- 27 Şubat 2018
- 1.514
- 3.919
- 133
çok yaklaştığını sanmıyorum, bazı insanlar aşırı titiz davranabiliyor. konu sahibini başıma aynısı geldiği için anladım. Doktorla aramda ciddi bi mesafe vardı ve minicik bir adımla arkaya zıplaması çok komik gelmişti. Gerçi ben gülüp geçtim ama o dert etmişSosyal mesafeyi koruyun dediklerı ıcın zıplamıstır kadın
Yanyana bankta oturanlara para cezası kestiler bugun.
Allah tüm nene, dede ve topluma anneannenizin aklından,bilincinden versin .Benide anneannem evine sokmuyor yapılcak birşey yok üstelik virüs türkiyeye geldi dediklerinden beri markete bile gitmedim anneannemin evi 5 dakikalık mesafede ama kabul etmiyor inşallah geçicek bugünlerde :)
Ben asırı titiz davrananlardanım.çok yaklaştığını sanmıyorum, bazı insanlar aşırı titiz davranabiliyor. konu sahibini başıma aynısı geldiği için anladım. Doktorla aramda ciddi bi mesafe vardı ve minicik bir adımla arkaya zıplaması çok komik gelmişti. Gerçi ben gülüp geçtim ama o dert etmiş
Bn kendisine oturmaya gitmedim hanımefendi yemek getirdim ama korktuğu için kapıyı bile açmadı yemek getirdim diyorum kulakları az işittiği için onuda duymadı.Anneanne sizden daha bilinçliymiş.
İnsanlardaki bu rahatlığı anlamıyorum.Ben üç günlük ekmeği buzdolabında stok yapıyorum fırına üç günde bir markete haftada bir gidiyorum yine de virüs aldım mı diye evde elimi üst üste yıkayıp camasirlarima iğrenç yaratıklar muamelesi yapıyorum.Babam dışarı çıkmak için fırsat kolluyor oturuyorum olur da çıkarsa takip ediyorum uzaklasmasin diye ben mi paranoyak millet mi geniş anlamadımEn azından insanlar birbirinden kaçıyorBulunduğum ilçede herkes dışarda ,kimse önemsemiyor valla
Bn kendisine oturmaya gitmedim hanımefendi yemek getirdim ama korktuğu için kapıyı bile açmadı yemek getirdim diyorum kulakları az işittiği için onuda duymadı.
Cunku virüs eldivene yapılıyormuş,el yıkama sıklığını azaltabiliyormus nasılsa eldiven var deyip vs.Eldiven neden artttirsin maske bazi durumlarda sakincali su anda herkes disari cikarken eldiven kullanmak zorunda obur turlu dokundugun herseyden aninda kaparsin. Bunda uzulecek bisey yok keske herkes boyle bilincli olsa bana bise olmaz kafasindan ciksa
Ben de oldukça titiz davranıyorum, insanlardan zıplayarak kaçmasam da. sanki burda ciddiye almıyormuşum gibi yanlış anlaşılmak istemem.Ben asırı titiz davrananlardanım.
Ölümden korktuğum ıcın degıl, çevremdekilere karsı sorumlulugum oldugu icin.
Dert ettıgını sanmıyorum sızın tabirinizle zıpladıgını soyledıgıniz kısının, ustune dusenı yapmis
Olması gereken o.
Sen gayet doğru yapıyorsun valla .Gerçekten insanlar çok geniş gerçekten .Onlar yüzünden herkese bulaşacak bu gidişleİnsanlardaki bu rahatlığı anlamıyorum.Ben üç günlük ekmeği buzdolabında stok yapıyorum fırına üç günde bir markete haftada bir gidiyorum yine de virüs aldım mı diye evde elimi üst üste yıkayıp camasirlarima iğrenç yaratıklar muamelesi yapıyorum.Babam dışarı çıkmak için fırsat kolluyor oturuyorum olur da çıkarsa takip ediyorum uzaklasmasin diye ben mi paranoyak millet mi geniş anlamadım
Dısarıya zaten alısverıse cıkılır en fazla veya doktora gidilir. O surecte de el yıkamaya gerek var mı, eve donunce eldiveni cıkarıp tertemiz yıkanır elCunku virüs eldivene yapılıyormuş,el yıkama sıklığını azaltabiliyormus nasılsa eldiven var deyip vs.
Tamam ozaman sorun yokBen de oldukça titiz davranıyorum, insanlardan zıplayarak kaçmasam da. sanki burda ciddiye almıyormuşum gibi yanlış anlaşılmak istemem.
Zıplayarak kaçanları hiçbirşey olmamış gibi gezinenlere binlerce kez tercih ederim
Telefonu yok kendisi çok yaşlı dayımla yaşıyor oda evde yoktu elleri çok titriyor bir bardak suyu bile döküyor yemeği alıp mutfağa kadar getiremezdiYine doğruyu yapmış. Kapının önüne bırakıp gitmeliydiniz. Ben annemlere bir şey götürdüğüm zaman kapıya bırakıyorum sonra telefon edip haber veriyorum.
Gıda için mecbur çıkıyorum çabucak dönüyorum yoksa hep evdeyiz çok izoleyizKolayı var evde kalın
çok yaklaştığını sanmıyorum, bazı insanlar aşırı titiz davranabiliyor. konu sahibini başıma aynısı geldiği için anladım. Doktorla aramda ciddi bi mesafe vardı ve minicik bir adımla arkaya zıplaması çok komik gelmişti. Gerçi ben gülüp geçtim ama o dert etmiş
Konu sahibi için dedim.Dert edecek tabi ki. Kaç aile hekimi enfekte oldu, kaç kişiyi enfekte etti haberiniz var mı?
İzmirde enfekte aile hekimi ve hemşiresi huzurevine muayeneye gittiği için aynı huzurevinden beş yaşlı öldü. Bir çoğu hasta. Doktor bu insan tabi ki koruyacak kendini.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?