• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Korona olduk, Ev düğün evi oldu

Bilmiyorum şu an tartışmak konuşmak istemiyorum. Kendime zarar vereceğim eminim çünkü. Bu evi temizlemeye kalksam çamaşır suyu kokusundan zehirlenirim. Temizlemek zaten 3 gün sürer.
Sen kendin nasıl oldun canım daha iyi misin açıkçası iki gündür konuya çok sinir oldum.o ayrı ama daha çok seni eşini ve bebegi merak ediyorum sen süreci nasil atlattın neler yaşadın bununla.ilgili de bir konu açsan yazı yazsan hamilesin birde hamilelikte bu sürec nasil ilerliyor

Sünnet düğününün ne olduğunu bilmemekten bahsediyordunuz orada. :) Manevi değerini tartışmıyoruz ki. :)
Avamlık arıyorsanız sünnet düğününe gelene kadar neler var neler yakın çevrelerde. :)))))
[/QUOTE

Bilmek zorunda değilim. Avamlık filan da aramıyorum. Siz ısrarla bu konuya dönüyorsunuz. Başka şeyler var diye sünnet düğünü için harika yazmam gerekmiyor.

Kızlar hepinize merhaba. Maalesef geçtiğimiz günlerde kimden, nasıl kaptığımızı bilmiyorum ama eşimle korona olduk. 10bin kişilik yerde çalışıyor zaten her gün bir sürü insanı karantinaya alıyorlardı bize de vurdu piyango. 15 gün kadar hastanede kaldık. Bu süreçte ne oldu derseniz kaynım düğün yaptı. Benim evimde bekarlığa veda partisi vermiş ve şehir dışından gelen kız tarafını ağırlamış. Eve girince midem bulandı pislikten. Banyoda dışkı izi bile vardı yerde. Nasıl becerdiler bilmiyorum. Perdemi, koltuğumu yakmışlar sigara değmiş gibi duruyor. Makyaj malzemelerimi kullanmışlar. Yatağım düzgündü ama acaba yatıldı da mı toplandı diye düşünüyorum. Kendi evimden tiksindim. Ne yapacağım bilmiyorum. 5 aylık hamileyim evi kendim temizlesem bir dünya iş var. Perde yıka, halı yıka, nevresim yıka, duvarları sil.. Hiçbir şeye dokunamam dokunma fobim var zaten. Virüs dönemi öncesi de böyleydim. Eşim henüz bu vahşeti bilmiyor. Ben eve dönünce olayı fark ettim. Adamla kavga etmek istemiyorum derdimiz bize yetmişti. Şimdi kaynım olacak şahıs ve eşi balayındalar ne yapsam bu sinirimi öfkemi atsam bilmiyorum. Maddi manevi bana zarar verdiler. Zaten moralim bozuk, canım sıkkındı fazlasıyla ki bu da üstüne tam oldu. Sabahtan beri leş gibi hissediyorum.
Her şeyin fotoğrafını çekin sonra da onlara atıp ayıp değil mi deyin. Sonrasında temizlik için yardımcı alın

Yerinizde olsam kaynanaya ağzımı açar gözümü yumardım. Kayın olacak kişiye de şöyle okkalı bir mesaj çekerdim içim rahatlardi. Sonra iki temizlikçi getirtip evi temizletirdim. Onlardan gelecek iyilik Allahtan gelsin.

Başından belliymiş KV sorunlu. Sorunu çıkaran yine KV. Hayır yani sen nasıl olur da başkasının anahtarını bir başkasına verirsin? Ay elim ayağım titredi. Ben olsam ortalığı yakar yıkarım. Bence konu sahibi kayinvalidene bir fırça kay bu ne be böyle!?

Konuyu okurken kan beynime sicradi yemin ederim sinirden tir titredim siz nasil dayandiniz??? Valla peygamber sabri varmis sizde.

Cok gecmis olsun su an muhtemelen yorgun ve bitkinsiniz ama insallah gerekeni yapar butun zarari tazmin eder ve okkali hakaretler esliginde bu insanlarla gorusmeyi kesersiniz. Fotograflari da cekmissinizdir insallah. Icimiz sogusun artik soyle bir konuda :(

Çok pasifsiniz mi diyeyim sakinsiniz mi diyeyim bilemedim çözüm olayı bile ne kadar normal birşey gibi halledilmiş siz hastanede canınızla uğraşırken onlar evinize sıçsın siz naif naif grup açın :KK66: kk da çok naif degilsiniz diye hatırliyorum neyse sorun çozûldüyse sevindim

Bilmiyorum normal şartlarda olsa ben de böyle olmazdım. Şimdi boşlukta, garip hissediyorum. Kavga edecek güç bulamıyorum. Sevdiğim insan hastanede ne olacak diye korkuyorum. O böyleyken evi yaksalar ne yapacağım onsuz evi, barkı zaten diyorum. Ki kendi kardeşin ölecek mi kalacak mı, çocuğu belki ölecek kendi kurtulsa, beni katmıyorum bile..düğün yapıp, tatillere giden insanlarla laf dalaşına girsem ne anlayacaklar diyorum. Ne kadar kalpsiz, sevgisiz, hain oldukları ortada değil mi? Komşun olsa yapmazsın, yapamazsın şu hareketi. Gizlersin en azından sesini. Karnımda 5 aylık bir bebek var ve düşük yaptım, riskliyim zaten öncesinden. Kıyamet koparmaya kalksam eminim zarar vereceğime çünkü boğazıma kadar doluyum. Sakin olmaya çalışıyorum her şeyden önce 2 tane insanı bekliyorum. Her şey günü geldiğinde hakkını bulacak buna eminim. Bunu anlamanızı beklemiyorum. Ev konusunda da eltim kendini geri çekmedi çünkü anladığım kadarıyla zaten ev o partiden sonra değil de kendi akrabalarından sonra bu hale gelmiş. Bu ev de bilerek verilmiş ki kv evi batmasın.

