Bilmiyorum normal şartlarda olsa ben de böyle olmazdım. Şimdi boşlukta, garip hissediyorum. Kavga edecek güç bulamıyorum. Sevdiğim insan hastanede ne olacak diye korkuyorum. O böyleyken evi yaksalar ne yapacağım onsuz evi, barkı zaten diyorum. Ki kendi kardeşin ölecek mi kalacak mı, çocuğu belki ölecek kendi kurtulsa, beni katmıyorum bile..düğün yapıp, tatillere giden insanlarla laf dalaşına girsem ne anlayacaklar diyorum. Ne kadar kalpsiz, sevgisiz, hain oldukları ortada değil mi? Komşun olsa yapmazsın, yapamazsın şu hareketi. Gizlersin en azından sesini. Karnımda 5 aylık bir bebek var ve düşük yaptım, riskliyim zaten öncesinden. Kıyamet koparmaya kalksam eminim zarar vereceğime çünkü boğazıma kadar doluyum. Sakin olmaya çalışıyorum her şeyden önce 2 tane insanı bekliyorum. Her şey günü geldiğinde hakkını bulacak buna eminim. Bunu anlamanızı beklemiyorum. Ev konusunda da eltim kendini geri çekmedi çünkü anladığım kadarıyla zaten ev o partiden sonra değil de kendi akrabalarından sonra bu hale gelmiş. Bu ev de bilerek verilmiş ki kv evi batmasın.
Şunu da yazayım kv ile hiç muhatap olmadım çünkü ev zaten pisti, klozet zaten kırıktı, perde zaten yanmıştı diyecekti. Sorunumu çözmeyecekti aksine büyüyecekti. Bilerek iletişim kurmadım. Gelip temizleyecek insan en baştan emanete sahip çıkardı. Biz can derdindeyken gelip evimi talan ettirmezdi. Bazı insanlar uğraşmaya değmez ya kendisi de öyle.