Korona sen bizi ne hale getirdin 😔

Purpplee

Herkes çok duyarlı😌
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
15 Nisan 2017
13.631
16.055
298
Dün ekmek almaya gitmiştim.Ben içeri girdim diye maskeli ve eldivenli bir kadın dışarıda bekledi.(Ben de fuları maske yapmıştım)Ben ekmeğimi alıp çıkarken alnımda "Dikkat korona " yazıyormuş gibi bir metre uzağa resmen zıpladı, öcü görmüş gibi..

Maskesine ve eldivenine pek güvenmiyor anlaşılan

İnanamıyorum ne hale geldik ah korona defol git artık şu gezegenden

Maske ve eldiven riski artırıyor deniyor ben de öyle düşünüyorum.Kisa mesafede maske ya da fular bağlıyorum burnunun üzerine kadar yine de..
Ozaman siz ıcerı girdiğinizde öcü görmüş gibi cıkacak ınsanlar dısarı, yapacak bisey yok buna.

Dört gün önce markete çıktım ve herkesin birbirine ‘sen de hastalık var bulaşma’ bakışı attığını gördüm ve ben de sizin gibi çok üzüldüm. Aslında olması gereken olduğu halde içim burkuldu. Sebze alırken bi kadın poşet uzattı diye neredeyse sevinçten boynuna sarılcaktım, vay be insanlık ölmemiş diye

Benide anneannem evine sokmuyor yapılcak birşey yok üstelik virüs türkiyeye geldi dediklerinden beri markete bile gitmedim anneannemin evi 5 dakikalık mesafede ama kabul etmiyor inşallah geçicek bugünlerde :)

Maske ve eldiven riski artırıyor deniyor ben de öyle düşünüyorum.Kisa mesafede maske ya da fular bağlıyorum burnunun üzerine kadar yine de..
Maske ve eldiveni doğru kullanmazsanız riski arttırıyor reis.
Evet insan garip garip bakanları görünce tedirgin oluyor üzülüyor.
Ama bu lanet başımızdan kalkana kadar ne yazık ki böyle olacak,olmaya devam edecek.
Umarım Bir an önce gider başımızdan..

Evet olması gereken o ama ben bunu karşı tarafa sezdirmeden yapıyorum,ziplamiyorum ayıp olmasın diye Ne günlere kaldık kendimi çok yalnız hissediyorum dışarı çıktığımda

Eldiven neden artttirsin maske bazi durumlarda sakincali su anda herkes disari cikarken eldiven kullanmak zorunda obur turlu dokundugun herseyden aninda kaparsin. Bunda uzulecek bisey yok keske herkes boyle bilincli olsa bana bise olmaz kafasindan ciksa

Evet olması gereken o ama ben bunu karşı tarafa sezdirmeden yapıyorum,ziplamiyorum ayıp olmasın diye Ne günlere kaldık kendimi çok yalnız hissediyorum dışarı çıktığımda
Gidip kadının suratına hapşırmadınız ya ne diye zıplamış o da enteresan. Bana da daha vakanın ilk çıktığı gün aile hekimi aynısı yaptı. Kızım öksürüyor diye götürdüm, aramızda baya mesafe varken bi yarım adım attım diye arkaya zıpladı İnsan garip hissediyor ama gülüp geçtim. Daha nelerle karşılaşıcaz kim bilir. Ben de bir süre oraya buraya dokunamam, arkadaşlarıma sarılamam gibi geliyor. Böyle izole yaşama fena alışıcaz hem belki dokunarak sevmeyi toplum olarak bırakırız, fena mı olur

Sosyal mesafeyi koruyun dediklerı ıcın zıplamıstır kadın
Yanyana bankta oturanlara para cezası kestiler bugun.

o maskeli eldivenli kadın ben olabilirim. Bakkalda insan varsa girmiyorum içeri. Niye alındınız bu kadar? Belki kadında virüs var sizi koruyor. Hepimizin virüs taşıyormuşuz gibi davranması gerekiyor zaten.

Benide anneannem evine sokmuyor yapılcak birşey yok üstelik virüs türkiyeye geldi dediklerinden beri markete bile gitmedim anneannemin evi 5 dakikalık mesafede ama kabul etmiyor inşallah geçicek bugünlerde :)
Anneanne sizden daha bilinçliymiş.

Hiç bişey yokmuş gibi davranılmasindansa böylesi daha iyi bence. Size özel bir durum yok ayrıca. Bende markete eldivenle gittim dün, arkamda ki müşteri mesafe sınırını aşınca da uyardım. Bozuldu uyarmama ama o şeritler boşa konmadi neticede.
Gayet normal su süreçte bu tarz şeyler.

Buna alinmayin ve bunu olumsuz bir sey gibi yansitmayin. Su an olmasi gereken bu. Belli bir mesafe gözetilmeli. Bu virus inanilmaz bulasici. Sahsi algilamayin. Mumkunse evden cikmayin zaten.
Bu surec zor bir surec. Bakıyorum insanlar rahat nişan düğün yapanlar var.

Insanlar ölüyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…