Korona olduk, Ev düğün evi oldu

Anahtar eşimin annesindeydi kaynımda değil. Bize eşya, para vs getirmesi için vermiştik tabii bunlar için değil. Eşimle konuşmak istemiyorum durumu iyi değil henüz sadece ben çıktım.
Eşinizin annesini arayıp durumu anlatın,hamile olduğumuz için evi temizleyemeyeceğinizi söyleyip,ya kendisinin temizlemesini ya da birini tutup temizletmesini söyleyin ve anahtarınızı acilen alın

Kızlar hepinize merhaba. Maalesef geçtiğimiz günlerde kimden, nasıl kaptığımızı bilmiyorum ama eşimle korona olduk. 10bin kişilik yerde çalışıyor zaten her gün bir sürü insanı karantinaya alıyorlardı bize de vurdu piyango. 15 gün kadar hastanede kaldık. Bu süreçte ne oldu derseniz kaynım düğün yaptı. Benim evimde bekarlığa veda partisi vermiş ve şehir dışından gelen kız tarafını ağırlamış. Eve girince midem bulandı pislikten. Banyoda dışkı izi bile vardı yerde. Nasıl becerdiler bilmiyorum. Perdemi, koltuğumu yakmışlar sigara değmiş gibi duruyor. Makyaj malzemelerimi kullanmışlar. Yatağım düzgündü ama acaba yatıldı da mı toplandı diye düşünüyorum. Kendi evimden tiksindim. Ne yapacağım bilmiyorum. 5 aylık hamileyim evi kendim temizlesem bir dünya iş var. Perde yıka, halı yıka, nevresim yıka, duvarları sil.. Hiçbir şeye dokunamam dokunma fobim var zaten. Virüs dönemi öncesi de böyleydim. Eşim henüz bu vahşeti bilmiyor. Ben eve dönünce olayı fark ettim. Adamla kavga etmek istemiyorum derdimiz bize yetmişti. Şimdi kaynım olacak şahıs ve eşi balayındalar ne yapsam bu sinirimi öfkemi atsam bilmiyorum. Maddi manevi bana zarar verdiler. Zaten moralim bozuk, canım sıkkındı fazlasıyla ki bu da üstüne tam oldu. Sabahtan beri leş gibi hissediyorum.
Canım korona olduğunda hamileymişsin bebeğe bişey oldu mu ne dedi doktorlar

O kayın aile ne torununun ne oğlunun yüzünü bir daha görmeyi hak etmiyor. Eşinizi bilemem ama ben olsam çocuğumu asla göstermezdim babaannesine. İnsan değil bunlar söylenecek söz yok.

Kızlar hepinize merhaba. Maalesef geçtiğimiz günlerde kimden, nasıl kaptığımızı bilmiyorum ama eşimle korona olduk. 10bin kişilik yerde çalışıyor zaten her gün bir sürü insanı karantinaya alıyorlardı bize de vurdu piyango. 15 gün kadar hastanede kaldık. Bu süreçte ne oldu derseniz kaynım düğün yaptı. Benim evimde bekarlığa veda partisi vermiş ve şehir dışından gelen kız tarafını ağırlamış. Eve girince midem bulandı pislikten. Banyoda dışkı izi bile vardı yerde. Nasıl becerdiler bilmiyorum. Perdemi, koltuğumu yakmışlar sigara değmiş gibi duruyor. Makyaj malzemelerimi kullanmışlar. Yatağım düzgündü ama acaba yatıldı da mı toplandı diye düşünüyorum. Kendi evimden tiksindim. Ne yapacağım bilmiyorum. 5 aylık hamileyim evi kendim temizlesem bir dünya iş var. Perde yıka, halı yıka, nevresim yıka, duvarları sil.. Hiçbir şeye dokunamam dokunma fobim var zaten. Virüs dönemi öncesi de böyleydim. Eşim henüz bu vahşeti bilmiyor. Ben eve dönünce olayı fark ettim. Adamla kavga etmek istemiyorum derdimiz bize yetmişti. Şimdi kaynım olacak şahıs ve eşi balayındalar ne yapsam bu sinirimi öfkemi atsam bilmiyorum. Maddi manevi bana zarar verdiler. Zaten moralim bozuk, canım sıkkındı fazlasıyla ki bu da üstüne tam oldu. Sabahtan beri leş gibi hissediyorum.
Anahtarın onlarda işi ne ben olsam ortalığı ayağa kaldırırım balayını da burnundan getiririm

Kıza ben de suç bulmuyorum. Bu kapı gösterilmiş onlar da kalmış. Öz abisi, öz oğlunu düşünmeyeni elin kızı mı düşünecekti.. Hiçbiriyle görüşmek istemiyorum ama biz belki ölecektik orada ne utanç düğün yapmak üstümüze. Böyle akrabalık olmaz olsun.
Anahtarı değiştir eve de profesyonel dezenfekte edecek bi firma çağır önce her yer dezenfekte edilsin sonra temizletilir

Siz ve eşiniz nasıl oldunuz? Şu çok kötü değil mi ya siz corona oldunuz baya hastasınız sizin evinize gelip parti mi yapmışlar. Bu neyin kafası böyle ya. Dünya kavrulur pandemi de onlar parti yapıyor birde hasta evinde he birde hamile. Bence kv ye bir güzel söylenin ayrıca o evi gelip temizlesin. Sonra o temizleyince siz tanıdık bir bayan varsa tutup tekrar temizletin derim

İnanmıyorum ya nasıl bir rezalet bu. Ben başkasının evinde yemek yerken yere kırıntı döksem utanıyorum toplamaya çalışıyorum hemen. İnsanlar şaka gibiler. Kaynananıza ayrı bir şok oldum. Aradaki yorumların hepsini okuyamadım umarım konuşmuşsunuzdur.
Bu arada siz ve eşiniz nasılsınız? Sağlığınız iyidir inşallah.

Back
X