Korona olduk, Ev düğün evi oldu

Anahtar eşimin annesindeydi kaynımda değil. Bize eşya, para vs getirmesi için vermiştik tabii bunlar için değil. Eşimle konuşmak istemiyorum durumu iyi değil henüz sadece ben çıktım.
Mutlaka müsade almalılardı sizden evin kullanımı için. Bence en başta okkalı bir kavga bunun için çıkmalı. Sonra verdikleri zarar için ve temizlemedikleri için.

İnşallah değerli bir şey kaybolmamıştır.

Siz canınızla uğraşırken düğün yapmaları da ayrı utanç.

aynen bende hatırlıyorum o konuyu
13 yasında kız nedıme olacak sanmıstım ne kayınvalıdesıyle olaylarını bılıyordum ne de o kızı gelın olarak almak ıstedıgını
cocuga beyaz elbıse gıydırecekler dıye bagırınca bende abartma cocuk o demıstım ama sonra arkadaslar uyarmıstı benı ve şoka gırmıstım ayrıntıları ogrenınce

katılıyorum konu sahıbının o akrabaları derhal hayatından komple cıkarması lazım bunun baska yolu yok
O konu nedir ya ilginçmiş 🤔

Grup oluşturup yolladım fotoğrafları. Buradaki fikir mantıklı geldi bu bakımdan. Kvyi almadım sadece elti ve kaynım vardı. Adam hiç cevap vermedi. 2 saat filan okundu dedi kaldı. 11 gibi eltim döndü onunla konuştum. Şimdilik üstümde olanı veriyorum döndüğümde detaylı konuşalım dedik. Çünkü halı yıkama, tamirat kısmı var. Sakin olmaya çalışıyorum şu an çözeceğini umuyorum.
Kv yi neden almadiniz

Kızlar hepinize merhaba. Maalesef geçtiğimiz günlerde kimden, nasıl kaptığımızı bilmiyorum ama eşimle korona olduk. 10bin kişilik yerde çalışıyor zaten her gün bir sürü insanı karantinaya alıyorlardı bize de vurdu piyango. 15 gün kadar hastanede kaldık. Bu süreçte ne oldu derseniz kaynım düğün yaptı. Benim evimde bekarlığa veda partisi vermiş ve şehir dışından gelen kız tarafını ağırlamış. Eve girince midem bulandı pislikten. Banyoda dışkı izi bile vardı yerde. Nasıl becerdiler bilmiyorum. Perdemi, koltuğumu yakmışlar sigara değmiş gibi duruyor. Makyaj malzemelerimi kullanmışlar. Yatağım düzgündü ama acaba yatıldı da mı toplandı diye düşünüyorum. Kendi evimden tiksindim. Ne yapacağım bilmiyorum. 5 aylık hamileyim evi kendim temizlesem bir dünya iş var. Perde yıka, halı yıka, nevresim yıka, duvarları sil.. Hiçbir şeye dokunamam dokunma fobim var zaten. Virüs dönemi öncesi de böyleydim. Eşim henüz bu vahşeti bilmiyor. Ben eve dönünce olayı fark ettim. Adamla kavga etmek istemiyorum derdimiz bize yetmişti. Şimdi kaynım olacak şahıs ve eşi balayındalar ne yapsam bu sinirimi öfkemi atsam bilmiyorum. Maddi manevi bana zarar verdiler. Zaten moralim bozuk, canım sıkkındı fazlasıyla ki bu da üstüne tam oldu. Sabahtan beri leş gibi hissediyorum.
Öncelikle geçmiş olsun.. Nasıl buna cüret edebilirler yaa.. Siz hastanedesiniz ve evinizde curcuna yaşanmış nasıl bi ahlaktır ki bu evde olmayan insanların Kaldi ki bu insanlar hastanede, evinde Böyle bi şeye cesaret edebiliyorlar.. Onları o evin içine atıp o pisliği onlara temizletirdim ben olsam..

Mümkünse su haberi makyaj malzemelerinizi kullanan cahillere bir okutun.

Bakın bu site sayesinde abisi evlenmiş olduğu halde evini sadece abisinin sanan ve hor kullanan adamların varlığından haberdarım. Çoğunun amacı ev boşken partilemek. Ama sizin duruma ilk kez şahit oluyorum. Siz ve eşiniz ölümcül olabilen bir virüsle uğraşırken izinsiz evinizde kalmaları olacak iş değil. Ben olsam olay çıkarır, herkesi rezil ederdim.