Şunu da yazayım kv ile hiç muhatap olmadım çünkü ev zaten pisti, klozet zaten kırıktı, perde zaten yanmıştı diyecekti. Sorunumu çözmeyecekti aksine büyüyecekti. Bilerek iletişim kurmadım. Gelip temizleyecek insan en baştan emanete sahip çıkardı. Biz can derdindeyken gelip evimi talan ettirmezdi. Bazı insanlar uğraşmaya değmez ya kendisi de öyle.

Böyle terbiyesizlik ilk defa duyuyorum. Nasil siz hastanedeyken düğün yapmışlar aklım almiyor. Ve nasil evi kullanabilirler neyse çözmüşsünüz . Eşinize ve size gecmis olsun. Eşinizde iyi olur inşallah kisa sürede

O pis yerlerin tek tek fotoğraflarını çekip kaynınıza atın ve not yazın: Abin ve ben hastanedeyken şu evimi getirdiğin hale bak. Ne biçim insansın. Sen mahremime bu saygısızlığı yapmaya utanmadın ben söylemekten mi utanacağım... vs vs yazın

Bilmiyorum normal şartlarda olsa ben de böyle olmazdım. Şimdi boşlukta, garip hissediyorum. Kavga edecek güç bulamıyorum. Sevdiğim insan hastanede ne olacak diye korkuyorum. O böyleyken evi yaksalar ne yapacağım onsuz evi, barkı zaten diyorum. Ki kendi kardeşin ölecek mi kalacak mı, çocuğu belki ölecek kendi kurtulsa, beni katmıyorum bile..düğün yapıp, tatillere giden insanlarla laf dalaşına girsem ne anlayacaklar diyorum. Ne kadar kalpsiz, sevgisiz, hain oldukları ortada değil mi? Komşun olsa yapmazsın, yapamazsın şu hareketi. Gizlersin en azından sesini. Karnımda 5 aylık bir bebek var ve düşük yaptım, riskliyim zaten öncesinden. Kıyamet koparmaya kalksam eminim zarar vereceğime çünkü boğazıma kadar doluyum. Sakin olmaya çalışıyorum her şeyden önce 2 tane insanı bekliyorum. Her şey günü geldiğinde hakkını bulacak buna eminim. Bunu anlamanızı beklemiyorum. Ev konusunda da eltim kendini geri çekmedi çünkü anladığım kadarıyla zaten ev o partiden sonra değil de kendi akrabalarından sonra bu hale gelmiş. Bu ev de bilerek verilmiş ki kv evi batmasın.

Şunu da yazayım kv ile hiç muhatap olmadım çünkü ev zaten pisti, klozet zaten kırıktı, perde zaten yanmıştı diyecekti. Sorunumu çözmeyecekti aksine büyüyecekti. Bilerek iletişim kurmadım. Gelip temizleyecek insan en baştan emanete sahip çıkardı. Biz can derdindeyken gelip evimi talan ettirmezdi. Bazı insanlar uğraşmaya değmez ya kendisi de öyle.
Eee noldu smdi ev hala aynı durumda mı hiç bsy demediniz anladığım kadarıyla eşinizin durumu nasıl oldu gelişme var mı ayy valla bu konu gerçekse ben heralde cinayet işlerdim bana yapılsaydı 😡😡

Kv normal bir insan asla değil. Oldu bitti problemleiydik. Eşime 13 14 yaşında akraba kızı almayı düşünen sapık zihniyetli biri. Bu kızı gelinlikle düğünüme getirdi hatta. Bunları da bilerek yaptığına eminim.
Nasııııııııııııııılllllllll:KK57:
Allahım bu nasıl bir yaratık ?

Cok haklisin bence de sakinliğini koru eşin sağ sağlim gelsin yanina bebeğinizi allahin izniyle alın kucağınıza bunların hesabını onlar bi şekilde öderler zaten ..yada zamanı gelince fitil fitil çıkarırsın acısını insalhh

Pek az konuya bu kadar şaşırmışımdır.
İnsan değilmiş sizin kayın aile. Kesinlikle insanlık yok zerrece.
Bir evladın hastanede, doğmamış çocuğu ve karısı hastanede, dünyayı saran hastalıkla mücadele etmekte. Az buz da kalmamışsınız. Sense düğün peşindesin...
Hadi düğün ertelenemedi, bari biraz buruk geçirin, evi barkı talan ettirmek, bekarlığa vedası nedir. Kansızlık.

Şimdi nasılsınız siz? Sizin aileniz var mı?
Hamilesiniz de.. O evde yalnız mısınız?
Hey yarabbim, ne kadar değişikler...

Ah konu sahibi çok üzüldüm durumunuza
Ne desem bilemedim Allah yardımcınız olsun
Yazdıklarınıza bakılırsa laf anlatılacak insan değiller
Kendi maddi durumunuz Elverişliyse hemen kadın tutup temizletin o pis ortamda mikrop kapmayın Allah korusun

Geçmiş olsun,insanda azıcık adap olur.Keşke iyi niyet gösterip anahtarı vermeseydiniz,gerçi siz de haklısınız herkesi kendiniz gibi iyi sanmışsınızdır.O kadar sinir oldum ki,iğrençler.Bence konuşun kaynınızla artık evi temizletir mi yeni eşya mı alır bilmiyorum

Back
X