebaldir bence. Rahatsız olduğunuzu hissettiğiniz anda kimseyle görüşmemeniz gerekirdi. Bende hamileliğin 10. Hftamdydım komşum bebeğme bak diye çağırdı gttim meğer o gün boğazı ağlıyormuş bana hiç bişey demedi. Sonrasında bana söyledi o gün stresten kahverengi akıntım geldi o gün bugündür ağrım var çok korktm bana da bebeğime de bişey olacak diye. İnşallah sizde tez vakitte atlatırsınz ve umarım karşı tarafta bi sorun olmaz ama biraz daha dikkat etseydiniz keşke

Eşim koronaymis
Bilmiyorduk
Epey hastaydı açıkcasi ...yüzüme öksurdu .
Yüzyüze uyuduk
Cinsel ilişkiye girdik
Aynı dondurmayi da kasikladik.

Ateşi bir haftadır düşmüyor olunca doktora gittik de öğrendik korona
Ben korona olmadım esim pozitifken

Komsunuza tepkinizi koyun.bebeginize yazık değil mi ya kaybetseydiniz

İnsanlarla görüşmeyi hani iş güç dışında bırakmamız gerekiyor. Hastalık sizde hafif geçebilir ama başkasında fazlaca etki gösterebilir. İnşallah kimse ağır geçirmez geçmiş olsun

Simdilik birsey yok olsa olurdu heralde belirti 6 gun oldu sizce? Genelde kime sorsam uc gunde cikmis belirtiler netten baktim genelde 4-5 günmus

Asi oldumu

Sanirim biz aşılı oldugumuz icin bulaştırma riskimiz dusukmus nette arastirdim gittigim ailede 3 aşılı bir aile zaten ... Aşının gücü ozaman bu:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…