Kızlar hepinize merhaba. Maalesef geçtiğimiz günlerde kimden, nasıl kaptığımızı bilmiyorum ama eşimle korona olduk. 10bin kişilik yerde çalışıyor zaten her gün bir sürü insanı karantinaya alıyorlardı bize de vurdu piyango. 15 gün kadar hastanede kaldık. Bu süreçte ne oldu derseniz kaynım düğün yaptı. Benim evimde bekarlığa veda partisi vermiş ve şehir dışından gelen kız tarafını ağırlamış. Eve girince midem bulandı pislikten. Banyoda dışkı izi bile vardı yerde. Nasıl becerdiler bilmiyorum. Perdemi, koltuğumu yakmışlar sigara değmiş gibi duruyor. Makyaj malzemelerimi kullanmışlar. Yatağım düzgündü ama acaba yatıldı da mı toplandı diye düşünüyorum. Kendi evimden tiksindim. Ne yapacağım bilmiyorum. 5 aylık hamileyim evi kendim temizlesem bir dünya iş var. Perde yıka, halı yıka, nevresim yıka, duvarları sil.. Hiçbir şeye dokunamam dokunma fobim var zaten. Virüs dönemi öncesi de böyleydim. Eşim henüz bu vahşeti bilmiyor. Ben eve dönünce olayı fark ettim. Adamla kavga etmek istemiyorum derdimiz bize yetmişti. Şimdi kaynım olacak şahıs ve eşi balayındalar ne yapsam bu sinirimi öfkemi atsam bilmiyorum. Maddi manevi bana zarar verdiler. Zaten moralim bozuk, canım sıkkındı fazlasıyla ki bu da üstüne tam oldu. Sabahtan beri leş gibi hissediyorum.
Bizim is yerındede 2 kişiden çıktı.Beraber aynı ortamda calıştık.Ne olucak bılmıorum:(

Bu kadar saygısızlık olmaz olmamalı. Sizin mahremiyetiniz olan eve kaynınız ne cürretle giriyor. Temizlettir masraflarını karşılasınlar kayınvalidenize gösterin özellikle eve getirin gösterin. Eşinize ve size geçmiş olsun . Ayrıca sizin evinize girmemeleri için anahtar bırakmayım. Ben kesinlikle bırakmıyorum

Çok teşekkür ederim. Eşim henüz hastanede onun moralini bozmak istemiyorum. Gidip evlerini başlarına geçiresim var sinirden kaynımın da kvnin de. Nasıl temizlenecek beynim durmuş gibi. Kendim yapsam bebeğe zarar verebilirim bu kadar işle uğraşamam tek başıma. Onlardan yana umudum hiç yok.

Temizlik için bir kadın tutun parasını da onlara fatura edin. Ayrıca evin bu halini de fotoğraflayıp ilgili kişilere yollayın.

Sünnet düğününü avam kesimin yaptığı bir organizasyon olarak görüyorum. Bir de "erkek oldun" diye geh geh gülüyorlar çocukların yüzüne. Erkeklik nedir? Bunu bilmemin ya da bilmememin kimseye faydası yok keşke kimse bilmeseymiş. Yorumum da bu yöndeydi zihniyetim de değişmedi neyse ki. İçinize dert olmuştu herhalde siz yaptınız diye filan olabilir. Erkek çocuğum yok olsa da yapmayacağım.

Sünnet düğününün ne olduğunu bilmemekten bahsediyordunuz orada. :) Manevi değerini tartışmıyoruz ki. :)
Avamlık arıyorsanız sünnet düğününe gelene kadar neler var neler yakın çevrelerde. :)))))

Öncelikle evin fotoğraflarını çekin bence. Temizlendikten sonra inkar edip eşinizi inandırmaya çalışırlar falan. Kvyi de tehdit edin eşim henüz hasta diye söylemiyorum ya temizleyin ya da söylemek zorunda kalacağım diye. Tabi söylemeyin de. Siz kendiniz kesinlikle temizlemeyin bence yardıma bile gelseler. Düşüğünüz olmuş önceden sonuçta

Çok geçmiş olsun atlattınız mı? Nasıl bir süreç yaşadınız? Siz canınızla uğraşırken kaynınızın düğün dernek yapmasına inanamıyorum, 1 damla insanlık yok bunlarda! Evinizde kimler yiyip icip yattiysa hepsine bulaşmıştır şu an. Dikkatsizlik temkinli olmamak falan değil dümdüz salaklık bu artık. Bu kafayla tüm ülkeye bulaşacak 😟 hic dusunmeyin bile hemen temizlikci cagirin temizletin evi ve de bu dangalaklarla tüm iletişiminizi kesin

Çok cok çok geçmiş olsun şifalar diliyorum. Ben olsam hemen polis çağırır ve olayı anlatır evimin gasp edildiğini anlatır o kişilerden şikayetçi olurdum,ki bir daha sokagimdan bile gecemezlerdi.

Back
X