Maske ve eldiven riski artırıyor deniyor ben de öyle düşünüyorum.Kisa mesafede maske ya da fular bağlıyorum burnunun üzerine kadar yine de..Kadın haklı, sizde maske eldiven takın dısarı cıkarken.
Ozaman siz ıcerı girdiğinizde öcü görmüş gibi cıkacak ınsanlar dısarı, yapacak bisey yok buna.Maske ve eldiven riski artırıyor deniyor ben de öyle düşünüyorum.Kisa mesafede maske ya da fular bağlıyorum burnunun üzerine kadar yine de..
Fular takmıştım dedim ya
Ozaman siz ıcerı girdiğinizde öcü görmüş gibi cıkacak ınsanlar dısarı, yapacak bisey yok buna.
Maske ve eldiveni doğru kullanmazsanız riski arttırıyor reis.Maske ve eldiven riski artırıyor deniyor ben de öyle düşünüyorum.Kisa mesafede maske ya da fular bağlıyorum burnunun üzerine kadar yine de..
Evet olması gereken o ama ben bunu karşı tarafa sezdirmeden yapıyorum,ziplamiyorum ayıp olmasın diyeDört gün önce markete çıktım ve herkesin birbirine ‘sen de hastalık var bulaşma’ bakışı attığını gördüm ve ben de sizin gibi çok üzüldüm. Aslında olması gereken olduğu halde içim burkuldu. Sebze alırken bi kadın poşet uzattı diye neredeyse sevinçten boynuna sarılcaktım, vay be insanlık ölmemiş diye
Gidip kadının suratına hapşırmadınız ya ne diye zıplamış o da enteresan. Bana da daha vakanın ilk çıktığı gün aile hekimi aynısı yaptı. Kızım öksürüyor diye götürdüm, aramızda baya mesafe varken bi yarım adım attım diye arkaya zıpladıEvet olması gereken o ama ben bunu karşı tarafa sezdirmeden yapıyorum,ziplamiyorum ayıp olmasın diyeNe günlere kaldık kendimi çok yalnız hissediyorum dışarı çıktığımda
Sosyal mesafeyi koruyun dediklerı ıcın zıplamıstır kadınGidip kadının suratına hapşırmadınız ya ne diye zıplamış o da enteresan. Bana da daha vakanın ilk çıktığı gün aile hekimi aynısı yaptı. Kızım öksürüyor diye götürdüm, aramızda baya mesafe varken bi yarım adım attım diye arkaya zıpladıİnsan garip hissediyor ama gülüp geçtim. Daha nelerle karşılaşıcaz kim bilir. Ben de bir süre oraya buraya dokunamam, arkadaşlarıma sarılamam gibi geliyor. Böyle izole yaşama fena alışıcaz hem belki dokunarak sevmeyi toplum olarak bırakırız, fena mı olur
Dün ekmek almaya gitmiştim.Ben içeri girdim diye maskeli ve eldivenli bir kadın dışarıda bekledi.(Ben de fuları maske yapmıştım)Ben ekmeğimi alıp çıkarken alnımda "Dikkat korona " yazıyormuş gibi bir metre uzağa resmen zıpladı, öcü görmüş gibi..
Maskesine ve eldivenine pek güvenmiyor anlaşılan
İnanamıyorum ne hale geldik ah korona defol git artık şu gezegenden
Anneanne sizden daha bilinçliymiş.Benide anneannem evine sokmuyor yapılcak birşey yok üstelik virüs türkiyeye geldi dediklerinden beri markete bile gitmedim anneannemin evi 5 dakikalık mesafede ama kabul etmiyor inşallah geçicek bugünlerde :)
Kolayı var evde kalınEvet olması gereken o ama ben bunu karşı tarafa sezdirmeden yapıyorum,ziplamiyorum ayıp olmasın diyeNe günlere kaldık kendimi çok yalnız hissediyorum dışarı çıktığımda
Yazacaktım ama orselemeyım dedımAnneanne sizden daha bilinçliymiş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?